reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czarna trzymam kciuki, aby wszystko zostało dopięte na ostatni guziczek.

Ewcia fajnie, że imprezka udana.

reklama
My już jesteśmy po spacerku, Natek śpi a ja piję kawkę :)

Iwonka - fajna ta stronka, ale niestety nie udało mi się sprawdzić, czy u mnie się sprawdziło, bo pisze, że wersja darmowa będzie działać po 15-tym listopada dopiero...:confused:

aniab190 - tak, z nockami jest duużżżooo lepiej :) Ostatnio Natek budzi się na cyca tylko raz w nocy :) Gdybym tak jeszcze ja chodziła spać o normalnej porze, to byłabym bardzo wyspana ;-)

Witam niedzielnie.
U nas zima pełną parą i pada śnieżek cały czas.
Czarna będzie dobrze co tam się przejmujesz ja też nie miałam 50 a zabawa była przednia.Wy będziecie ślub brali to nam mija 12 latek razem:szok:dokładnie 24:-)
Ewcia jak imprezka się udała to super.

Iwonka - fajna ta stronka, ale niestety nie udało mi się sprawdzić, czy u mnie się sprawdziło, bo pisze, że wersja darmowa będzie działać po 15-tym listopada dopiero...:confused:
a ty sprawdzasz teraz na ten miesiąc dni poczecia,,,czy poprzednie?? jak poprzednie to zmieen rok,,bo mi tez tak pisalao,,a ja roku nie zmienilam,,,,
a mi dobrze z matkiem wyszlo,,miałbyć chłop no i jest

Vici ale wam zazdroszczę takiego sniegowego klimatu:tak:Ja bym już poszalała z dziećmi na sankach i może te choróbska by się przegnały:-DTylko najgorsze że po takim śniegu to zawsze chlapa jest a tego nie cierpię:-(No ale trudno tak dogodzić żeby wszystko zawsze idealne było:tak:

a ty sprawdzasz teraz na ten miesiąc dni poczecia,,,czy poprzednie?? jak poprzednie to zmieen rok,,bo mi tez tak pisalao,,a ja roku nie zmienilam,,,,
a mi dobrze z matkiem wyszlo,,miałbyć chłop no i jest

Sprawdzałam na miesiąc i rok poczęcia Natka. Dokładnie sprawdziłam, czy się nie pomyliłam. Może coś z programem nie zadziałało, potem sprawdzę raz jeszcze.

reklama
Oj a mnie zaczyna boleć głowa:-(Chyba spada ciśnienie. Może i u nas zanosi się więc na śnieg:confused:Poleżałabym ale dziecko nie da a niestety nie mam nikogo kto by przez ten czas popilnował:no:

Do góry