reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

EWCIA grafy super:tak: Natalka od razu zalapala dalam jej pare przykladow i zrobila - nawet sie nie nameczylam z tlumaczeniem:szok: WIELKIE DZIEKI. Przyjemnej pracy.

OLA rowniez milego dnia:tak:

reklama
Dzień dobry!
Miałam zajrzeć wczoraj wieczorkiem, ale obejrzałam mój serial i... zasnęłam.
Dziś póki co moje dzieciaczki to aniołki. Maciuś grzecznie się bawi i nawet nie dopomina się o bajki (ani razu nie wspomniał, żeby mu włączyć).:szok: Grzesio zjadł i teraz leży i ogląda gwiazdki (leży pod taką zabawką z fisher price'a). A ja mam chwilkę dla siebie. O, nie dokońca -słyszę, że pralka już wyprała. Więc lecę powiesić. Pogoda ładna, słoneczko świeci i słyszałam, że ma być u mnie koło 18 stopni!:szok::cool2:

Dzień doberek.

U mnie dziś piękne słonko, pewnie zimno, ale i tak wybywamy zaraz na zakupy i spacer, a potem w odwiedzinki do moich rodziców.

Życzę miłego dzionka, bo pewnie pojawię sie dopiero wieczorkiem.

Witam dziewczyny;-)
Aniu ja ma bosha. Suszarka ma kilka opcji suszenia, jeśli wybierzesz opcje do szafy ubrania suchutkie jeśli doprasowania - lekko wilgotne:tak:Teraz to nawet ie wyobrażam sobie bez suszarki choć jak świeci słońce to wolę suszyć na dworze Nie ma to jak pranie pachnące wiatrem:happy2:
Iwonka c 28 no widzisz jak szybko Natalka załapała,:tak: a może ich nauczycielka nie dokońca potrafi wytłumaczyć dzieciom:confused: Wiesz co ja naprawdę łudziłam się że jak Julka będzie w wieku szkolnym odzyskam czas który w tej chwili utraciłam na recz dziecka a tu sie okazuje że dopiero może sie zacząć:szok:
Ewcia widzisz ty to nauczycielka :tak:jesteś, gdyby co zaklepuję ciebie na wirtualne korki:-D;-)
Reczywiście coś Iwonki 2006 nie widać. Hej iwonka odezwij się !

Ewcia, dziękuję, zaczynam czuć się troszkę lepiej tzn. przestaje mnie mdlić w ciągu dnia hihi. Natomiast nadal popołudniami i wieczorami jestem już całkowicie pozbawiona energii. Z fasolką jeszcze się nie widziałam, w czwartek idziemy na pierwsze USG :tak:

CLOE mnie to sie wydaje ze ten czas odzyskam dopiero jak Natalka bedzie w gimnazjum i juz bedzie lekcje sama robila:dry: taka mam nadzieje - chociaz nie bo wtedy Kuba bedzie w szkole i tez mu trzeba bedzie pomoc:dull:. Moja mama powiedziala mi, ze dopiero jak dzieci sie pozenia to sie ma czas dla siebie - chociaz nawet wtedy rodzice martwia sie i przezywaja wszystkie problemy dzieci .

OLA to bedziemy czekac z niecierpliwoscia na relacje z usg:tak:

Iwonka.c dzięki, na pewno napiszę co i jak!

Właśnie, z tym czasem dla siebie to już chyba zawsze tak będzie, że będziemy się martwiły i myślały o dzieciach.... obyśmy tylko umiały w odpowiednim momencie dać dzieciom żyć własnym życiem bo nie ma to jak zatruwająca życie (oczywiście w dobrej wierze) rodzinka.... ale to chyba jest właśnie trudne!

Witam po przerwie:-)jakos nie mam ochoty na pisanie i wogole siedzenie przy kompie:no:Bylismy dzis na bilansie dwu latka i dostalismy skierowanie do kardiologa bo jakies szmery pani doktor uslyszala:shocked2::-(.
RENIFER witaj mloda mamusio:tak::-)

Dziekuje cioteczka za zyczonka:-)

Madzia z okazji 6 urodzinek wszystkiego co najlepsze ci zyczymy! Vanesska z mama!:-):-)
g20.gif

reklama
IWONKA zycze aby wizyta u kardiologa zakonczyla sie dla was pomyslnie:tak: - napewno nie dzieje sie nic zlego a oni poprostu musza to sprawdzic:tak:. No i poprawy humorku;-)

A ja za chwile ide obiad zrobic i na szczepienie lece z Kuba, a potem na rozaniec z Natalka. To milego popoludnia zycze:-)

Do góry