reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej poczytałam co u was i zajrze dopiero wieczorkiem bo zaraz pedze po Madzie i na zakupy:tak:A dopiero co z jednych zakupow wróciłam:szok:No ale Madzia zażyczyła sobie dziś pojechać do sklepu więc nie mogę jej odmówić bo czekała 2 dni na to. Pa

reklama
iwonka to tanio kupiłaś bo ciążowe to zawsze około 100 zł kosztują.

fotki z roczku mojej chrześniaczki Martynki:

Załączniki

• dla Ani (1).jpg
    dla Ani (1).jpg
    120,9 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC_2188.JPG
    DSC_2188.JPG
    158,7 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC_2182.JPG
    DSC_2182.JPG
    166,8 KB · Wyświetleń: 17
  • DSC_2195.JPG
    DSC_2195.JPG
    191 KB · Wyświetleń: 18
  • DSC_2297.JPG
    DSC_2297.JPG
    170,9 KB · Wyświetleń: 16
Witam was kochane

ja dzis siedze w domku i przezn najblizsze 2 tyg chyba tak bedzie bo cos produkcja sie posypala w pracy:baffled: ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... bede mogla na BB siedziec.....mam nadzieje:tak:

dzien dobry poniedzialkowo.
U mnie zima przyszla,,rano to doznałam:szok: jka spojrzalam przez okno,,bot yle sniegu było,a auto na 10cm zasypane,,katastrofa..ale luz juz sie roztopilo na ulicach,,a drogowcy miesliw dupie ze bruzdy na calej ulicy,,normlanie 20km na godz jechalam,,szok...
a teraz sie roztopilo,,tlyko troszke na trawie gdzie niegdzie..
ja sprawdzam prace,bo wczoraj nie skonczylam,,hehe
potem po mata lece..ale to po 14,,jeszcze poand godiznka,,
ide kawe zrobic i poczytam co uw as...

miałam poczytac, popisac przez niedziele ale jakos mmnie to wszystko przerosło i niestety padłam na łóżko i zasnełam... a dziś u mnie znowu cuda, aż sie nie chce pisac... od drugiej w nocy męczyłam sie z termometrem... chciałam pomóc tez mikiemu czopkami ale dobrze ze tego nie zrobilam bo termometr starczył... były 4 kupy i pełno popierdywan ale jestem bardzo szczesliwa bo ulżyłam maluszkowi... teraz znów coś jest nie tak, bo miki popłakuje przez sen... pewnie bedzie trzeba walke zaczac od nowa...nie wiem od czego mu sie to zrobiło, przeciez przez pierwsze 2 tygodnie robił piękne regularne kupki... ja nic innego nie jem niz wtedy, wiec skąd to wszystko?
podobno wzdęcia mijają jak kolka- pod koniec 3 miesiaca... super

buziaki dla wszystkich mamuś!

klavell - nie oddawaj smoczków, schowaj do szafki :) Najhigieniczniej jest wymieniać smoczki co parę tygodni na nowe :)

Natek też uwielbia Elma świat, niebieski domek a już najbardziej to Tingo, który uczy angielskiego :))

ania138 - śliczne fotki :)

Za trzy m-ce zmieniamy cyfrę na telewizję N i nie wiem jak to moje dziecko poradzi sobie bez Elmo, barci Koala Misia w wielkim domu cliffoda.... jak ja sobie z nia poradzą?:baffled:

Na N jest kanał z bajkami i filmami edukacyjnymi dla maluszków (0-4 lata) nazywa się Baby TV, więc może nie będzie tak źle ;-)

reklama
To ja idę do lekarza. W drodze do domu wdepnę cioci zanieść Marcinkowi zaległy prezent imieninowy ( zegarek spidermann`a bo nie doszedł do niedzieli :dry:) więc do później. życzcie nam szczęścia żeby to nic poważnego nie było.

Do góry