reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej kobitki. U mnie dzis na minusie 5 stopni:szok:, ale bez deszczu przynajmniej.Dzieci juz po sniadanku Kuba przewiniety przebrany Natalka sie do szkoly szykuje a ja kawusie pije:tak:

Wszystkim chorowitkom zyczymy duzo zdrowka:tak::tak:.

A wiecie co Kuba nauczyl sie puszczac oczko jak mu sie powie zeby pusil to zamyka obydwa oczka i to tak smiesznie to robi ze :shocked2::laugh2::laugh2::laugh2: i jeszcze jezyk pokazuje;-)

reklama
Dzień dobry!

Za mną kolejna nieprzespana nocka... Jeszcze 3 tyg i wynoszę się wreszcie z sypialni i może zacznę się wysypiać zaim padnę i więcej nie wstanę :/
A dziś jeszcze mam hiszpański wieczorem i pewnie będę nieprzytomna kompletnie. Esz...

Miłego dnia!

dzien dobry..
ja Mata juz do peckola odprowadziłam,,teraz w domu,głowe umyłam,kawe bed epiła,jem platkiz mlekiem..a na 9:50 do pracy i dzisiaj do 20 lub 21:crazy::no:wkurzaja mnie,,zawsze tak gdługo rady,dzien otwartej skzoły,,myślą,ze chyba nei ammy cow domu robić,,achh

Spróbuj Ricore :) 60% kawy naturalnej i 40% cykorii. Smakuje jak kawa (przepyszna z mlekiem!), lekko pobudza a jest bardzo łagodna. Obecnie piję 2-3 takie kawki dziennie a synkowi nic nie jest :)
no ja sie zastanawiałam jak ta Ricore smakuje,,mówicie,ze dbra,,hmm...tylko dla mnie to pewnie jak napój jakiś bedzie albo herbatka,,bo ja to musze miec czarna duża kawe...

Hej kobitki. U mnie dzis na minusie 5 stopni:szok:, ale bez deszczu przynajmniej.Dzieci juz po sniadanku Kuba przewiniety przebrany Natalka sie do szkoly szykuje a ja kawusie pije:tak:
Wszystkim chorowitkom zyczymy duzo zdrowka:tak::tak:.
A wiecie co Kuba nauczyl sie puszczac oczko jak mu sie powie zeby pusil to zamyka obydwa oczka i to tak smiesznie to robi ze :shocked2::laugh2::laugh2::laugh2: i jeszcze jezyk pokazuje;-)
o matko -5 stopni,makabra,,ja tam nawet na tempe nie patzre,,hehe,,widze z aoknem jak ludzie opatuleni chodzą...

Dzień dobry!

Za mną kolejna nieprzespana nocka... Jeszcze 3 tyg i wynoszę się wreszcie z sypialni i może zacznę się wysypiać zaim padnę i więcej nie wstanę :/
A dziś jeszcze mam hiszpański wieczorem i pewnie będę nieprzytomna kompletnie. Esz...

Miłego dnia!
o matko leiczko ty bidulko,,,chcesz tos ie wyspie za ciebie,,,

O zniknal mi suwaczek Kuby :baffled: ciekawe czy tylko ja go nie widze czy wy tez:confused:
ja widze twoj suwaczek,,nawet dwa:tak:

dzien dobry..
ja Mata juz do peckola odprowadziłam,,teraz w domu,głowe umyłam,kawe bed epiła,jem platkiz mlekiem..a na 9:50 do pracy i dzisiaj do 20 lub 21:crazy::no:wkurzaja mnie,,zawsze tak gdługo rady,dzien otwartej skzoły,,myślą,ze chyba nei ammy cow domu robić,,achh

no ja sie zastanawiałam jak ta Ricore smakuje,,mówicie,ze dbra,,hmm...tylko dla mnie to pewnie jak napój jakiś bedzie albo herbatka,,bo ja to musze miec czarna duża kawe...

.
Wspolczuje tak dlugo:szok::no: ja tez tak jak ty musze miec mocna czarna duza kawe po turecku inna na mnie nie dziala:baffled:

o
ja widze twoj suwaczek,,nawet dwa:tak:
Ja tez juz widze:sorry2:

Hej hej tego zimnego poranak:-)Lolek śpi a ja zaraz zmykam myc naczynka i sprzątać.Na śląsku tez zimno ale trzeba dziś wyciągnąć małego na spacerek.Najgorsze,że nie ma słoneczka.Obiadek w połowie gotowy zaraz obiore ziemniaki i będe wolna jak" dzika świnia w namiocie":-D:-):-D:-)
Dodzwoniłam się wczoraj do tego szpitala po godzinie prób, na szczęście i próby wątrobowe się unormowały i morfologia w normie:-):-)Ufff co za ulga...Ide póki Lolo śpi;-)

reklama
Wiecie co a swoja droga to ta nasza dzisiejsza sluzba zdrowia to niech ja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Mojego M od kilku dni potwornie boli glowa ( podejrzewamy ze ma chore zatoki) i dzwonilam dzis od 7 do przychodni zeby go zarejestrowac na popoludnie - dodzwonilam sie dopiero z 10 minut temu a ta z rejestracji mowi mi ze juz nie ma numerkow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Normalnie sie wkurzylam bo klientka mi mowi ze trzeba bylo przyjsc tak jak inni o 6 i stanac w kolejce do rejestracji to moze bym sie dostala:wściekła/y::wściekła/y:. No tak idz kuzwa z dziecmi i stan w kolejce bo inaczej cie nie przyjma:angry::angry:. A telefonow tez nie odbieraja i dostalo jej sie op** ale karty i tak mi nie wyciagnela. Powiedziala ze jedyne co mozemy zrobic to isc po poludniu i zapytac lekarza czy przyjmie - no cholerka mam isc i za wlasne pieniadze jeszcze sie pytac czy "pani doktor" laskawie mnie przyjmie:no::angry:

Do góry