reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja siedziałam oglądałam teraz serial:-DAle się uśmiałam na nim:tak:Byłam u lekarza z dziećmi i Matek juz zdrowy ale Madzi leki nie pomogły i gardło ma nadal w strasznym stanie. Dostała antybiotyk ale może chodzic do szkoły. Chociaż o tyle dobrze bo wcześniej jak 3 dni nie była to ma tyle zaległości do odrobienia ze aż jej się odciski na ręce porobiły:szok:Dzieciaki szaleją jeszcze a ja bym z chęcią walnęła się do łóżka. A tak muszę jeszcze posiedzieć:tak:
Asiulinka czekamy na zdjęcia:tak:

reklama
wow klavell,,kurs niemieckiego taki długi,,ło matko,,ale bulisz zapewne z aniego co??
mój matus usypia...sam sobie odwrócił sie tyłkim i dobranoc-hehe dobry synek...
ja szukalam noclegów na ferie,,juz dzowniłam na ten jeden poelcany,ale drogi i jakos daleko od zakopca,bo 14km,,,,
a potwm kumpela mi powiedizla o tym sowim,no i tez go w necie znalazłam i podoba mi sie bardziej,,wysłaąlm meila z zzapytaniem,,ale jutro drydne i zarezerwuje tam...cena koło 50-60 doba za os......ale szok za tydzien jak meza szarpnie,,,a co,,,niehc stawia,,jahahaa

Ewcia ale się wam szykuje wypoczynek:tak:My na ferie do Szwecji jedziemy do męża:-)Więc raczej mu będę mieszkanie do porządku doprowadzać niż odpoczywać;-)

No to ja mykam do łóżeczka:-DMuszę od jutra poprzestawiać moje dzieci bo mi normalnie do 22 siedziały dzisiaj i jakbym ich nie pogoniła to pewnie jeszcze teraz by nie spali:no:Do jutra. Przyjemych snów:-)

mam pytanko :czy któraś z WAs podczas karmienia piła zwykła, rozpuszczalna kawe? bo ja jade cały czas na ince, a marzy mi sie kofeinka!

Spróbuj Ricore :) 60% kawy naturalnej i 40% cykorii. Smakuje jak kawa (przepyszna z mlekiem!), lekko pobudza a jest bardzo łagodna. Obecnie piję 2-3 takie kawki dziennie a synkowi nic nie jest :)

Dobrej nocki życzę!
My jeszcze nic nie myśleli o feriach :sorry:A trzebaby było chociaż na chwilkę gdzieś z dzieciami wyskoczyc. No chyba że mi mężuś kuchnie postanowi zrobic:eek::laugh2: Ale się Madzia dziś rzuca:szok: Chyba zębolki w połączeniu z katarem to tragedia.
Asiulinka Czekamy na fotki:tak: A jeśli chodzi o wyjścia to powinnaś próbowac bez obaw. Grześ rośnie i niedługo zacznie dostawac inne jedzonko, a poza tym jak wyskoczysz na godzinkę lub dwie się odstresowac to mu nic nie będzie. :rolleyes: U mnie jest tak: jak jestem przy dzieciach to mała nie chce do nikogo iśc, chodzi za mną, ale jak się tylko strace to jest zupełnie inna. Co nie znaczy że jak wrócę to jest tak słodko:no: Momentalnie mam krzyk płacz i dawaj cyca:-D No ale trzeba przyzwyczjac:tak:
No to dobranoc;-)

reklama
Jak jutro wstanę o ludzkiej porze, bo dzisiaj Majka obudziła mnie o 10:30 mówią "no dasz mi piciu bo proszę i proszę" :szok:, to pójdziemy z Dawidkiem na szczepienie. Ale raczej czarno to widzę bo Majka poszła spać dopiero po 22, a Dawid właśnie zasnął :crazy:.

Witam.
Ja juz w domku po fryzjerze i po spacerku. Zdjecia wkleje pozniej (jak zmusze mojego M do zrobienia mi zdjecia:-)). Chlopakow zostawilam w domu z moja mama. Balam sie o Grzesia -jeszcze nigdy go "samego" nie zostawialam. Odciagnelam co prawda troche mojego mleczka, ale Grzes nie pil jeszcze z butli. Dawalam mu kiedys herbatke, ale bez powodzenia-nie chcial pic. Dlatego u fryzjera siedzielam jak na szpilkach.:confused2: Jak wrocilam okazalo sie, ze Grzes glodowal :-((wypil moze jakies 10ml). Jak zobaczyl butelke, to od razu buzia w podkowke i wlaczalo mu sie marudzenie.:eek: Babcia wiec biedaczka caly czas musiala trzymac Grzeska na rekach, zeby nie zrobil awantury. A ja jak wrocilam do domu odrazu musialam do cycka go przystawic. A Grzes jak tylko zaspokoil pierwszy glod, to zasnal.
Teraz juz wiem, ze nie bede mogla wyjsc gdzies na dluzej bez Grzeska.:confused2:

A co do "tych spraw", to moj m narzeka-on by chcial, a ja po tym porodzie nie mam ochoty ani sily -po calym dniu siedzenia z chlopakami, nie mam juz na nic sily jak tylko polozyc sie w lozeczku i zasnac...:eek:
U mnie podobnie i z jednym i drugim :zawstydzona/y::tak:. Tyle że Dawid niechętnie ale trochę pije z butelki bo daję mu czasem herbatkę.
Spróbuj Ricore :) 60% kawy naturalnej i 40% cykorii. Smakuje jak kawa (przepyszna z mlekiem!), lekko pobudza a jest bardzo łagodna. Obecnie piję 2-3 takie kawki dziennie a synkowi nic nie jest :)
No właśnie kiedyś ją miałam i bardzo mi smakowała a Velvet mi się kończy to sobie Ricore kupię :tak::tak:. Dzięki za radę

Do góry