reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
klavell :szok: to zazdrość i tyle, kogoś skręca widocznie że maż przystojnego męża i śliczną córcię :tak::tak:

czarna :tak::-D:-D, mam nadzieję że po ślubie to częściej będziesz tu zaglądać :tak:

Aniu też mam taką nadzieję że wbiję się w Wasz rytm:-D
bo co z tego że ja tu zaglądne a kompletnie nie wiem o co chodzi :no:i co u kogo sie dzieje:-(
tak jak teraz :-pa czasu na czytanie zbytnio nie mam:baffled:
jeden problem będę miec z głowy to napewno sie bedę częściej odzywać:-D
No a może za rok zaczniemy powiększać rodzinkę to znowu będę mieć full czasu na wszystko:-D:-D

DZIEŃ DOBEREK
Vici ale biało:-):-) Fajnie wyglądacia na śniegu.My za oknem
mieliśmy piękny snieg wczoraj no i dzis o 6 rano jak szłam po chlebek:-):-):-)Ślicznie, zimowo ale temperatura przyjemna.Juz się cieszyłam,że Lolkowi śnieg pokaże a już widze,że śnieg znika:-(Najgorsze,że u nas za bardzo nie ma gdzie szaleć na śniegu...
Musze pojechać do mojej mamy po sanki:happy2:
Klavell Hanifka śliczna:-):-)Słodka maleńka, tylko ją wycałować.Kochanie ten komentarz był chamski ale świadczy tylko o tej osobie.Każdy mądry człowiek będzie zniesmaczony i pomyśli,że osoba, która go napisała jest po prostu chamska i nie wychowana.To jej rodzice powinni się wstydzić.Ty masz piękną córeczke i kochającego męża i to jest najważniejsze.Na pewno zrobiło Ci się przykro więc tule Cię:-D
Ania138 trzymam kciuki aby kolka była jednorazowa,całuski dla Dawidka:-):-)
Czarna 551 mnie się też marzy większa rodzinka;-)Chciałam za dwa lata ale jak patrze na ciążowe suwaczki, na Hanifke, Dawidka, Mikiego to może się zgodze na prożby męża i za rok odstawie tabletki, kto to wie....
Ja się zabieram za sprzątanie, przygotowanie obiadu i na zakupy.Może zostanie troche śniegu:-)Mój M jak wróci wyciągnie nam nasz pierwszy wózeczek bo w tej spacerówce to małęgo wywieje, a poza tym nie rusze się z nim jak spadnie duzy śnieg.Więc będziemy jezdzić na dwa wózki;-)Na wiosne głęboko-spacerowy sprzedamy.:cool2:
To teraz ja sie troszke pochwale;-)

Dziendobry i my dziekujemy za pochwalki
Klavell co za chamstwo na waszym blogu wywal ten komentarz ale wczesniej skopiuj go i wyslij do administracji oni juz z ta osoba porzadek zrobia.Oczywiscie czekaj na ich odp zanim skasujesz.Jak tak mozna,az mi mowe odielo.to normalnie............................musialam kropki wstawic bo az szkoda jezyka mojego ale kropek ze 2 wersy powinnam dac.

Na pewno małemu śnieg pokaże:-):-)Sypie za oknem aż miło:tak:Musimy iść dziś po pieluszki do reala bo pampersy sa w promocji:-)No i coś jeszcze miałam kupić ale nie pamiętam co:confused:

Czesc dziewczyny. Ja mam strasznego dola az mi sie nic nie chce:no:. Wczoraj sie pochapalam z moim M:-(..
Przelecialam troche tak po lebkach co wczoraj naklikalyscie:zawstydzona/y:

ANIA i jak Dawidek - mam nadzieje ze to nie kolka:confused:

RENIFERKU a co u ciebie i Mikolajka:confused:

VICI BODZINKA super fotki macie piekne dzieciaczki:tak:. VICI mimo ze nie przepadam za zima ale zazdroszcze takiego sniegu ( u nas plucha raz snieg raz deszcz wolalabym juz ten snieg);-)

KLAVELL a ty sie nie przejmuj tym glupim komentarzem i zglos go do admina niech zrobi porzadek z taka osoba:wściekła/y: jak tak mozna:wściekła/y:. Masz przesliczna coreczke :tak::tak:. Wycaluj ja od cioteczek z BB i ciebie tez tule:tak::-)

CZARNA dlugo nie zagladalas - musisz sie poprawic;-). Udanych przygotowan i imprezki weselnej:tak:

reklama
A u nas nadal sypie:szok:ale i tak sie ciesze chyba po sanki musze isc bo z wozkiem sie nie da hehe wyjsc bo nie nadazaja odsniezac:-)
Tak wracajac do bloga Klavell ja nie wiem ale jakos tak ludzie uogolniaja sobie wszystko.Bylam u was na blogu i ta osoba co linki wkleila tez jest bez sensu to tak ktos cos slyszal a nie zna do konca prawdy a zna tylko te zle historie.Dlaczego nic sie nie mowi o szczesliwych ludziach i ich religi a nie tylko te zle strony.I dlaczego nikt na katolikow nie najezdza :no: nigdy mi sie nie podobalo takie uogolnienie i juz.Sorki za malusia rozpiske ale wkurzaja mnie takie bezmozgie jeti i juz.

Do góry