reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Naprawdę Ewcia81 jesteś wspaniałą żoną, ja to bym mu na pewno narobiła słoiczków i nie tylko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja to nieraz myślę że aż za bardzo zła jestem i jak ten mój może ze mną wytrzymać:szok::szok::szok: Chwała mu za to:-):-):-):-)
nom hehe,nawal mu,bo ja juz nie mam siły...

to prawda ze nie ma najlepszego zdania o twoim mezu czytajac twoje uzalanie sie na niego:no::no::no::no::no::no:Dziwny typ i dziwie ci sie ze jeszcze robisz mu te sloiki....nie wiem jak jest naprawde z waszymi finansami bo raz piszesz ze sama sie utrzymujesz a teraz ze on ci wygarnia ze za duzo wydajesz i przez to on musi tam dalej siedziec i zarabiac na ciebie.....nawet jesli to zle sie do ciebie odezwal zwalajac wine na ciebie...Ja naprawde cie podziwiam kobieto ze ty tak wszystko to wytrzymujesz.Oj u mnie by tak nie bylo.Ja jestem zadziorna i nie dalabym siebie tak traktowac.Tez czasami tam mysle jak Anaconda ze jak moj moze ze mna wytrzymac ale w zwiazku musi byc jakas rownosc a nie rozstawianie po katach...Nie wieze ze on jest swiety......Wybacz ale to moje zdanie..................:sorry2:
nom masz racje...ja taka dupa,,i ulegam,bo sie boje,ze powie,ze to xle to niedobrze,i tak dalej,,ale kiedys wybuchne i nie ulegne...dlaczego ja taka cipa wołowa,,hmmm

A ja ostatnio dorwałam kawały o blondynkach ( sama jestem blondi) i poprawiam sobie humorek. Napiszę Wam kilka dla rozweselenia.

Dlaczego blondynka zmienia dziecku pampersa raz na miesiąc?
Bo na opakowaniu pisze do 20 kg :szok::szok::szok:

Jak się nazywa blondynka z jedną półkulą mózgową?
Obdarowana :-D

Jak się nazywa blondynka pomiędzy dwoma brunetkami?
Przepaść intelektualna :-D

Dlaczeko blondynki mają posiniaczone pępki?
Bo blondyni są jeszcze głupsi ;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobre dobre,,Dewcia nasze szare humory i chmury rozwiewa kawaŁami....

SEWA dobre:-D:-D. Ja z kategorii blondynka najbardziej smieje sie z tego dowcipu:
- Dlaczego blondynka kleka przed wejsciem do sklepu??
- Bo na drzwiach jest napisane " prosze ciagnac"
:-D:-D:-D:-D oczywiscie nie chcialabym tu obrazic zadnej blondynki - sama nia bylam do niedawna;-)

EWCIA ja zachowanie twojego meza zostawiam bez komentarza

Dobra ide bo jeszcze lazienka do posprzatania zostala.:baffled:

Matko dziewczyny u mnie tak pada snieg ze przez okno swiata nie widac a bialo:szok::szok::szok:
ja własnie tez bez komenta,ale ilez mozna,,kurka mac...
a kawął bombaa

A ja kupiłam sobie dziś farbę do włosów i chyba zaraz ją sobie położę. Co prawda nie bardzo mi się chce, ale chyba się zmuszę.
a jaki kolor kładziesz?? bo o ile dobzre widze to ty masz ciemne włosy....;-)

reklama
Ewcia ja swoje włosy to mam ciemny blond. Zawsze je sobie trochę rozjaśniam. Raz tylko walnęłam sobie taki super blond i ..... nigdy wiecej :no: wyglądałam jak własna ciotka ;-):tak::-D

Ewcia widzialam twoje zdjecie slubne w naszej klasie i musze ci powiedziec ze slicznie wygladalas w tym kolorze wlosow!!!!!!!!!!Wogole jako panna mloda to cacy!

Hej zaczęłam was czytać i juz miałam odpisywać ale tesciowa mnie zawołała na mały spacer z dzieciakami no to poszłam się przewietrzyć:-DJa dziś od rana zalatana bo najpierw na logopedii a potem z Magdą u dentysty i tak mnie ta wizyta zestresowała:szok:Magda ma urazę do dentysty i strasznie się boi. Fakt ta którą teraz nzalazłam jest milusia ale i tak jak tylko wiertła odpala to Magda tak wrzeszczy że chyba ją słychać w rejonach oddalonych o 100 km:-DAle dziś zadowolona bo ma różową plombę:tak:
Ewcia mój kiedyś mnie też rozliczał ale się wkurzyłam postawiłam sprawę jasno wyłączyłam kompa i telefony i zmiękł juz po kilku minutach a że telefony powylaczałam to musiał poczekać aż raczę z nim pogadać;-):-DBądź twarda:tak:
Sewa maluj włosy i foty wklejaj:tak:
Iwona ale masz przeboje z tą wodą:no:
Sikoreczka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)I życzę aby dzisiejsza noc była szalona i romantyczna jak noc poślubna;-):-)
Klavell
na brzuszek to polecam sposoby o których dziewczyny pisały: leżenie na brzuszku, okłady i kropelki no i herbatka z kopru włoskiego:tak:Co do wysypki to za wiele nie pomogę bo moje nie miały ale wiem ze to alergia pokarmowa się tak objawia a może być na wiele rzeczy ale ty małej chyba nie karmisz piersią nie

Ewcia ja swoje włosy to mam ciemny blond. Zawsze je sobie trochę rozjaśniam. Raz tylko walnęłam sobie taki super blond i ..... nigdy wiecej :no: wyglądałam jak własna ciotka ;-):tak::-D
hehehe no to niexle co miałas ubaw na głowie,,hehehee

Ewcia widzialam twoje zdjecie slubne w naszej klasie i musze ci powiedziec ze slicznie wygladalas w tym kolorze wlosow!!!!!!!!!!Wogole jako panna mloda to cacy!
ja mam tam fotki ze slubu,hmm,juz anwet nie pamietam,ale dzieki...

Ewcia mój kiedyś mnie też rozliczał ale się wkurzyłam postawiłam sprawę jasno wyłączyłam kompa i telefony i zmiękł juz po kilku minutach a że telefony powylaczałam to musiał poczekać aż raczę z nim pogadać;-):-DBądź twarda:tak:
no niexle,hehe tez dbry sposob

Qrczę! Nie chce mi się farbować tych włosów :baffled::baffled::baffled: chyba sobie jednak odpuszczę. Może jutro.....
nono lenia sie ma,,,i dobrze,,,włosy nie zając nie uciekna i farba tez nie,,:-D:-D

A własnie była u mnie szwagierka wyciagac mnie na impreze,,a potem mąz drydnąl,,no i kochanie idx sobie do kuzynki,,śmiało,,tlyko za dużo nie pij i wracaj do domku samochodem....:sorry2:no i mąz mieknie,hhhee
No to ja ide imprezowac,,musz ekupić flaszke,bo teraz nie amm prezentu na nowy domm....:dry::shocked2:

Sewa kawały przednie:-):-)
Ewa miłej zabawy:-):-)
U mnie była sąsiadka i po kieliszku wina wypiłyśmy;-)Za wasze zdrowie:-):-)
Iwona z tą wodą to przegięcie:baffled::baffled:
Mój M próbował ugotować luski na parze w mikrofali i teraz ma kamienie;-):-DDobrze,że ja nie jestem głodna:cool2:

reklama
hej dziewczyny moje dziecko śpi co wcale mi nie odpowiada bo albo wstanie za jaką godzinkę i wtedy bedzie szaleństwo do pólnocy albo jutro o szóstej pobudka:baffled:
Ewcia miłej imprezy a mężowi się nie dawaj choć i tak myślę że coraz bardziej mu sie stawiasz mnie tez zastanawia jedno Zrobić 40 słoiczków to troche jednak jest i pracy no i nakładów finansowych Czyli z twojego tysiączka jeszcze wyskrobiesz coś na jego słoiki? Dlaczego on cie na rękach nie nośi . Powinien
Sikoreczka wszystkiego naj naj z okazji rocznicy ślubu:tak:
Iwonka co jest z waszymi wodociągami? nie wyobrażam sobie żeby u nas mogło nie byc wody i to w sobotę:baffled:
Bodzinka :-D:-D męzowie miewaja takie pomysły ale w kńcu najlepiej uczyć sie na własnych błędach:tak:;-)
Moj M teraz zachwyca sie swoją nowa zabawką : telewizirem LDC 46 calów zaszalał ale przynajmniej wiem na co poszły pieniądze których teraz nie mam gdzie wydawać Znając życie poznam tylko podstawowe funkcje telewizora resztę jakoś sama mi umknie:zawstydzona/y:

Do góry