reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana. Pogoda u nas okropna. Całą noc lało i strasznie jest zimno i wietrznie.Madzia już w szkole a my z młodym śniadanko jemy. Zaraz idę kawusię zrobić bo jakaś jestem opuchnięta dzisiaj i ledwo na oczy widzę:-D
Bodzinka super że wyniki się poprawiły
Iwona u mnie wczoraj był mróz:tak:Współczuję bo ja strasznie zimna nie lubię:-)
Ewcia kobieto ty się wykończysz w tej pracy:-)Może weź spiwór i już do jutra zostań;-):-D
Leika życzę abyś się w końcu wyspała i odpoczęła bo nie długo to i na BB nie będziesz mieć siły:tak:

reklama
Dzięki dziewczyny, kochane jesteście :***

iwona.c28 - ja już dawno położyłam krzyżyk na państwowej służbie zdrowia. Szkoda nerwów i zdrowia właśnie... Gdzie mogę, to chodze prywatnie.

Ewuś - a pewnie, możesz się za mnie wyspać, na zdrowie! :-D

BODZINKA no to super ze wyniki dobre:tak:
no wlasnie to super wiadomosc...

Ewcia kobieto ty się wykończysz w tej pracy:-)Może weź spiwór i już do jutra zostań;-):-D
:tak:
no tez o tym myslalam,ze do domu sie nie opyla jechac...:-D:-D

nie lubie takiego czegos,,tak dlugo,i jeszcze sie dowiedzial,ze dyrek p[rzed samym zamknieciem chodzi i spr kto jest w pokoju i czeka...jak w wojsku kurka mac

a ja sie roztroilam albo rozczworzylam,,,susze wlosy,pisze wam,jem i kawe pije....

Dzięki dziewczyny, kochane jesteście :***
iwona.c28 - ja już dawno położyłam krzyżyk na państwowej służbie zdrowia. Szkoda nerwów i zdrowia właśnie... Gdzie mogę, to chodze prywatnie.
Ewuś - a pewnie, możesz się za mnie wyspać, na zdrowie! :-D
no wlasnie iwona,,szkoda zdrowia,bo potem cie nie przyjma z nerwicowa choroba,,,a w sumie to po co my te składki płacimy:no::crazy:

a wyspac sie oki,ale nie dzisiaj,bo jatez sie nie wyspie dzisiaj,,,

a ja sie roztroilam albo rozczworzylam,,,susze wlosy,pisze wam,jem i kawe pije....

:-D:-D:-D:-D Ewcia ale ty zdolna jestes;-):-D

ANIAB ja tez nienawidze zimna:no: juz nawet kiedys powiedzialam ze ja to chyba przez pomylke sie w PL urodzilam bo powinnam gdzies w cieplych krajach;-):laugh2:

LEIKA ja tez ale bez przesady z gardlem czy zwyklym przeziebieniem nie bede prywatnie latac:baffled:.
Co do spania to i za mnie Ewcia tez sie mozesz wyspac bo tez ostatnio cosik nie dosypiam:-(

Dzien dobry.
Wczoraj moj m siedzialna komputerze do polnocy, wiec nie moglam wejsc i z wamijeszcze poklikac.Zebyzrobil mi zdjecia, tez sie nie doprosilam, ale wczoraj sie zawzielam (nie moglam Was przeciez zawiesc ;-):tak::laugh2:) i sama urzadzilam sobie sesje zdjeciowa.:-D
A u mnie dzis pada snieg:eek:, a moze deszcz ze sniegiem?:confused:
Oto efekty wczorajszej wizyty u fryzjera:

u mnie paranoja... podczas kąpania zauważyłam ze maly ma dwa razy większy brzuch, twardy jak diabli... mały oczywiście darł sie w niebogłosy, pręzył sie i kulił nóżki... bardzo dziwne, bo ja nic dziwnego nie zjadlam... pojechaliśmy na izbe przyjec i okazało sie ze młody ma taaaakie wzdęcie (a kupki robił normanie w dzień) ... normalnie nie miesci mi sie to w głowie... skąd coś takiego,...? przy okazji babka go osłuchała i nadal płucka i oskrzela czyste - ale dusznosci w nocy sa jak były... ponadto miał pobrany mocz i zbadany pod kątem infekcji ale wszystko ok... o godzinie drugiej nad ranem byliśmy z powrotem z nim a o piątej juz płakał za jedzeniem... ide sie powiesic...

reklama
Witam:) U mnie tez zimno rano bylo a w domu w duzym pokoju bylo 17stopni,ale juz jest 25 i dla mnie za goraco....Chyba musimy zaczac na noc ogrzewanie wlaczac/
Bodzinka to dobrze ze wyniki sa dobre:) A mam pytanko ile w ciazy przytylas? BYlam na blogu i widzialam fotki twoje z przed rozwiazania i mialas ten brzuszek spory:)

A jesli chodzi o lekarzy to my tez raczej prywatnie chodzimy.

Do góry