reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry! U nas też zimno i biało, przez chwilkę świeciło słoneczko ale już go nie ma. Wypadałoby wyjśc ale nie wiem czy mi się chce:-( Z romantycznego wieczoru nic nie wyszło bo mężo zasnął szybciej niż Madzia:wściekła/y::baffled: Najgorsze jest to że mnie ząb od nocy boli co nie wróży nic dobrego. Znów czeka mnie wizyta u lekarza. Buuuu.......:hmm:

Iwonka fajnie jakby teraz był chłopaczek. Miałabyś parkę. Ale.....najistotniejsze w tym wszystkim to jest, aby dzidzia zdrowa była :tak:

sikoreczka oj oby zębisko przestał boleć. Szkoda, że romantyczny wieczór sie nie udał....

Oj Sikoreczka to mąż się dzisiaj musi zrekompensować za wczorajszy wieczór:-D
Iwonka ja sobie sprawdzałam też i wyszło mi tak jak jest w rzeczywistości czyli coś w tym jest:tak:
Leika witaj :-)Udanego spacerku. A jak u ciebie sytuacja ze spaniem? Poprawiło się troszkę?
Ja też leniu****ę dziś bo nie mam na nic ochoty:blink:Przyniosłam sobie ciacho od teściowej i piję kawkę:-pPewnie też będę zaglądać w ciągu dnia częściej

Wstawiłam rosołek, niech się gotuje...... u nas już po słonku, wyszły wielgachne chmury, nie wiem czy to nie śniegowe :baffled: bo takie jakieś mocno granatowe :baffled:

Ja nie spie! Buszuje na Allegro :)
Czarna serdeczxnie dziekuje kochana! No ty jeszcze tylko dwa tygodnie....wszystko juz gotowe? Obraczki masz?
Iwonka my już mieliśmy obrączki na cywilnym :-)
także ten problem mamy z głowy;-)
teraz daliśmy je do czyszczenia tylko
i czuje sie jakbym była bez palca a nie mam tylko obrączki:-D
Mamy zwykłe klasyczne obrączki:tak:
A tak poza tym to wszystko już mam
muszę mojemu tylko kupić krawat bordowy żeby pasował do sukni:tak:;-)
Suknie mam wyczyszczoną,futerko też już mam:-) czekam tylko na buty bo zamówiłam na allegro na mniejszej szpilce bo te co sobie kupiłam mam zbyt wysokie
a ja nie umię chodzić w takich butach na cenkiej szpilce:-(
Bardzo dużo gości nam odmówiło:wściekła/y::-:)-( i nie przyjdą także zamiast wesela zrobiło się przyjęcie będzie około 40 osób.
Im więcej osób nam odmawia tym mniej mi się chce tego wszystkiego:no::no:
Mam nadzieję ze będzie dobrze;-)
Jutro idziemy do księdza zapłacić mu i dogadać się co i jak mamy robić
Jeszcze do orkiestry musimy jechać w tym tygodniu a w sobote do restauracji trzeba jechać dogadać sie jaka dekoracja,tort i ile osób będzie dokładnie także nie mam czasu na nic:wściekła/y:
ojjj ale sie rozpisałam
Pozdrowionka dla Wszystkich:-):-)

reklama
Dzien dobry niedizelnie..
My w domu,,rano wrocoilismy,bo spalismy u kuzynki,,fajnom bylo,do 2 siedzialysmy,a faceci odjechali,,hehee

Ewcia baw się dobrze i wypij nasze zdrowie ;-)
dziekii

Sewa kawały przednie:-):-)
Ewa miłej zabawy:-):-)
:cool2:
dzieki

hej dziewczyny moje dziecko śpi co wcale mi nie odpowiada bo albo wstanie za jaką godzinkę i wtedy bedzie szaleństwo do pólnocy albo jutro o szóstej pobudka:baffled:
Ewcia miłej imprezy a mężowi się nie dawaj choć i tak myślę że coraz bardziej mu sie stawiasz mnie tez zastanawia jedno Zrobić 40 słoiczków to troche jednak jest i pracy no i nakładów finansowych Czyli z twojego tysiączka jeszcze wyskrobiesz coś na jego słoiki? Dlaczego on cie na rękach nie nośi . Powinien
dzieki cloe,,ale jak juz pisalam,moj maz uznaje,ze to moj obowiazek ,,na rekach nosic,,jasne,,mi by wystarczylo glupie jedno slowo dziekuje,,ale on ma to w d....

Ewcia udanej imprezki:tak:
:dry:
dzieki,byla udana:tak:

Ewcia mężuś twój to naprawdę twardy orzech:no: Łoj ze mną by nie pożył, bo ja za nerwowa jestem. Jak to moja babcia mawiała to ty w butach do nieba pójdziesz:-D
:dry:
hehe chyba w kozakach...

Ewcia mam nadzieje, ze wieczor masz udany.:tak: A maz miejmy nadziej, ze sie opamieta i doceni jaka ma cudowna zonke.:-)
.:-D
mialam udany,dziekuje
aj z m,,obadamy jak na skype bedzie sie rozmowa toczyla...

Do góry