E
Ewcia81
Gość
o kurcze nadrobiłam,a widz enwoe posty...tonami psizecie te posty,,tzn na tonyy
a ja ubolewam,z enie mam mini mini,,bo fajne tam leca i matu lubi...a ja nie mam,,,:-(
wow,ale superr masz,,tyle śniegu to bym chciała,a nie garstek roztopionego,,bot ak u mnie,,,super,,,moj mały juz dzisiaj chciał na sankcach jezdzic,,ale chyba du.. po nieheblowanej desce,,bo nie ma sniegu juz...Ewcia,Aniab to dla was specjalnie :-)
cudowna ta mała twoja,,,sliczny pulpecik ci rosnie,,,,buziaki...A ja wam sie pochwale moja Hanife
super foty......
To teraz ja sie troszke pochwale;-)
olej go i wyrzuc,,jakis duren nie warty wpisu i zeby zasmiecał ci bloga....Dziekuje za tak mile slowa, bardzo sie przydaly bo wlasnie na blogu w komentarzach przeczytalam cos nie milego na temat mojej slicznej coreczki
oto komentarz osoby podpisanej jako ddd
" Od razu widac ze dzieciak ma muzulmanski ryj p tatusiu"
przykro mi sie zrobilo bo zadna z nas nie lubi sluchac takich obrazliwych tekstow na swoje dzieci czy meza bo przeciez oni dla mnie sa nasliczniejsi na swiecie onoje
Dobranoc
gratkiiiPowiedział MAMA:-)Mój synek powiedział MAMA:-):-):-)
nom trzeba od razu ,czyli ty 39zł...Hej ja tylko na chwilke,pozniej [po czytam co naskrobalyscie...
Do dziewczyn zalejacych na allegro,jesli sie placi z gory na konto to ile mam w koncu zaplacictzn kupilam spodnie za 30zl a przesylak kosztuje 9 zl czy odrazu mam zaplacic za ta przesylke????Zawsze bralam za pobraniem i dlatego nie wiem...
oooo juz wiesz,,ale ja napisalam trudno mas zdiwe odp...heheDzieki Ania Kupilam spodnie ciazowe...........;-)a teraz juz zmykam.Zdrowka dla Dawidka zycze! MINI MINI program jest the best:-):-):-)
a ja ubolewam,z enie mam mini mini,,bo fajne tam leca i matu lubi...a ja nie mam,,,:-(
wow fajnie,,ale jaki odjzadowy tort...iwonka to tanio kupiłaś bo ciążowe to zawsze około 100 zł kosztują.
fotki z roczku mojej chrześniaczki Martynki: