reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka2006 doczytalam cosik o Tobie,,,wielkie gratualcje(po raz drugi),,,to dlatego ciebie tak często nie ma,,,powodoznka w załatwianiu i fotki na pewno musisz wkleic,,ale po imprezce....:tak:

reklama
Mam jeszcze godzinkę do odebrania Adrianka, ale muszę się już zbierac bo Madzia okropnie zmierzli. Śpiąca jest a spac nie chce:dry: To wybiorę się do biedronki! Zmykam i miłego po południa!!:cool2:

Czyli co??? Zmienic jej to mleczko na inne tez HA czy jeszcze poczekac i sprawdzic czy sie przyzwyczai...

ELIZABETH
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

W rocznice slubu zyczymy Wam,
aby plomien waszej milosci nigdy nie slabl,
a Wasze dzieci chowaly sie szczesliwie w jego cieple i blasku.

kbbczchhgdfdghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ,
To pisało moje dziecię...:-) wczoraj go uczyła, ze w klawiaturkę to tzreba stukac jednym paluszkiem a nie nawalc pieścią... i chyba zrozumiał... przynajmniej na razie...

A tak w ogóle to on cosik mi spac nie chce... dziś pobudka o 7.30, zasnął o 12 a obudził się o 13tej... buuu... a miał spac 2 godziny...:-)

A tak czytam i nie wiem czy dobrze zrozumiałam... roczniakowi nie robi sie. bilansu???

ELISABETH z tego co wiem nie. Przy szczepieniu waza mierza i takie tam. przynajmniej u nas bilansu nie bylo. Dopiero na 2 latka.

POWTORZE SIE ALE JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY SLUBU ELISABETH DLA CIEBIE I MEZA:-)

KLAVELL ja bym jeszcze poczekala z tydzien jesli nie bedzie poprawy to mozesz sprobowac inne.

No a ja juz po obiadku i nadal czekam:wściekła/y:, ale dodzwonilam sie do technika i powiedzial ze jest poza miastem ale jak tylko bedzie to najpierw przyjdzie do mnie i wcale do mnie wczoraj nie dzwonil. W ogole to bardzo grzeczny byl przez ten telefon moze dostal cynk ze klientka wku*** hehe;-)

Oj dziewczyny ale wy to klikacie non stop, od wczoraj tyle stron, samo czytanie zajmie mi godzinkę:-):-):-)
Ja też niedługo wybiorę się na bilans dwulatka - u nas na szczęście robią:-D:-D:-D, zresztą nawet jakby nie robili to i tak sama bym poprosiła, w końcu mama musi wiedzieć czy jej dziecię dobrze się rozwija. Moja Majka ostatnio zaprotestowała i wcale nie chce się kąpać, już nie wiem co mam robić bo każda próba włożenia jej do wanny kończy się strasznym płaczem,może wy coś pomożecie?

reklama
Kochane mamuśki! Nigdy za Wami nie nadążę, naprawdę ;-)
W każdym razie serdeczne życzenia dla Elisabeth z okazji rocznicy ślubu!!

Byłam wczoraj na usg. Fasolka ma 27mm, serducho bije pięknie 176 razy na minutę i ogólnie "wszystko jest w porządku". Trochę byłam rozczarowana powierzchownym badaniem, bo w ciązy z Maksiem na dokładnie tym samym etapie miałam o niebo bardziej szczegółowe badanie (ale lekarz miał dużo lepszy sprzęt, więc kolejne usg za parę tygodni zrobię u niego). A ja nadal funkcjonuję na jakieś 20% wydajności :baffled:

Pozdrowienia, miłego dnia wszystkim!

Do góry