reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam dziewczyny Korzystam z okazji julka na Elmo wię c coś niecoś poczytam i skrobnę bo jeszcze cakiem o mnie zapomnicie;-) Za trzy m-ce zmieniamy cyfrę na telewizję N i nie wiem jak to moje dziecko poradzi sobie bez Elmo, barci Koala Misia w wielkim domu cliffoda.... jak ja sobie z nia poradzą?:baffled:
Klavel Hanife jest przesłodka a na takie komentarze nawet nie zwracaj uwagi Założe sie że to jakiś gówniarz
Asiulinka no to czekamy na zdjęcia ze chrztu Moje dziecko też było chrzczone w trzecim m-cu życia i z jakiegoś powodu rodzince to nie ddokońca się podobało:baffled:
Ania 138 jak tam dziś Dawidek? To może być jednorazowa sparawa oby:tak:
Czarna mnie się rodzina powiekszy i jakoś czasu wiecej nie mam Weszłam w etap mega zmęczenia , senności i lamazarności:dry:I mam dziwne przeczucie że tak już bedzie do końca
Czy ja dobrze kojarzę że jutro twój wielki dzień? W takim razie miłej zabawy na pewno weselicho się uda:tak:

Vici ale u Was piękna zima, tylko pozazdrościć:tak::tak::tak:
U nas jak na razie sucho, ale nad ziemią wiszą ciężkie śniegowe chmury więc może zacznie coś padać. Zaraz zmykam z małą na zakupy bo w lodówce pustki i trzeba trochę się przewietrzyć. Dzisiaj Maja pozwoliła mi pospać do godz.9 - aż miło:-):-):-)

Ja też powinnam iść na zakupy, ale tak mi się nie chce z domu ruszać :baffled:
Ale mus to mus, wartałoby sie przewietrzyć, tym bardziej, że wczoraj siedzieliśmy cały dzień w chałupce.

SEWA to jak juz pojdziesz to zrob i dla mnie zakupy;-), bo tez strasznie mi sie nie chce wychodzic:baffled:.

Obiad juz zrobilam szybciutko pomidorowa z makaronem na wczorajszym rosolku, ale tylko tyle bo nic wiecej mi sie nie chce:no:

bry.gif
U nas za oknem śliczny biały widoczek
snieg.gif
Za chwilkę wychodzę z małymi bo za chwilkę się rozpuści
smiley23.gif
Muszę iśc się od razu zarejestrowac do lekarza bo Madzia okropnie charczy i mi sie to nie podoba
chory.gif
Mam nadzieję że to tylko od kataru.
co.gif

Klavell Hanifka jest prześliczna
kciuki.gif
a ludzie to naprawdę chamscy potrafią byc
mad.gif
Tulę was mocno
glaszcze.gif

Bodzinka wielkie gratulacje
jupi.gif

Dobra kończę kawkę
kawka.gif
i zmykam bo mała się już drze
mmm.gif
Do póżniej
siema.gif

SEWA to jak juz pojdziesz to zrob i dla mnie zakupy;-), bo tez strasznie mi sie nie chce wychodzic:baffled:.

Obiad juz zrobilam szybciutko pomidorowa z makaronem na wczorajszym rosolku, ale tylko tyle bo nic wiecej mi sie nie chce:no:

U mnie też pomidorowa, na wczorajszym rosołku :tak:

Co do zakupów, właśnie wychodzę, prześlij listę :-)

Hej ja tylko na chwilke,pozniej [po czytam co naskrobalyscie...
Do dziewczyn zalejacych na allegro,jesli sie placi z gory na konto to ile mam w koncu zaplacictzn kupilam spodnie za 30zl a przesylak kosztuje 9 zl czy odrazu mam zaplacic za ta przesylke????Zawsze bralam za pobraniem i dlatego nie wiem...

Mój mężuś załatwił nam wczoraj Cyfrę :szok:, ale będziemy mieć kanałów, fajnie bo Majka tak ja Julka Cloe bardzo lubi Elmo itp :tak:. Jutro przyjedzie mój tata i będą razem zakładać. Będę musiała się sklonować ;-):tak:.
Oj, coraz bardziej martwi mnie Dawidek, bo teraz śpi ale słyszę że trochę kaszle :-(, no zobaczymy co pani dr powie.

Hej ja tylko na chwilke,pozniej [po czytam co naskrobalyscie...
Do dziewczyn zalejacych na allegro,jesli sie placi z gory na konto to ile mam w koncu zaplacictzn kupilam spodnie za 30zl a przesylak kosztuje 9 zl czy odrazu mam zaplacic za ta przesylke????Zawsze bralam za pobraniem i dlatego nie wiem...
Tak :tak:, jak przelewem to zawsze musisz dodać koszt przesyłki odrazu :tak:. A pochwalisz się co kupiłaś? :zawstydzona/y:

reklama
Dzieki Ania:) Kupilam spodnie ciazowe...........;-)a teraz juz zmykam.Zdrowka dla Dawidka zycze! MINI MINI program jest the best:tak::-):-):-)

Do góry