vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ale super kolejna dzidzia
gratulacje:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ma sprawy,,ciesze się ze pomogły grafki..EWCIA grafy superNatalka od razu zalapala dalam jej pare przykladow i zrobila - nawet sie nie nameczylam z tlumaczeniem
WIELKIE DZIEKI. Przyjemnej pracy.
![]()
spoko spoko,,zaklepuj,,a rachunki potem poczta wysleEwcia widzisz ty to nauczycielkajesteś, gdyby co zaklepuję ciebie na wirtualne korki
;-)
Reczywiście coś Iwonki 2006 nie widać. Hej iwonka odezwij się !
no to będizemy w czwarteczek czekali na wieści,,,Ewcia, dziękuję, zaczynam czuć się troszkę lepiej tzn. przestaje mnie mdlić w ciągu dnia hihi. Natomiast nadal popołudniami i wieczorami jestem już całkowicie pozbawiona energii. Z fasolką jeszcze się nie widziałam, w czwartek idziemy na pierwsze USG![]()
jasne etatowy wirtual nauczyciel,hehe,,podoba mi sie..IwonkaC28 szybko się uwinełaś z tymi równananiamiDobrze że mamy tu Ewcię
Pewnie zostanie etatowym wirtualnym korepetytorem
![]()
fana fotka,super ze ta pod woda robia zdjecia,a gdzie mama hehe,tylko dół widac..Mam już w domu skaner wiec wklejam wam jak Victor nurkuje:-)
NONO RENIFERKU GRATULACJE,,buzaikkiii,,,a tak bidna sie martwiła,heheHej.
Wieści z forum Bydgoszczy:
RENIFER URODZIŁA MIKOŁAJA O 16:51. WAGA 3,670KG, WZROST 57CM.
BYŁO CIĘŻKO JAK CHOLERA, ALE WARTO."
Co ja tu widzę korki z maty, mam nadzieję że jak Majka pójdzie do szkoły to jeszcze Ewcia będziesz ich udzielać
.
.
no helloł znowu,,,Witajcie Dziewczynki...
Nie było mnie kilka dni i chyba nie jestem w stanie nadrobic tego co naklikałyście... no może potem...
Impreska urodzinowa Kubusia udana, mam nadzieję, poniżej wklejam jedną fotke:
Pozdrawiam... wróciłam do Was he he na jakiś czas...
witaj majandra,,witaj..pisz,,tylko sie nie pogub,,bo my czasami dużżżżżżżżżo piszemy...Witam. Od 2 miesiecy siedze w domu z moim kochanym synkiem Maciusiem. Troszke zaczyna mi sie juz przykrzyc. Na szczecie zaczal sie dla mnie rok akademicki i choc raz na 2 tygodnie moge sie wyrwac z domu, co nie znaczy,ze nie tesknie za moim synkiem, tesknie i to okropnie!
Ania moje tez trzeba,nie chcesz go tez umyć?? heheNo a ja umyłam auto bo było takie brudne że omal zawału nie dostałam na ten straszny widok a mojego mężulka to zabiję chyba bo swoje autko to pucuje a mojego to już nie mógł![]()
Mam już w domu skaner wiec wklejam wam jak Victor nurkuje:-)
Wielkie gratki dla NatusiaA Natuś wczoraj zrobił swoje pierwsze siusiu na nocniczek))
Witam. Od 2 miesiecy siedze w domu z moim kochanym synkiem Maciusiem. Troszke zaczyna mi sie juz przykrzyc. Na szczecie zaczal sie dla mnie rok akademicki i choc raz na 2 tygodnie moge sie wyrwac z domu, co nie znaczy,ze nie tesknie za moim synkiem, tesknie i to okropnie!