reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nocką.Oj nie zaglądałam bo wczoraj miałam jakiś napad sprzątający i co miałam to sprzątałam więc domek się świeci i wszystkie jego konty.A męża i małego ganiałam z jednego miejsca na drugie tak mi szło:-DA dziś zakupy i dzionek na dworze spędzony bo zime mamy piękną i Victor zachwycony najpierw się bał śniegu ale szybko się oswoił i nie chciał do domku.Mamy trochę fotek ale dam jutro bo nawet na bloga nie dałam.Nie mam sił nawet poczytać więc przepraszam jutro postaram się trochę nadgonić a teraz idę lulu.
Dobranoc.

reklama
Dobry wieczor.
Ja dopiero weszlam, a tu widze, ze Wy wszystkie szykujecie sie do spania... Wsumie mnie tez by sie przydalo, bo wczoraj poszlam spac kolo 2 nad ranem.:szok:
Teraz powinnam cos robic -np. sprzatac, bo jutro goscie. Wlaczylam tez zelazko, ale jakos nei moge sie zmusic.:baffled:
Szkoda mi Maciusia, bo chyba zaczyna sie jakies chorobsko.:-( Ma straszny kaszel (taki "szczekajacy"). Ale to glownie w nocy. Bo w dzien bylo w miare ok, dlatego nie poszlam do lekarza z nim (przychodnia nasza zamknieta:wściekła/y:, wiec musialabym pojechac do takiej co "dziala" w niedziele i dni wolne od pracy). Jak tak dalej bedzie skrzaczal, to wybiore sie w poniedzialek (jutro raczej nie dam rady, bo chrzciny). A na razie go lecze jakimis syropkami na kaszel.:baffled:

Sikoreczka duzo szczescia i milosci z okazji rocznicy slubu. Abyscie zawsze byli tak wpatrzeni w siebie, jak w dniu kiedy slubowaliscie sobie milosc.
kwiaty030.gif

Ewcia mam nadzieje, ze wieczor masz udany.:tak: A maz miejmy nadziej, ze sie opamieta i doceni jaka ma cudowna zonke.:-)

I nie wiem co jeszcze komu pisac mialam.:baffled:
Moze sie zmusze do prasowania, bo gdzie ja ta kupe ciuchow schowam przed goscmi.:confused:
No to narka! Zycze milej i spokojnej nocki! Abysmy sie wszystkie w koncu wyspaly!:tak: Czego sobie i Wam zycze.:-D

hej Dziewczyny
Wiem ze mam spózniony zapłon ale chciałam
Ci Iwonko2006 życzyć wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Ślicznie wyglądałas na ślubie,brzuszek masz też kochaniutki już
przepraszam za opóznienie w życzeniach

Pozdrowionka dla Was:-):-)wszystkich
i dzieciaczków;-):-):-)

Ja nie spie! Buszuje na Allegro :)
Czarna serdeczxnie dziekuje kochana! No ty jeszcze tylko dwa tygodnie....wszystko juz gotowe? Obraczki masz?

Hej w nocy albo dzień dobry.
Co tu taki ruch?:confused:
Impreza była bardzo udana, chociaż z chrześniaczką to się nie nabawiłam bo jak zwykle siostry teściowa wiodła w tym prym i cały czas ją przy sobie trzymała :baffled:nawet zabrała się za mojego Dawidka :angry: ale se poradzilim :happy2:.
Martynka dostała furę prezentów z których najbardziej cieszyła się Maja :tak::-D.
Stół uginał sie od jedzonka, a jak zajeb... tort mała miała :tak: jutro Wam pokażę. Dawidek tylko nie mógł spać i trochę marudził ale daliśmy radę, drogę do domu jak ostatnio spędził przy cycku :-D.

renifer nie myśl o tym, że Mikołajek ma jakąś chorobę. Czasami małe dzieci tak mają. Tak dziwnie charczą. Z czasem to mija. Trzymam kciuki, aby wszystko zaczęło sie u Was normować.
Tak, Dawidek też charczy i tak jak u Ciebie oskrzela i płucka czyste, psikam mu wodę morską i pani dr mówiła że to wystarczy bo on jeszcze cały czas oczyszcza się po porodzie. I faktycznie coraz mnie charczy i coraz lepiej oddycha :tak:
u mnie jest podobnie nie dość że wysłu****e że nic nie robie całymi dniami to jeszcze moja mam bawi Filipka bo tak się składa że mieszkamy razem z moimi rodzicami. Jest mi w tedy przykro bo naprawdę się staram nawet osobno gotuje co moją mamę zdziwiło bo razem było by szybciej . Ale on tego nie docenia tylko uważa że to jest moim obowiązkiem:-(
Witaj i czuj sie jak u siebie w domu :tak:
Aniab powiem ci ze np wszystkie zabawki edukacyjne kupilam Vanessce na Allegro bo cena jest czasami o polowe tansza niz w sklepie! No i inne pierdolki tez czasem zakupie...:)
:tak::tak: to prawda. Ja chciałam kupić mężowi golarkę Braun Pulsonic ale ona kosztuje 1600 zł :szok:, ogłupieli chyba ale nie o to chodzi, bo na allegro jest za 999zł, różnica jest ogromna ale i tak mnie nie stać :no:.

Iwonka 2006 a szalej na allegro ile się da:tak: Ja też prezenty zamawiam, bo ciągle z dzieciami to ciężko coś nabyc.:-( Siostra mnie namawia na zakup butów dla dzieci tą drogą ale jakoś nie mogę się przełamac! Aha niestety ona ci też nie jest w stanie poradzic z tym filmikiem na photobucket:no:
Jak kupiła Majce i jestem bardzo zadowolona :tak::tak:, Maja zresztą też.
Martynkę uściskałam od cioci :tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA
CIEBIE I MĘŻA

Dzień dobry w niedzielny mroźny poranek:-)Mi mały zrobił pobudkę przed 7 już:szok:Nie da mamusi pospac. Trochę się sam pobawił ale p[o paru minutach wołał am więc trzeba było iść sniadanko zrobić. W międzyczasie mały obudził Madzię na śniadanie a teraz się razem bawią. Czasami mnie zaskakują jak tak razem grzecznie się bawią bo coraz lepiej im to wychodzi:-DWidzę że do późna niektórzy tu urzędowali;-)To teraz chyba prędko tu nikt nie zajrzy bo odsypiacie:tak:
Asiulinka udanych chrzcin:tak:

Doczytałam kilka ostatnich stronek...

Sewa - fajne te dowcipy :)))

Sikoreczko - mam nadzieję, że jednak udał się Wam romantyczny wieczór :)

U nas wczoraj padał intensywnie śnieg :) Przez chwilę bialutko było :)

Witam:-)a u mnie sniegu jak nie bylo tak nie ma:no:
Ania138 to imprezka udana,czekamy na fotki:-)
Sikoreczka zawsze sa podane dokladne wymiary wkladki w bucikach i tym trzeba sie sugerowac na Allegro :tak::-)
Milej niedzielki:-)

reklama
Dzień dobry w słoneczny, ale mroźny poranek :tak:

Nie mam na dziś planów, więc pewnie bedę co jakiś czas pojawiała się na BB.
Życzę wszystkim miłej, rodzinnej niedzieli.

Do góry