iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Cloe rano przewaznie lezymy sobie w lozeczku i sie wyglupiamy przytulamy lub ona bierze sobie jakies ksiazeczki lub domek teletubisiow i sie bawi w lozku lub na dywanie a ja lezakuje.O 9 wlaczam jej bajki i do 10:30 oglada.Moze nie prawidlowo ale ja jej pozwalam.Bo juz duzo z nich sie nauczyla.a ja mam czas na spokojne zjedzenie sniadanka i na bb,ubranie sie i wogole doprowadzenie do porzadku.Wogole to moje dziecko bardzo lubi rysowac jredkami,ja ja juz od bardzo dawna nauczylam zabawy z kredkami.Ma rozne kolorowanki kupione ze swoimi ulubionymi bohaterami.Jak jest pogoda to kolo 11 wychodzilismy na dwor a tak jak dzis siedzimy w domku.Bedzie ogl;adanie tony ksiazeczek,zabawa klockami i zabawa w nauke slowek.Ale powiem ze raczej moje dziecko same umie sie zabawic i czasami tylko mnie ciagnie do zabawy i wtedy ja z nia sie bawie.Jest grzeczna.Ma namiot gdzie sie czesto chowa wraz ze swoimi skarabami i sie bawi ladnie.No i swoimi zwierzatkami plastikowymi tez lubi sie bawic.Jakos zawsze sobie cos znajdzie do zabawy.A po poludniu jak tylko tata juz jest po pracy to odrazu na niego wskakuje i on musi udawac konia i sie bawia a ja mam spokoj bo mnie nawet nie wolaja do zabawy