reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie Dziewczynki...

Nie było mnie kilka dni i chyba nie jestem w stanie nadrobic tego co naklikałyście... no może potem...

Impreska urodzinowa Kubusia udana, mam nadzieję, poniżej wklejam jedną fotke:

Vici- zdjęcie podwodne super, nie wyobraząm sobie jak takie maluchy moga tak nurkowac?

OlaK- przeczytałam Twój post, ten o macierzyństwie i napiszę Ci że rozumię Cie i to bardzo, bo ja tez mam czasami takie myśli, brakuje mi czasami chwili odetchnienia od tych codziennych zajęć, przeciez być matką to nie znaczy wyżec się wszystkiego prawda?

Sewa- odebrałam Twoją wiadomośc na nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat

Iwonka2006, Ewcia81- wysłałam Wam wiadomość na nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat

Na razie tyle, może potem cos dopisze, jak doczytam

Pozdrawiam... wróciłam do Was he he na jakiś czas...

Witam ponownie. :-)
My już w zasadzie po obiedzie -Maciuś jeszcze kończy. Zaraz idziemy na spacerek. Pogoda super. Wyszłam na balkon w krótkim rękawku,to było mi ciepło. Ale to na balkonie i przez chwile, a jak będzie na dworze, np. w cieniu? Niby zapowiadali 18 st. I jak tu się ubrać? Żeby nie za ciepło ani za lekko?:confused: Teraz jest ciepło, ale jak będzie np. za godzinkę?
Iwonka - nie martw się tak tymi szmerami. (w Twoim stanie to nie wskazane) U Grzesia też wykryto w szpitalu szmery -niezamyklaność zastaki trójdzielnej. Można z tym żyć. Powinno samo zarosnąć. Czego ja jestem najlepszym dowodem -jak byłammała, to samo miałam.:-)
Vici -super zdjęcie!
Ania138 -ja też pościel wywoże do mamy. Ja też nie mam gdzie wieszać.:sorry:
Reniferek - wielkie gratulacje!!!
Leika -wielkie gratulacje dla Natusia!
Ok, zmykam bo na spacerek trzeba -szkoda tak pięknej pogody. Zreszta już rzesio się nie cierpliwy i drze się w niebogłosy.

Moje dziecię śpi w szoku jestem dawno jej sie to nie zdarzyło:shocked2:
Iwonka Julce też usłyszeli szmery ale nic nie wykryto W opisie przeczytałam "drganie strun....( jakichśtam):zawstydzona/y:" nie ma rzadnego znaczenia dla rozwoju dziecka i jego funkcjonowania a lepiej dmuchać na zimne.
Asiulinka nie przejmuj sie pogoda aż tak Ubierz dzieci na cebulkę co najwyżej Będziesz je rozbierała i ubierała na zmianę jeśli taka będzie potrzeba
A jak tam Opole? Kiedyś mieszkałam w Opolu i pracowałam Mam do tego miasta przeogromny sentyment Najlepsze wspomnienia łączą sie właśnie z Opolem:tak:
Reniferek kawał chłopaka:tak: Gratulacje dla mamy i synka:tak:
Elizabeth kiedy Kubuś dorobił się tak zajeb....tych loków ? Wygląda przeuroczo:tak:
zaraz uciekam budzić Julkę Jeśli pośpi dłużej bedę miałą szaleństo do późna w nocy:szok::no:

Witam. Od 2 miesiecy siedze w domu z moim kochanym synkiem Maciusiem. Troszke zaczyna mi sie juz przykrzyc. Na szczecie zaczal sie dla mnie rok akademicki i choc raz na 2 tygodnie moge sie wyrwac z domu, co nie znaczy,ze nie tesknie za moim synkiem, tesknie i to okropnie!

Witaj Majandra i zapraszamy do wspólnego klikania:tak:
Vici ale extra zdjęcie i jaki Victorek jest odważny że tak nurkuje. Jestem pełna podziwu.
Reniferek gratuluję synka a tak się bałaś i proszę urodziłaś już:tak:
Elisabeth śliczne rodzinne zdjęcie:tak:
No a ja umyłam auto bo było takie brudne że omal zawału nie dostałam na ten straszny widok a mojego mężulka to zabiję chyba bo swoje autko to pucuje a mojego to już nie mógł:szok:Więcej mu nie będę pomagać w sprzątaniu auta:-D:-pMoje dzieciaczki się wyszalały na dworzu bo u nas dziś nawet ciepło było chociaż codziennie rano jest mrozik:tak:Oj jak pomyślę o zimie to gęsiej skórki dostaję:-(Idę cos na ruszt wrzucić:-D

Wtam po południu! Padam już! Odebrałam Adrianka z przedszkola, a że pogoda super to wybraliśmy się na spacerek. Pech chciał, że zgubiłam śrubkę od wózka i spory kawał musiałam nieśc Madzię na rękach. Ona płakała, bo chciała spac (tylko teraz zamiast się drzemnąc to broi) wózek mi się składał i do tego synio marudził. Szłam wściekła! A i to mało powiedziane. Ale już jestem w domciu i czekam na mężusia co by mi naprawił. Uf.
Vici fotka superaśna!!
Elisabeth ładną rodzinką jesteście!
Reniferek GRATULUJE!
Majandra! Witamy i zapraszamy!
Dobra to narazie tyle. Puszczam syna bo "kce grac "

EWCIA grafy super:tak: Natalka od razu zalapala dalam jej pare przykladow i zrobila - nawet sie nie nameczylam z tlumaczeniem:szok: WIELKIE DZIEKI. Przyjemnej pracy.
:tak:
nie ma sprawy,,ciesze się ze pomogły grafki..

Ewcia widzisz ty to nauczycielka :tak:jesteś, gdyby co zaklepuję ciebie na wirtualne korki:-D;-)
Reczywiście coś Iwonki 2006 nie widać. Hej iwonka odezwij się !
spoko spoko,,zaklepuj,,a rachunki potem poczta wysle:-D:-D:-Dżartuje oczywiście,,,

Ewcia, dziękuję, zaczynam czuć się troszkę lepiej tzn. przestaje mnie mdlić w ciągu dnia hihi. Natomiast nadal popołudniami i wieczorami jestem już całkowicie pozbawiona energii. Z fasolką jeszcze się nie widziałam, w czwartek idziemy na pierwsze USG :tak:
no to będizemy w czwarteczek czekali na wieści,,,

IwonkaC28 szybko się uwinełaś z tymi równananiami:tak:Dobrze że mamy tu Ewcię:tak:Pewnie zostanie etatowym wirtualnym korepetytorem:-D
jasne etatowy wirtual nauczyciel,hehe,,podoba mi sie..

Mam już w domu skaner wiec wklejam wam jak Victor nurkuje:-)
fana fotka,super ze ta pod woda robia zdjecia,a gdzie mama hehe,tylko dół widac..

Hej.
Wieści z forum Bydgoszczy:
RENIFER URODZIŁA MIKOŁAJA O 16:51. WAGA 3,670KG, WZROST 57CM.
BYŁO CIĘŻKO JAK CHOLERA, ALE WARTO."
Co ja tu widzę korki z maty :-D:-D, mam nadzieję że jak Majka pójdzie do szkoły to jeszcze Ewcia będziesz ich udzielać :-D:-D:-D.
.
NONO RENIFERKU GRATULACJE,,buzaikkiii,,,a tak bidna sie martwiła,hehe

Witajcie Dziewczynki...
Nie było mnie kilka dni i chyba nie jestem w stanie nadrobic tego co naklikałyście... no może potem...
Impreska urodzinowa Kubusia udana, mam nadzieję, poniżej wklejam jedną fotke:
Pozdrawiam... wróciłam do Was he he na jakiś czas...
no helloł znowu,,,
fajna z was rodiznka,,super fotka...

Witam. Od 2 miesiecy siedze w domu z moim kochanym synkiem Maciusiem. Troszke zaczyna mi sie juz przykrzyc. Na szczecie zaczal sie dla mnie rok akademicki i choc raz na 2 tygodnie moge sie wyrwac z domu, co nie znaczy,ze nie tesknie za moim synkiem, tesknie i to okropnie!
witaj majandra,,witaj..pisz,,tylko sie nie pogub,,bo my czasami dużżżżżżżżżo piszemy...

No a ja umyłam auto bo było takie brudne że omal zawału nie dostałam na ten straszny widok a mojego mężulka to zabiję chyba bo swoje autko to pucuje a mojego to już nie mógł:szok::-D
Ania moje tez trzeba,nie chcesz go tez umyć?? hehe

no ja mam grupę 0 ale z +

reklama
Mam już w domu skaner wiec wklejam wam jak Victor nurkuje:-)

VICI foteczka zajeb** a Victor super wyszedl:tak::tak:
A Natuś wczoraj zrobił swoje pierwsze siusiu na nocniczek :)))
Wielkie gratki dla Natusia:-D

Witaj i klikaj z nami;-)

ELISABETH zdjecie rodzinne super:tak:

SIKORECZKA to "fajny" mialas spacer:no:

Dziewczyny a ja jestem po szczepieniu Kuby - na pneumokoki - prezydent miasta fundowal wszystkim niemowlakom dzis Kuba wzial ostatnia dawke. Wazy 10.500 kg i ma 79 cm:szok::tak::tak:

No nic ja dzis juz uciekam pozdrowionka dla wszystkich:-)

Do góry