reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry.
Ale popisalyscie sie!;-):-) Nie bylo mnie 1dzien i tyle czytania!:szok:
My juz po chrzcinach. Pozniej wkleje zdjecia.:tak:
A teraz lece po Grzeska bo sie obudzil i marudzi. Potem postaram sie Was troche doczytac i naskrobie cos wiecej.:-)
Aha, Maciek ma angine ropna.:wściekła/y: Wiec caly tydzien siedze w domu.:-(

Witam w poniedzialkowy poranek!!!
Dziekuje dziewczyny juz mi lepiej sie zrobilo, z reguly nie przejmuje sie takimi komentarzami ale wczoraj jakos nie wytrzymalam i sie poplakalam pol wieczoru przeplakalam wtulona w meza...ale dzis juz jest dobrze...
Moj kochany mezulek wczoraj znow milo nas zaskoczyl...przyjechal z prezencikami z pracy Hanifce kupil przesliczne pantofelki i az 6 smoczkow nie wiem po co az tyle no ale podziele sie z kolezanka :))) nie potrzebuje ktoras z was smoczka hihi...kupil tez Malej nowy fotelik samochodowy zastanawialam sie tylko po co skoro ten co mamy jest dobry maz szybko mi to wyjasnil fotelik ktory mamy nie ma zadaszenia tak zwanej budy , a jak bedzie padal snieg lub deszcz to co zrobimy??? kochany tatus pomyslal o wszystkim tylko nie przyszlo mu do glowy to ze jak pada to z Mala siedze w domu :))) Zobaczcie jaka Hanifka jest ucieszona z nowego foteliku jak dumnie w nim siedzi moje kochane dziecko...no maz nie zapomnial i o mnie kupil mi nowy aparat fotograficzny...a tu fotki
pict0001qe1.jpg
pict0003zh6.jpg

pict0007rm7.jpg
pict0008vx5.jpg

pict0009jh9.jpg
pict0010as4.jpg

Dzień dobry!

Jak czytam o tym sniegu u Was..... ja też chcę :tak: u mnie więcej błota niż śniegu :baffled:

Klavell masz śliczną córeczkę i olej to, co pisze jakiś niedorobiony szczeniak. Wiem, że zrobiło Ci się przykro, ale takich ludzi trzeba ignorować, albo tak jak radziły dziewczyny zgłoś to do admina. Tulę mocno i całuję Twoją ślicznotkę.
Wiecie co właśnie z takiego powodu nie cierpię wklejać swoich zdjęć w necie. Bo zawsze znajdzie się jakiś niezadowolony....... który potrafi sprawić przykrość.

Prezenty super.

Bodzinka Lolek świetny :tak::tak::tak: oj i to wyczekane słowo Mama, gratuluję.

Ania jak tam Dawidek. Mam nadzieję, że to jakiś jednorazowy przypadek.

Iwona głowa do góry.

Renifer co u Was? Jak Miki?

asiulinka buziaki dla małego choraska. Czekamy na fotorelację.

Dzień dobry.
Od rana pada śnieg dla mnie to nie fajnie bo ja dzisiaj idę do lekarza z dziećmi.
Dawid dostała katar i całą noc się męczył, a Majka to już od kilku dni jest niewyraźna i przy okazji niech też ją zbada :tak:.
Nasza kolka to chyba raczej nie kolka bo ja wczoraj też miałam wieczorem mały problem i wygląga na to że coś zjadłam i tak nam się to udzieliło :dry:.

Oczywiście to miało byś masz:zawstydzona/y:

Bodzinka BRAWO BRAWO
klavell ale tatuś rozpieszcza swoje dziewczynki :tak:

Idę na śniadanko

Bodzinka gratki za slowo mama u synusia.
Klavell super moze pozyczysz meza na troche niech mojemu wytlumaczy jak sie robi takie fajne niespodzianki:-D:-D

reklama
Do góry