reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój mały też spi..
Ewcia ach ci faceci...
Frytki w trakcie a ja wyskoczyłam po ciacha:-)Mój tasiemiec się odezawł;-)No tak w niedziele nic nie ma a mnie się nie chce iść do wypożyczalni no a wczoraj nie pomyślałam...Poszukam coś w domowej wideotece:-)

reklama
Pewnie,że mu wygarnęłam, nie byłabym sobą gdybym tego nie zrobiła. Ja też nie mam co oglądać, czekam teraz na super nianie, a do tego czasu posiedzę przed kompem, a co ...:-D:-D:-D

hej dziewczyny:-)No udało mi sie przelecieć wszystkie posty ależ wy pędziceie
Leika ja od dłuższego czsu mam wrażenie że jestem do tyłu:dry:
Anaconda no męzowie potrafi ą wkurzyć wiem coś o tym grunt to sptawiać sprawę jasno a co jak mi się nie podoba to mu mówię
Ewcia oj ty to masz z tym chłopem :no:
Iwonka ja też ostatnio tylko na allegro robie zakupy Z brzuchem i Julką u boku trudno o cokolwiek
Czarna w takim razie udanej imprezy:tak:
A codo strony to mi wyszło że dziewczynka z Julka też sie sprawdziło:tak: Mnie by to całkiem odpowiadało;-)
Sikoreczka może dziś uda wam się powtórzyć romantyczny wieczór?;-)
Teraz uciekam Suprniania już leci julka na Elmo trzeba przywołać m zeby poplnował dziecka cobym mogła w sypialni obejrzeć supernianię w spokoju;-)

Witajcie! Ale mi się ten dzionek dziś dłuży:baffled: Byłam na spacerze z dzieciakami przed obiadkiem i Madzia się wyspała a Adrianek wybiegał i przyszedł cały mokry bo robił kulki ze śniegu. A raczej z tej ciapy co wyglądała jak śnieg:dry:Potem zjedliśmy obiadek sprzątnęłam kuchnie i miałam teoretycznie wolne. Bo małe marudzili i siedzieli ciągle na mnie:sorry2: W końcu wygoniłam chłopaków na spacer z psem, napadało sporo śniegu to mogli się wybiegac. Wrócili przed chwilką i już wiem że małego zimowe buty nie bardzo nadają sie na zabawy w śniegu:no: Bo mu się wsypało do butów i miał całe nogi mokre. Muszę mu kupic jakieś śniegowce do tego. Ja w tym czasie się pobawiłam z Madzią i wszyscy szczęśliwi.
Dobra to narazie tyle. Poodpisuję wieczorkiem jak małe pośpią się:-p

Ja też juz jestem. Zawiozłam teściową do mamy i nas trochę nie było. A jak wróciliśmy to się goście zjawili i tak mi się jakoś bb odwlekło:-DBoli mnie głowa:-(Chyba za długo dziś nie posiedzę przez ten ból. A wogóle ide jeść robić bo jakaś głodna jestem:baffled:

ono dzisiaj niektorzy rodzinnie,,to dobrze,,w sumie niedziela

a ja gadałamz mężem,,fajno nawet,,spokojnie be znerwow i wszystko wyjasnione,,tylko ciekawe na jak długo:sorry2:...

Matus się kapie,najpierw ja go umyłam i wsyztsko cąły fuull wypas robotek,,,,czyli mycie głowy,zeby,nogi,paszki,uszy itp itd,,,zostalo tylko obciachanie paznokci,,hehe
ja zmykam,,bo mus sprawdzic klasowki jednej klasy,bo mi zostaly,,,a jak komp bediz ewlaczony to nie sprawdze,bo co chwile tu zagladam,hehee
dlatego ja mowie dobranocccc

Ewcia,Aniab to dla was specjalnie :-)

2116267404.jpg

2109227404.jpg

Wow Vici, ale zima :szok: superancko macie :tak:

Ja już zmykam z BB. Gadam sobie z mężem i buszuję po sieci.

Dobranoc. Kolorowych snów.

reklama
Do góry