reklama
Dzień dobry!
Miałam zajrzeć wczoraj wieczorkiem, ale obejrzałam mój serial i... zasnęłam.
Dziś póki co moje dzieciaczki to aniołki. Maciuś grzecznie się bawi i nawet nie dopomina się o bajki (ani razu nie wspomniał, żeby mu włączyć).
Grzesio zjadł i teraz leży i ogląda gwiazdki (leży pod taką zabawką z fisher price'a). A ja mam chwilkę dla siebie. O, nie dokońca -słyszę, że pralka już wyprała. Więc lecę powiesić. Pogoda ładna, słoneczko świeci i słyszałam, że ma być u mnie koło 18 stopni!

Miałam zajrzeć wczoraj wieczorkiem, ale obejrzałam mój serial i... zasnęłam.
Dziś póki co moje dzieciaczki to aniołki. Maciuś grzecznie się bawi i nawet nie dopomina się o bajki (ani razu nie wspomniał, żeby mu włączyć).

dawna cloe
Mamy lutowe'08
Witam dziewczyny;-)
Aniu ja ma bosha. Suszarka ma kilka opcji suszenia, jeśli wybierzesz opcje do szafy ubrania suchutkie jeśli doprasowania - lekko wilgotne
Teraz to nawet ie wyobrażam sobie bez suszarki choć jak świeci słońce to wolę suszyć na dworze Nie ma to jak pranie pachnące wiatrem
Iwonka c 28 no widzisz jak szybko Natalka załapała,
a może ich nauczycielka nie dokońca potrafi wytłumaczyć dzieciom
Wiesz co ja naprawdę łudziłam się że jak Julka będzie w wieku szkolnym odzyskam czas który w tej chwili utraciłam na recz dziecka a tu sie okazuje że dopiero może sie zacząć
Ewcia widzisz ty to nauczycielka
jesteś, gdyby co zaklepuję ciebie na wirtualne korki
;-)
Reczywiście coś Iwonki 2006 nie widać. Hej iwonka odezwij się !
Aniu ja ma bosha. Suszarka ma kilka opcji suszenia, jeśli wybierzesz opcje do szafy ubrania suchutkie jeśli doprasowania - lekko wilgotne

Iwonka c 28 no widzisz jak szybko Natalka załapała,

Ewcia widzisz ty to nauczycielka

Reczywiście coś Iwonki 2006 nie widać. Hej iwonka odezwij się !
Ewcia, dziękuję, zaczynam czuć się troszkę lepiej tzn. przestaje mnie mdlić w ciągu dnia hihi. Natomiast nadal popołudniami i wieczorami jestem już całkowicie pozbawiona energii. Z fasolką jeszcze się nie widziałam, w czwartek idziemy na pierwsze USG 

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
CLOE mnie to sie wydaje ze ten czas odzyskam dopiero jak Natalka bedzie w gimnazjum i juz bedzie lekcje sama robila
taka mam nadzieje - chociaz nie bo wtedy Kuba bedzie w szkole i tez mu trzeba bedzie pomoc:dull:. Moja mama powiedziala mi, ze dopiero jak dzieci sie pozenia to sie ma czas dla siebie - chociaz nawet wtedy rodzice martwia sie i przezywaja wszystkie problemy dzieci .
OLA to bedziemy czekac z niecierpliwoscia na relacje z usg

OLA to bedziemy czekac z niecierpliwoscia na relacje z usg

Iwonka.c dzięki, na pewno napiszę co i jak!
Właśnie, z tym czasem dla siebie to już chyba zawsze tak będzie, że będziemy się martwiły i myślały o dzieciach.... obyśmy tylko umiały w odpowiednim momencie dać dzieciom żyć własnym życiem bo nie ma to jak zatruwająca życie (oczywiście w dobrej wierze) rodzinka.... ale to chyba jest właśnie trudne!
Właśnie, z tym czasem dla siebie to już chyba zawsze tak będzie, że będziemy się martwiły i myślały o dzieciach.... obyśmy tylko umiały w odpowiednim momencie dać dzieciom żyć własnym życiem bo nie ma to jak zatruwająca życie (oczywiście w dobrej wierze) rodzinka.... ale to chyba jest właśnie trudne!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam po przerwie:-)jakos nie mam ochoty na pisanie i wogole siedzenie przy kompie
Bylismy dzis na bilansie dwu latka i dostalismy skierowanie do kardiologa bo jakies szmery pani doktor uslyszala
:-(.
RENIFER witaj mloda mamusio
:-)
Dziekuje cioteczka za zyczonka:-)
Madzia z okazji 6 urodzinek wszystkiego co najlepsze ci zyczymy! Vanesska z mama!:-):-)

RENIFER witaj mloda mamusio

Dziekuje cioteczka za zyczonka:-)
Madzia z okazji 6 urodzinek wszystkiego co najlepsze ci zyczymy! Vanesska z mama!:-):-)

reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
IWONKA zycze aby wizyta u kardiologa zakonczyla sie dla was pomyslnie
- napewno nie dzieje sie nic zlego a oni poprostu musza to sprawdzic
. No i poprawy humorku;-)
A ja za chwile ide obiad zrobic i na szczepienie lece z Kuba, a potem na rozaniec z Natalka. To milego popoludnia zycze:-)

A ja za chwile ide obiad zrobic i na szczepienie lece z Kuba, a potem na rozaniec z Natalka. To milego popoludnia zycze:-)
Podziel się: