Hej poczytałam co u was i zajrze dopiero wieczorkiem bo zaraz pedze po Madzie i na zakupyA dopiero co z jednych zakupow wróciłamNo ale Madzia zażyczyła sobie dziś pojechać do sklepu więc nie mogę jej odmówić bo czekała 2 dni na to. Pa
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
iwonka to tanio kupiłaś bo ciążowe to zawsze około 100 zł kosztują.
fotki z roczku mojej chrześniaczki Martynki:
fotki z roczku mojej chrześniaczki Martynki:
Załączniki
Powiedział MAMA:-)Mój synek powiedział MAMA:-):-):-)
Gratuluję!!!!
Agatka_BB
IX Lachon BB
Witam was kochane
ja dzis siedze w domku i przezn najblizsze 2 tyg chyba tak bedzie bo cos produkcja sie posypala w pracy ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... bede mogla na BB siedziec.....mam nadzieje
ja dzis siedze w domku i przezn najblizsze 2 tyg chyba tak bedzie bo cos produkcja sie posypala w pracy ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... bede mogla na BB siedziec.....mam nadzieje
E
Ewcia81
Gość
dzien dobry poniedzialkowo.
U mnie zima przyszla,,rano to doznałam jka spojrzalam przez okno,,bot yle sniegu było,a auto na 10cm zasypane,,katastrofa..ale luz juz sie roztopilo na ulicach,,a drogowcy miesliw dupie ze bruzdy na calej ulicy,,normlanie 20km na godz jechalam,,szok...
a teraz sie roztopilo,,tlyko troszke na trawie gdzie niegdzie..
ja sprawdzam prace,bo wczoraj nie skonczylam,,hehe
potem po mata lece..ale to po 14,,jeszcze poand godiznka,,
ide kawe zrobic i poczytam co uw as...
U mnie zima przyszla,,rano to doznałam jka spojrzalam przez okno,,bot yle sniegu było,a auto na 10cm zasypane,,katastrofa..ale luz juz sie roztopilo na ulicach,,a drogowcy miesliw dupie ze bruzdy na calej ulicy,,normlanie 20km na godz jechalam,,szok...
a teraz sie roztopilo,,tlyko troszke na trawie gdzie niegdzie..
ja sprawdzam prace,bo wczoraj nie skonczylam,,hehe
potem po mata lece..ale to po 14,,jeszcze poand godiznka,,
ide kawe zrobic i poczytam co uw as...
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
miałam poczytac, popisac przez niedziele ale jakos mmnie to wszystko przerosło i niestety padłam na łóżko i zasnełam... a dziś u mnie znowu cuda, aż sie nie chce pisac... od drugiej w nocy męczyłam sie z termometrem... chciałam pomóc tez mikiemu czopkami ale dobrze ze tego nie zrobilam bo termometr starczył... były 4 kupy i pełno popierdywan ale jestem bardzo szczesliwa bo ulżyłam maluszkowi... teraz znów coś jest nie tak, bo miki popłakuje przez sen... pewnie bedzie trzeba walke zaczac od nowa...nie wiem od czego mu sie to zrobiło, przeciez przez pierwsze 2 tygodnie robił piękne regularne kupki... ja nic innego nie jem niz wtedy, wiec skąd to wszystko?
podobno wzdęcia mijają jak kolka- pod koniec 3 miesiaca... super
buziaki dla wszystkich mamuś!
podobno wzdęcia mijają jak kolka- pod koniec 3 miesiaca... super
buziaki dla wszystkich mamuś!
klavell - nie oddawaj smoczków, schowaj do szafki Najhigieniczniej jest wymieniać smoczki co parę tygodni na nowe
Natek też uwielbia Elma świat, niebieski domek a już najbardziej to Tingo, który uczy angielskiego )
ania138 - śliczne fotki
Natek też uwielbia Elma świat, niebieski domek a już najbardziej to Tingo, który uczy angielskiego )
ania138 - śliczne fotki
Za trzy m-ce zmieniamy cyfrę na telewizję N i nie wiem jak to moje dziecko poradzi sobie bez Elmo, barci Koala Misia w wielkim domu cliffoda.... jak ja sobie z nia poradzą?
Na N jest kanał z bajkami i filmami edukacyjnymi dla maluszków (0-4 lata) nazywa się Baby TV, więc może nie będzie tak źle ;-)
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
To ja idę do lekarza. W drodze do domu wdepnę cioci zanieść Marcinkowi zaległy prezent imieninowy ( zegarek spidermann`a bo nie doszedł do niedzieli ) więc do później. życzcie nam szczęścia żeby to nic poważnego nie było.
Podziel się: