reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej!

Mąż wczoraj pojechał, to wróciłam do Was... nie czytam bo to ponad 30 stron, ale od dziś jestm na bierząco...

Dobrze Cie rozumiem.Ja tez jeszcze nie pracowalam.:baffled: I tez rozgladalam sie za jakas praca, ale "zdarzyl" sie Grzesio (co prawda ja chcialam dzidziusia i nie jestem bez winy;-):tak::-D)
ha ha, ja tak miałam jak z Kuba zaszłam w ciążę... to był czwartek miałam zawieść papiery do szkoły ale @ sie spóźniała i zrobiłam test... i papierów już nie zawiozłam... he he

Elisabeth w takim razie powodzenia w szukaniu pracy zycze:tak:Ale przyznam szczerze ze jak zaczniesz pracowac to trudno bedzie ci znow decydowac sie na drugie dziecko...
Wiem Iwonka ze tak może być, ale znaleźć fajna pracę to nie tak łatwo i pewnie nie tak szybko, a może po drodze zdaży się coś nieoczekiwanego?
ELISABETH to jeszcze raz powodzenia w poszukiwaniach dobrej i dobrze platnej pracy:tak::tak:.
O tak, dobrz płatnej... he he:tak:

reklama
Ania ,Klavell,Sikoreczka,Bodzinka,Vici super fotki i wasze dzieciaczki:)
Sewa tez nic nie slyszlam ale zaraz przelacze na tvn24 i sie dowiem...
Vici no my tez mamy jeszcze Polsat.Mamy zamiar na nowo wziasc Cyfre ze wzfgledu na moje dziecko i MINI MINI .
Telewizja N jest dla mnie za droga i tam to juz nawet chyba nie ma Disneya....a zreszta chce dla Vanesski Mini miec choc Cyfra tez nie zabradzo nam odpowiada.No zobaczymy......A snieg wlasnie zaczal sypac,jesli tak bedzie dalej to tez wam pochwale sie zimowymi fotkami.No tylko ze ja nie mam butow.......

U nas tez snieg stopnial.
Kubus mi spi a ja sie nudze zrobilam z Natalka lekcje i nic wiecej mi sie nie chce. Tragedia ale mam dzis lenia

iwonka2006 ja sobie kupiłam na zimę takie buty, że nadają się tylko do miasta gdzie jest wszędzie super odśnieżone, a ja na przekór mieszkam na wsi, gdzie dosyć często zasypuje na kilka dni lub nawet tygodni:-D:-D:-D:-D

RENIFERKU DZIS SA TWOJE IMIENINY Z TEJ OKAZJI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - i zebys sie w koncu porzadnie wyspala;-):-)

ra.gif
roze37.gif

hej dziewczyny Widze że u was zima dopisuje u nas podobnie choć pewnie już jutro nic z tego nie będzie:no: Moje dziecko miało frajdę robiło nawet orły na sniegu a potem zaliczyło kazda kałuże. :szok:Przynajmniej wiem że kozaczki nie przemakają:tak:
Bodzinka chyba ci jeszcze nie gratulowałam:-) Fajnie jest usłyszes takie słowo od swojego malucha :sorry2::tak:
Iwonka to rzeczywiscie tanie spodnie :tak: ty to masz szczęście a co do N-ki to zmieniamy bo będziemy płacic tylko 70 zł na m-c a za cyfrę płaciliśmy 140 zł węc jest różnica tym bardziej że teraz jest promocja pierwsze rzy m-ce zadarmo:tak:
jeśli chodzi o przesyłki to teraz sprzedawca chciał bym za towar zapłaciła przelewem a koszt transportu przy odbiorze:baffled:Pierwszy raz z tym się spotkałam ale skoro chciał....
Leika o powodzenia . :tak:Kedyś w Pytanie na śniadanie poruszali temat planowania płci Plemniki XY sa bardziej żywotne ale szybko obumierają więc chłopczyka podobno dobrze zrobic w samym środku dni płodnych Plemniki XX sa mniej ruchliwe ale mogą przetrwć nawe do kilku dni więc za dziewczynkę należy brać się troche wcześniej. Nie wiem czy cos w tym jest ale skoro chcecie Helenkę...

reklama
Do góry