reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Reniferku życzę Ci wszystkiego najlepszego, dużo miłości, radości, uśmiechu a przede wszystkim żeby Mikuś był zdrowiutki i pozwolił mamusi się wyspać:-)
Bodzinka super fotki i gratuluję słowa Mama
Ania 138 tort odlotowy:tak:
Klavell super prezenty. Córkę masz śliczną a takimi wyrzutkami się nie przejmuj bo nie warto sobie twarzyczki łezkami zalewać i smucić. Ważne jest Wasze uczucie i wasza rodzinka a nie jakieś puste i nieprzemyslane słowa napisane anonimowo przez kogoś kto nie ma rozumu:tak:
Sikoreczka ale Was zaśnieżyło. Przesyłaj tego sniegu do mnie:tak:A dzieci jakie zadowolone:-)
Leika cicho szeptam: powodzenia:tak:
Ja już z zakupów wróciłam i oczywiście portfel pusty;-):szok:Jak weszłam do sklepu i zobaczyłam takie pierdoły na święta to tyle nabrałam że przy kasie doznałam:szok:No ale dzieci zadowolone a to najważniejsze:-)

Witam. W koncu troche Was (mniej wiecej) doczytalam.
No Victor nie pamiętał sniegu z zeszłej zimy i teraz się go bał po dłuższej chwili dopiero się oswoił i szlał jak wariat z sunią i nami
Moj Macius tez zeszlej zimy na poczatku tak jakby sie bal sniegu. -Nie chcial go dotknac, po nim chodzic itp. A w tym roku nie mogl sie go doczekac, zeby zjezdzac na sankach. Spadlo troche sniegu i co? Zachorowal.:baffled: Alemniejmy nadzieje, ze to nie ostatni snieg tej zimy.:tak:

Dziekuje za tak mile slowa, bardzo sie przydaly bo wlasnie na blogu w komentarzach przeczytalam cos nie milego na temat mojej slicznej coreczki
oto komentarz osoby podpisanej jako ddd
" Od razu widac ze dzieciak ma muzulmanski ryj p tatusiu"
przykro mi sie zrobilo bo zadna z nas nie lubi sluchac takich obrazliwych tekstow na swoje dzieci czy meza bo przeciez oni dla mnie sa nasliczniejsi na swiecie onoje
Dobranoc
Nie przejmuj sie. Twoja Hanifka to sliczna dziewczynka!:tak: Nam wszystkim sie podoba, a ten idiota to no coz... bez komentarza.

Powiedział MAMA:-)Mój synek powiedział MAMA:-):-):-)
Wielkie gratulacje!!!

Ania super zdjecia z imprezki. A ten torcik to pierwsza klasa, az chce sie sprobowac.:-)

Sikoreczka super zdjecia. Dzieciaczki przeurocze.:tak:

Delikatnie ;-) W tym cyklu zrobimy pierwsze, delikatne podejście do Helenki ;-) Ponieważ będziemy próbować zrobić dziewczynke, to to troszkę może potrwać ;-):tak:
Powodzenia!:tak:Trzymam kciuki.

Reniferku wszystkiego dobrego z okazji imienin.:tak: Duzo zdrowka i spelnienia marzen.
rosliny01.gif

A moj Macius to juz lepiej sie dzis czuje-juz powoli rozrabia. wczoraj to bylo widac,ze chory -ledwo patrzyl na oczy.:-( A dzis chrypke ma i jeszcze troche kaszle szczekajaco (ale nie tak jak wczoraj) i mowi, ze gardelko juz go nie boli, czyli antybiotyk zadzialal.:tak:

A oto obiecane zdjecia. Na trzecim zdjeciu Grzesiu z chrzestnymi. No i torcik (rowniez w przekroju):-D:-p

asiulinka Grzesio jaki śliczniutki. Tort wygląda apetycznie :tak:

I jeszcze zapomniałam Ania138 tor bardzo fajny, jaki wymyślny. Wy też wyglądaliście wszyscy super. Te czapaczki...... lux :tak:

Leika to ja też po cichu gratuluję. A jak to będzie z planami karmienia Natka do 2 lat piersią? No i co z domkiem, bo jakoś tak nic ostatnio nam nie piszesz?

Aniab tak to na zakupy iść..... potem kiesa pusta.....

RENIFERKU DZIS SA TWOJE IMIENINY Z TEJ OKAZJI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - i zebys sie w koncu porzadnie wyspala;-):-)

ra.gif
roze37.gif
I ja sie do rzucam do zyczen! Kwiaty piekne! :-):-):-):-):-)

Bodzinka wiem jak sie cieszysz :tak::-):-):-):-)ja tez pamietam pierwsze mama bo niestety najpierw bylo tata...a teraz sie ciesze bo kilkadziesiat razy dziennie slysze KOCHAM CIEBIE:-):-):-):-)
Leika ja rownierz zycze powodzenia no i oczywiscie splodzenia Helenki:-):-):-)
Asiulinka super fotki:tak:

A tu moja corcia z corka brata.Moje dziecko zachwycone kotem,wczoraj pierwszy raz dotykala kotka:tak::-)

Delikatnie ;-) W tym cyklu zrobimy pierwsze, delikatne podejście do Helenki ;-) Ponieważ będziemy próbować zrobić dziewczynke, to to troszkę może potrwać ;-):tak:
nno to po cichutku,,powodoznka,,,,na dziewczynke powodzonka...

RENIFERKU DZIS SA TWOJE IMIENINY Z TEJ OKAZJI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - i zebys sie w koncu porzadnie wyspala;-):-)

ra.gif
roze37.gif
ja tez sie dołączam do życzonek...

IWONKA I ASIULINKA FAJNE FOTY...

Iwonka ale Vanesska to już duża dziewczynka :tak: jakie ma włoski fajne. Przyszła łamaczka męskich serc.

reklama
Do góry