reklama
Reniferku życzę Ci wszystkiego najlepszego, dużo miłości, radości, uśmiechu a przede wszystkim żeby Mikuś był zdrowiutki i pozwolił mamusi się wyspać:-)
Bodzinka super fotki i gratuluję słowa Mama
Ania 138 tort odlotowy
Klavell super prezenty. Córkę masz śliczną a takimi wyrzutkami się nie przejmuj bo nie warto sobie twarzyczki łezkami zalewać i smucić. Ważne jest Wasze uczucie i wasza rodzinka a nie jakieś puste i nieprzemyslane słowa napisane anonimowo przez kogoś kto nie ma rozumu
Sikoreczka ale Was zaśnieżyło. Przesyłaj tego sniegu do mnieA dzieci jakie zadowolone:-)
Leika cicho szeptam: powodzenia
Ja już z zakupów wróciłam i oczywiście portfel pusty;-)Jak weszłam do sklepu i zobaczyłam takie pierdoły na święta to tyle nabrałam że przy kasie doznałamNo ale dzieci zadowolone a to najważniejsze:-)
Bodzinka super fotki i gratuluję słowa Mama
Ania 138 tort odlotowy
Klavell super prezenty. Córkę masz śliczną a takimi wyrzutkami się nie przejmuj bo nie warto sobie twarzyczki łezkami zalewać i smucić. Ważne jest Wasze uczucie i wasza rodzinka a nie jakieś puste i nieprzemyslane słowa napisane anonimowo przez kogoś kto nie ma rozumu
Sikoreczka ale Was zaśnieżyło. Przesyłaj tego sniegu do mnieA dzieci jakie zadowolone:-)
Leika cicho szeptam: powodzenia
Ja już z zakupów wróciłam i oczywiście portfel pusty;-)Jak weszłam do sklepu i zobaczyłam takie pierdoły na święta to tyle nabrałam że przy kasie doznałamNo ale dzieci zadowolone a to najważniejsze:-)
Witam. W koncu troche Was (mniej wiecej) doczytalam.
Ania super zdjecia z imprezki. A ten torcik to pierwsza klasa, az chce sie sprobowac.:-)
Sikoreczka super zdjecia. Dzieciaczki przeurocze.
Reniferku wszystkiego dobrego z okazji imienin. Duzo zdrowka i spelnienia marzen.
A moj Macius to juz lepiej sie dzis czuje-juz powoli rozrabia. wczoraj to bylo widac,ze chory -ledwo patrzyl na oczy.:-( A dzis chrypke ma i jeszcze troche kaszle szczekajaco (ale nie tak jak wczoraj) i mowi, ze gardelko juz go nie boli, czyli antybiotyk zadzialal.
A oto obiecane zdjecia. Na trzecim zdjeciu Grzesiu z chrzestnymi. No i torcik (rowniez w przekroju)
Moj Macius tez zeszlej zimy na poczatku tak jakby sie bal sniegu. -Nie chcial go dotknac, po nim chodzic itp. A w tym roku nie mogl sie go doczekac, zeby zjezdzac na sankach. Spadlo troche sniegu i co? Zachorowal. Alemniejmy nadzieje, ze to nie ostatni snieg tej zimy.No Victor nie pamiętał sniegu z zeszłej zimy i teraz się go bał po dłuższej chwili dopiero się oswoił i szlał jak wariat z sunią i nami
Nie przejmuj sie. Twoja Hanifka to sliczna dziewczynka! Nam wszystkim sie podoba, a ten idiota to no coz... bez komentarza.Dziekuje za tak mile slowa, bardzo sie przydaly bo wlasnie na blogu w komentarzach przeczytalam cos nie milego na temat mojej slicznej coreczki
oto komentarz osoby podpisanej jako ddd
" Od razu widac ze dzieciak ma muzulmanski ryj p tatusiu"
przykro mi sie zrobilo bo zadna z nas nie lubi sluchac takich obrazliwych tekstow na swoje dzieci czy meza bo przeciez oni dla mnie sa nasliczniejsi na swiecie onoje
Dobranoc
Wielkie gratulacje!!!Powiedział MAMA:-)Mój synek powiedział MAMA:-):-):-)
Ania super zdjecia z imprezki. A ten torcik to pierwsza klasa, az chce sie sprobowac.:-)
Sikoreczka super zdjecia. Dzieciaczki przeurocze.
Powodzenia!Trzymam kciuki.Delikatnie ;-) W tym cyklu zrobimy pierwsze, delikatne podejście do Helenki ;-) Ponieważ będziemy próbować zrobić dziewczynke, to to troszkę może potrwać ;-)
Reniferku wszystkiego dobrego z okazji imienin. Duzo zdrowka i spelnienia marzen.
A moj Macius to juz lepiej sie dzis czuje-juz powoli rozrabia. wczoraj to bylo widac,ze chory -ledwo patrzyl na oczy.:-( A dzis chrypke ma i jeszcze troche kaszle szczekajaco (ale nie tak jak wczoraj) i mowi, ze gardelko juz go nie boli, czyli antybiotyk zadzialal.
A oto obiecane zdjecia. Na trzecim zdjeciu Grzesiu z chrzestnymi. No i torcik (rowniez w przekroju)
sewa
mamuśka ;-)
asiulinka Grzesio jaki śliczniutki. Tort wygląda apetycznie
I jeszcze zapomniałam Ania138 tor bardzo fajny, jaki wymyślny. Wy też wyglądaliście wszyscy super. Te czapaczki...... lux
Leika to ja też po cichu gratuluję. A jak to będzie z planami karmienia Natka do 2 lat piersią? No i co z domkiem, bo jakoś tak nic ostatnio nam nie piszesz?
Aniab tak to na zakupy iść..... potem kiesa pusta.....
I jeszcze zapomniałam Ania138 tor bardzo fajny, jaki wymyślny. Wy też wyglądaliście wszyscy super. Te czapaczki...... lux
Leika to ja też po cichu gratuluję. A jak to będzie z planami karmienia Natka do 2 lat piersią? No i co z domkiem, bo jakoś tak nic ostatnio nam nie piszesz?
Aniab tak to na zakupy iść..... potem kiesa pusta.....
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
dziękuje dziewczyny, jesteście kochane!!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I ja sie do rzucam do zyczen! Kwiaty piekne! :-):-):-):-):-)RENIFERKU DZIS SA TWOJE IMIENINY Z TEJ OKAZJI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - i zebys sie w koncu porzadnie wyspala;-):-)
Bodzinka wiem jak sie cieszysz :-):-):-):-)ja tez pamietam pierwsze mama bo niestety najpierw bylo tata...a teraz sie ciesze bo kilkadziesiat razy dziennie slysze KOCHAM CIEBIE:-):-):-):-)
Leika ja rownierz zycze powodzenia no i oczywiscie splodzenia Helenki:-):-):-)
Asiulinka super fotki
A tu moja corcia z corka brata.Moje dziecko zachwycone kotem,wczoraj pierwszy raz dotykala kotka:-)
E
Ewcia81
Gość
nno to po cichutku,,powodoznka,,,,na dziewczynke powodzonka...Delikatnie ;-) W tym cyklu zrobimy pierwsze, delikatne podejście do Helenki ;-) Ponieważ będziemy próbować zrobić dziewczynke, to to troszkę może potrwać ;-)
ja tez sie dołączam do życzonek...RENIFERKU DZIS SA TWOJE IMIENINY Z TEJ OKAZJI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - i zebys sie w koncu porzadnie wyspala;-):-)
IWONKA I ASIULINKA FAJNE FOTY...
reklama
Podziel się: