reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój też jest napalony na takie tv, ale jak na razie nie mamy w planach zakupu takiego cuda.
Zaraz będzie bajka, potem mycie, kolacja i odstawiam Majkę do łóżeczka, w końcu muszę mieć trochę czasu dla siebie:-D:-D:-D

reklama
Cloe no 46 to juz jest cos! My kupilismy 32cale bo na wiekszy nie mamy miejsca.A jesli chodzi o funkcje to powiem ci ze ja z zadnych super dodatkow wcale nie korzystam....

Ja wlasnie buszuje po Allegro.Kupilam sobie dwie pary spodni dresowych jak na razie i mam ochote na jeszcze.....

u mnie jest podobnie nie dość że wysłu****e że nic nie robie całymi dniami to jeszcze moja mam bawi Filipka bo tak się składa że mieszkamy razem z moimi rodzicami. Jest mi w tedy przykro bo naprawdę się staram nawet osobno gotuje co moją mamę zdziwiło bo razem było by szybciej . Ale on tego nie docenia tylko uważa że to jest moim obowiązkiem:-(

Witaj Asia25, pisz tu u nas o swoich smutkach i radościach to zawsze pomaga a poza tym czasem jakimiś poradami możemy się wymienić:tak:
Iwonka widzę że zaczynasz na allegro szaleć jak Ania138:-DUdanych zakupów:-)
Ewcia udanej imprezki:tak:
A ja mam czas dla siebie bo Matek już spi:szok:Oby tylko nie wstał już. A Madzia to sama się sobą zajmuje więc praktycznie mogłabym leniuchować gdyby sprzatanko nie czekało:dry:

Moje dziecko śpi od 18.Oj nie chce nawet myśleć o pobudce...
Mój M też marzy o takim telewizorze:-):-)
NIE UMIEM NIE UMIEM ZMIENIĆ TŁA< WKLEIĆ MUZYKI NO KOMPLETNIE NIC:frown:No i taki blog musi zostać.Ide ogladać Nianie.
Dobranoc

Asia25 witaj i pisz jak najczęściej:tak: Najwyższy czas zacząć wychowywać męża Co dla niego oznacza że nic nie robisz?Zostaw małego pod jego opeką w tym czasie niech posprząta ugotuje obiad a jak wrócisz skrytykuj "czemu tu taki bałagan?" czemu mały tak ubrany , źle ubrany , Czemu obiad taki lichy /czemu brak obiadu cokolwiek Za dobrze mu z tobą jednym słowem i przestał doceniac co ma;-)
Iwonka mąż zasalał :blink: ale w sumie ok. ja w odróżnieniu od niego gadżeciara nie jestem wiec gdybym miała wybierać to byłby i mniejszy i z mniejszą ilością funkcji dodatkowych , choc jak M skwitował wybrałabym badziewie z opcją "włącz i wyłącz"Wkurzyło mnie to zdanie ale tak między nami ma dużo racji"
Wkurzyła mnie za to teściowa. M oczywiście pochwalił sie rodzince a ona zapytała się czy się ciesze a potem skwitowała że "M zostawia mi tylko tyle a tyle a sam kupuje sobie takie telewizory":wściekła/y::wściekła/y: zaraz zaraz gwoli ścisłości LCD był w planach od kiedy jesteśmy razem i teraz plany się ziściły a ze bardziej jest to zabawka dla niego niż dla mnie to inna sprawa. No to sie troche wygadałam

Aniab powiem ci ze np wszystkie zabawki edukacyjne kupilam Vanessce na Allegro bo cena jest czasami o polowe tansza niz w sklepie! No i inne pierdolki tez czasem zakupie...:)
Witaj Asia!
Bodzinka
jak chcesz to podaj mi haslo i login a wszystko ci ustwie jak chcesz:) Potem mozesz sobie zmienic haslo.....:tak:

Dzień dobry kochaniutkie! Dziękuję jeszcze raz za życzenia! U mnie oczywiście mężo nie przyniósł mi kwiatów:no::baffled: Jak zwykle zresztą. Kupił za to płyty gipsowe i niestety musiałam mu pomagac je wtaszczyc na drugie piętro. potem się ubrałam i poleciałam do biedronki na większe zakupki bo sporo już wyszło. Przytachałam trzy siaty:dry: Ale przynajmiej wyrwałam się na chwilkę od małych:happy2: Kupiłam na wieczór szampana, ale nasz romantyczny wieczór również odchodzi w niebyt bo młode nie mają zamiaru spac. Madzia zrobiła sobie dzremkę o 19 i teraz razem z Adriankiem dokazują. Nio ale mogę choc na BB wskoczyc. :-)
Aha na spacerze nie byłam bo jak Madzia wstała to na dworze zrobiło się ciemno i zaczął padac śnieg. Ale jak:szok::szok::szok: Adrian latał i wrzeszczał że idzie bałwana lepic:szok:
Cloe taki sprzęcior musi robic wrażenie. Nono;-) A teściowa to chyba zajęc ma za mało że wam się wcina. Olej ją:-D
Ewcia mężuś twój to naprawdę twardy orzech:no: Łoj ze mną by nie pożył, bo ja za nerwowa jestem. Jak to moja babcia mawiała to ty w butach do nieba pójdziesz:-D
Iwonka 2006 a szalej na allegro ile się da:tak: Ja też prezenty zamawiam, bo ciągle z dzieciami to ciężko coś nabyc.:-( Siostra mnie namawia na zakup butów dla dzieci tą drogą ale jakoś nie mogę się przełamac! Aha niestety ona ci też nie jest w stanie poradzic z tym filmikiem na photobucket:no:
Asia25 witaj!:happy2:
Bodzinka twój M to mnie rozbawił z tymi kluchami:laugh2:
Sewa :-D:-D:-D:-D:-D:-D dawaj więcej! Fajnie się pośmiac:-D:-D:-D
Dobra spróbuję małych do łóżek odstawic! :dry:

Iwonka ja też zaglądam na allegro i poszukuję okazji np. teraz szukam stroju księżniczki dla mojej Madzi bo chce taki prezent od Mikołaja ale oglądam codziennie kilka aukcji żeby wybrać najlepszą ofertę bo ceny są bardzo wygórowane od 99- 169zł
Sikoreczka już chłopa po kwiaty wysyłaj;-)Co on sobie myśli że ty wszystko sama naszykujesz na romantyczny wieczór;-):-D
Cloe ach te teściowe:no:
Ja idę przed tv więc się żegnam na dziś bo ostatnio zdaza mi się usnąc przed tv:-DDo jutra. Dobrej nocki:-)

reklama
Do góry