reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
My tez niedlugo wychodzimy
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sprawdzalam sobie wedlug tej strony plec dziecka jakiej moge sie spodziewac i wyszlo mi ze chlopca,i z Vanesska tez sie sprawdzilo...ciekawe? twojaplodnosc.pl
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry! U nas też zimno i biało, przez chwilkę świeciło słoneczko ale już go nie ma. Wypadałoby wyjśc ale nie wiem czy mi się chce:-( Z romantycznego wieczoru nic nie wyszło bo mężo zasnął szybciej niż Madzia Najgorsze jest to że mnie ząb od nocy boli co nie wróży nic dobrego. Znów czeka mnie wizyta u lekarza. Buuuu.......
Oj Sikoreczka to mąż się dzisiaj musi zrekompensować za wczorajszy wieczór
Iwonka ja sobie sprawdzałam też i wyszło mi tak jak jest w rzeczywistości czyli coś w tym jest
Leika witaj :-)Udanego spacerku. A jak u ciebie sytuacja ze spaniem? Poprawiło się troszkę?
Ja też leniu****ę dziś bo nie mam na nic ochotyPrzyniosłam sobie ciacho od teściowej i piję kawkęPewnie też będę zaglądać w ciągu dnia częściej
Iwonka ja sobie sprawdzałam też i wyszło mi tak jak jest w rzeczywistości czyli coś w tym jest
Leika witaj :-)Udanego spacerku. A jak u ciebie sytuacja ze spaniem? Poprawiło się troszkę?
Ja też leniu****ę dziś bo nie mam na nic ochotyPrzyniosłam sobie ciacho od teściowej i piję kawkęPewnie też będę zaglądać w ciągu dnia częściej
czarna551
Fanka BB :)
Iwonka my już mieliśmy obrączki na cywilnym :-)Ja nie spie! Buszuje na Allegro
Czarna serdeczxnie dziekuje kochana! No ty jeszcze tylko dwa tygodnie....wszystko juz gotowe? Obraczki masz?
także ten problem mamy z głowy;-)
teraz daliśmy je do czyszczenia tylko
i czuje sie jakbym była bez palca a nie mam tylko obrączki
Mamy zwykłe klasyczne obrączki
A tak poza tym to wszystko już mam
muszę mojemu tylko kupić krawat bordowy żeby pasował do sukni;-)
Suknie mam wyczyszczoną,futerko też już mam:-) czekam tylko na buty bo zamówiłam na allegro na mniejszej szpilce bo te co sobie kupiłam mam zbyt wysokie
a ja nie umię chodzić w takich butach na cenkiej szpilce:-(
Bardzo dużo gości nam odmówiło:--( i nie przyjdą także zamiast wesela zrobiło się przyjęcie będzie około 40 osób.
Im więcej osób nam odmawia tym mniej mi się chce tego wszystkiego
Mam nadzieję ze będzie dobrze;-)
Jutro idziemy do księdza zapłacić mu i dogadać się co i jak mamy robić
Jeszcze do orkiestry musimy jechać w tym tygodniu a w sobote do restauracji trzeba jechać dogadać sie jaka dekoracja,tort i ile osób będzie dokładnie także nie mam czasu na nic
ojjj ale sie rozpisałam
Pozdrowionka dla Wszystkich:-):-)
reklama
E
Ewcia81
Gość
Dzien dobry niedizelnie..
My w domu,,rano wrocoilismy,bo spalismy u kuzynki,,fajnom bylo,do 2 siedzialysmy,a faceci odjechali,,hehee
aj z m,,obadamy jak na skype bedzie sie rozmowa toczyla...
My w domu,,rano wrocoilismy,bo spalismy u kuzynki,,fajnom bylo,do 2 siedzialysmy,a faceci odjechali,,hehee
dziekiiEwcia baw się dobrze i wypij nasze zdrowie ;-)
dziekiSewa kawały przednie:-):-)
Ewa miłej zabawy:-):-)
dzieki cloe,,ale jak juz pisalam,moj maz uznaje,ze to moj obowiazek ,,na rekach nosic,,jasne,,mi by wystarczylo glupie jedno slowo dziekuje,,ale on ma to w d....hej dziewczyny moje dziecko śpi co wcale mi nie odpowiada bo albo wstanie za jaką godzinkę i wtedy bedzie szaleństwo do pólnocy albo jutro o szóstej pobudka
Ewcia miłej imprezy a mężowi się nie dawaj choć i tak myślę że coraz bardziej mu sie stawiasz mnie tez zastanawia jedno Zrobić 40 słoiczków to troche jednak jest i pracy no i nakładów finansowych Czyli z twojego tysiączka jeszcze wyskrobiesz coś na jego słoiki? Dlaczego on cie na rękach nie nośi . Powinien
dzieki,byla udanaEwcia udanej imprezki
hehe chyba w kozakach...Ewcia mężuś twój to naprawdę twardy orzech Łoj ze mną by nie pożył, bo ja za nerwowa jestem. Jak to moja babcia mawiała to ty w butach do nieba pójdziesz
mialam udany,dziekujeEwcia mam nadzieje, ze wieczor masz udany. A maz miejmy nadziej, ze sie opamieta i doceni jaka ma cudowna zonke.:-)
.
aj z m,,obadamy jak na skype bedzie sie rozmowa toczyla...
Podziel się: