reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

o kurcze nadrobiłam,a widz enwoe posty...tonami psizecie te posty,,tzn na tonyy:-D

Ewcia,Aniab to dla was specjalnie :-)

2116267404.jpg

2109227404.jpg
wow,ale superr masz,,tyle śniegu to bym chciała,a nie garstek roztopionego,,bot ak u mnie,,,super,,,moj mały juz dzisiaj chciał na sankcach jezdzic,,ale chyba du.. po nieheblowanej desce,,bo nie ma sniegu juz...

A ja wam sie pochwale moja Hanife
zdjcie084rw9.jpg
zdjcie087ht2.jpg

zdjcie091sn1.jpg
zdjcie083gc7.jpg
cudowna ta mała twoja,,,sliczny pulpecik ci rosnie,,,,buziaki...

.:cool2:
To teraz ja sie troszke pochwale;-)
super foty.....

Dziekuje za tak mile slowa, bardzo sie przydaly bo wlasnie na blogu w komentarzach przeczytalam cos nie milego na temat mojej slicznej coreczki
oto komentarz osoby podpisanej jako ddd
" Od razu widac ze dzieciak ma muzulmanski ryj p tatusiu"
przykro mi sie zrobilo bo zadna z nas nie lubi sluchac takich obrazliwych tekstow na swoje dzieci czy meza bo przeciez oni dla mnie sa nasliczniejsi na swiecie onoje
Dobranoc
olej go i wyrzuc,,jakis duren nie warty wpisu i zeby zasmiecał ci bloga....

Powiedział MAMA:-)Mój synek powiedział MAMA:-):-):-)
gratkiii

Hej ja tylko na chwilke,pozniej [po czytam co naskrobalyscie...
Do dziewczyn zalejacych na allegro,jesli sie placi z gory na konto to ile mam w koncu zaplacictzn kupilam spodnie za 30zl a przesylak kosztuje 9 zl czy odrazu mam zaplacic za ta przesylke????Zawsze bralam za pobraniem i dlatego nie wiem...
nom trzeba od razu ,czyli ty 39zł...

Dzieki Ania:) Kupilam spodnie ciazowe...........;-)a teraz juz zmykam.Zdrowka dla Dawidka zycze! MINI MINI program jest the best:tak::-):-):-)
oooo juz wiesz,,ale ja napisalam trudno mas zdiwe odp...hehe
a ja ubolewam,z enie mam mini mini,,bo fajne tam leca i matu lubi...a ja nie mam,,,:-(

iwonka to tanio kupiłaś bo ciążowe to zawsze około 100 zł kosztują.

fotki z roczku mojej chrześniaczki Martynki:
wow fajnie,,ale jaki odjzadowy tort...

reklama
Ja juz obiadek zjadlam i teraz ide kawke zrobic.

ANIA fajne foteczki a torcik krowka mniam mniam:tak:

IWONKA zgadzam sie - Mini mini to super kanal dla dzieciaczkow:tak:

RENIFERKU ale ty sie bidulko umeczysz i Miki tez:no:

Wszystkim chorowitkom duzo zdrowka zyczymy:tak:

reniferku to super,ze amłemu ulzyło,widizsz jednak umiesz,potrafisz,nie załamuj sie,,,a mu to przejdzie,,,,

ania pwodoznka u lekarza...

RENIFER_24 moja pediatra kategorycznie zabraniała używać termometra do wywoływania kupki u maluszka, mówiła że już z dwojga złego to lepszy jest czopek ale to też nie za często żeby dziecka nie przyzwyczaić, spróbuj jakiś mniej radykalnych środków
Majka była dzisiaj ze mną na spacerze i się wywaliła,więc kurtka i spodnie do prania:no::no::no:
Idę trochę poprasować bo się niezła sterta tego nazbierała, a tak mi się nie chce:no::no::no:

Reniferku szybkiej poprawy życzymy bo się męczycie wszyscy.
My dziś do dentysty na 17 :-) ja i mężuś a mały idzie do towarzystwa bo sam w domu nie zostanie :-pMy mamy polsat z czego jestem troche zła no ale disney chanel tez jest fajny
Ania super ten torcik krowa rządzi:yes:

ANACONDA ja juz próbowałam wszystkiego... mi lekarka sama pokazala jak wkładac termomert zeby nie uszkodzić śluzówki ... jeśli chodzi o czopki to musiałabym je używac codziennie albo codziennie jeździc na izbe przyjęć by tam jakoś pomogli małemu...
takie błędne koło... oby sie to wszystko szybko skończylo...

KLAVELL śliczna córunia!!! naprawde!!! aż sie miło patrzy na nią... a jakimiś głupimi komentarzami sie nie przejmuj... burak zawsze bedzie burakiem i tyle!
VICI świetne fotki, ale Wam nasnieżyło!!

Jezuuuu przed chwilą przeżyłam wstrząs, jak usłyszałam o tym wybuchu w Londynie. Ale pożar!!!!! Mój M dziś tam jest. Całe szczęście daleko od tego wszystkiego. Uffffff

reklama
Do góry