reklama
E
Ewcia81
Gość
Ewcia fajnie, że imprezka udana.
Ewcia super że imprezka udana:-)
dzieki lasczki,,fajnooo
Czarna powodzonka w przygotowaniach,,amsz ślub w dzien urodizn moejgo męża,,buziakii
My już jesteśmy po spacerku, Natek śpi a ja piję kawkę
Iwonka - fajna ta stronka, ale niestety nie udało mi się sprawdzić, czy u mnie się sprawdziło, bo pisze, że wersja darmowa będzie działać po 15-tym listopada dopiero...
aniab190 - tak, z nockami jest duużżżooo lepiej Ostatnio Natek budzi się na cyca tylko raz w nocy Gdybym tak jeszcze ja chodziła spać o normalnej porze, to byłabym bardzo wyspana ;-)
Iwonka - fajna ta stronka, ale niestety nie udało mi się sprawdzić, czy u mnie się sprawdziło, bo pisze, że wersja darmowa będzie działać po 15-tym listopada dopiero...
aniab190 - tak, z nockami jest duużżżooo lepiej Ostatnio Natek budzi się na cyca tylko raz w nocy Gdybym tak jeszcze ja chodziła spać o normalnej porze, to byłabym bardzo wyspana ;-)
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam niedzielnie.
U nas zima pełną parą i pada śnieżek cały czas.
Czarna będzie dobrze co tam się przejmujesz ja też nie miałam 50 a zabawa była przednia.Wy będziecie ślub brali to nam mija 12 latek razemdokładnie 24:-)
Ewcia jak imprezka się udała to super.
U nas zima pełną parą i pada śnieżek cały czas.
Czarna będzie dobrze co tam się przejmujesz ja też nie miałam 50 a zabawa była przednia.Wy będziecie ślub brali to nam mija 12 latek razemdokładnie 24:-)
Ewcia jak imprezka się udała to super.
E
Ewcia81
Gość
a ty sprawdzasz teraz na ten miesiąc dni poczecia,,,czy poprzednie?? jak poprzednie to zmieen rok,,bo mi tez tak pisalao,,a ja roku nie zmienilam,,,,Iwonka - fajna ta stronka, ale niestety nie udało mi się sprawdzić, czy u mnie się sprawdziło, bo pisze, że wersja darmowa będzie działać po 15-tym listopada dopiero...
a mi dobrze z matkiem wyszlo,,miałbyć chłop no i jest
Vici ale wam zazdroszczę takiego sniegowego klimatuJa bym już poszalała z dziećmi na sankach i może te choróbska by się przegnałyTylko najgorsze że po takim śniegu to zawsze chlapa jest a tego nie cierpię:-(No ale trudno tak dogodzić żeby wszystko zawsze idealne było
a ty sprawdzasz teraz na ten miesiąc dni poczecia,,,czy poprzednie?? jak poprzednie to zmieen rok,,bo mi tez tak pisalao,,a ja roku nie zmienilam,,,,
a mi dobrze z matkiem wyszlo,,miałbyć chłop no i jest
Sprawdzałam na miesiąc i rok poczęcia Natka. Dokładnie sprawdziłam, czy się nie pomyliłam. Może coś z programem nie zadziałało, potem sprawdzę raz jeszcze.
anaconda27
styczniówka2006
A ja dziś zła jestem i wszystko mnie wkurza, a najbardziej to ten mój głupi M bo nic przy dziecku nie chce pomagać
reklama
Podziel się: