reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny to same imprezy w dniu mojego ślubu-będziecie świętować razem ze mną!!! i dzięki za wsparcie;-)

klavell-urocza masz córeczkę fajniutka taka:-)
vici super zdjęcia my też dziś z aparatem na śniegu byliśmy:-D
jak było widno jeszcze a potem wieczorem;-)
ulepiliśmy z M. bałwana dla Małegoale on nie kumaty na te sprawy jeszcze:-(
ale nasza radość była dla niego:tak:

No Victor nie pamiętał sniegu z zeszłej zimy i teraz się go bał po dłuższej chwili dopiero się oswoił i szlał jak wariat z sunią i nami

Vici dzięki:-)Ale super macie i bardzo slicznie razem wyglądacie
Klavell jaka córunia pulchniutka i śliczna:tak:
Ja też zmykam bo jestem nieprzytomna z bólu. Dobranoc.

Witam.
A u nas chyba się zaczęły problemy z brzuszkiem :-(, Dawał radę ale bardzo się przy tym męczył, trochę mu pomogłam termometrem ale o 11:30 wywaliłam M z łóżka żeby pojechała do apteki po infacol. Narazie dostał 2 razy, a teraz śpi na brzuszku :tak:. Zobaczymy co będzie dalej.
Muszę wam powiedzieć że jeszcze nie jestem nałogowym allegrowiczem bo odpuściłam dzisiaj 5 aukcji chociaż miała pozwolenie, a na jednej zaczął mi mulić komp i przegrałam :wściekła/y::wściekła/y:, głupia maszyna :angry:
Powiedziałam M o tunice :tak:, ale go podeszłam fajnie. Najpierw mu pokazałam i zapytałam czy fajna ;-), on że fajna i ile kosztuje, ja na to 34 zł, on: o to kup będziesz miała prezent ode mnie na mikołaja no to ja że dziękuję bo już kupiłam:-D.

Witam niedzielnie.
U nas zima pełną parą i pada śnieżek cały czas.
Czarna będzie dobrze co tam się przejmujesz ja też nie miałam 50 a zabawa była przednia.Wy będziecie ślub brali to nam mija 12 latek razem:szok:dokładnie 24:-)
Ewcia jak imprezka się udała to super.
U nas na ślubie było ostatecznie niespełna 40 osób a impreza była rewelacyjna. My wychodziliśmy do domu o 6 rano a paru gości jeszcze się bawiło :szok:, my nie daliśmy rady i poprawiny trzeba było przesunąć o 2 godziny bo wstać nie mogliśmy :tak:. Zobaczysz że będzie zajefajnie :tak:

VICI :szok: ale super!!! Majka była by wniebowzięta ona tak czeka na śnieg i bałwana :tak:.
klavell ale Hanife jest pultaśna i taka przy tym słodka że tylko ją schrupać :-)

Dziekuje za tak mile slowa, bardzo sie przydaly bo wlasnie na blogu w komentarzach przeczytalam cos nie milego na temat mojej slicznej coreczki
oto komentarz osoby podpisanej jako ddd
" Od razu widac ze dzieciak ma muzulmanski ryj p tatusiu"
przykro mi sie zrobilo bo zadna z nas nie lubi sluchac takich obrazliwych tekstow na swoje dzieci czy meza bo przeciez oni dla mnie sa nasliczniejsi na swiecie onoje
Dobranoc

reklama
klavell :szok::szok:szok poprostu co za bezczelność
ale to przeważnie małolaty piszą same nie wiedząc co to oznacza
nie przejmuj się tymi debilami t
Masz kochaniutką córeczkę strasznie słodziuka jest:-D:-);-)
Ania138 ojjj kochana kolejny zbieg okoliczności:-D:-D
Buziaki dla Daiwdka :tak:i oby to kolka nie była tylko coś jednorazowego:no:

Do góry