reklama
E
Ewcia81
Gość
:-)
m
podjechalam
myj,,tylko dobrzee
;-)
juz jesteEwcia podjeżdżaj autkiem to sie na mycie załapieTy nauczyciel korepetytor a ja to chyba myjnię otworzę;-)
Co do krwi to niestety nie pomogę moja cała rodzinka ma A rh+
m
podjechalam
myj,,tylko dobrzee

E
Ewcia81
Gość
nom nikogo...uuuu..gdzie wy??
to ja zmykam spac...tylko sie wyżale wam...bo wam wszytsko moge powiedziec
Miałam dziś dostać @,,no ale nie doszła,,więc kupiłam testa zrobiłam ,no i co jedna krecha
:-(standard u mnie ostatnio ...ale @ nie ma,,chociaz ja czuje z eona idzie do mnie juz na te moje 3 pietro,,tylko odpoczywa gdzies na drugim,,,albo kogoś innego także zachaczyła...cholerkkaaa

Tak sobie myśle jeszcze,ze miałyśmy sie starać Iwonka2006,OlaK, Cloe no i ja,,,wszystkie zaciążyły,,,a ja co,,,,dupa dupa,,
CHyba musz eod was korki brac hehe,,,poprosze o lekcje płodności dla mnie lub mojego M....hahaha
.
No dobra zycie toczy sie dalej,,,wygadąłam co chciałam i lece spac,,jutro mam na 8:55,,tazkę z rana nie zagladam,,
DOBRANOC WAMMM
to ja zmykam spac...tylko sie wyżale wam...bo wam wszytsko moge powiedziec
Miałam dziś dostać @,,no ale nie doszła,,więc kupiłam testa zrobiłam ,no i co jedna krecha

Tak sobie myśle jeszcze,ze miałyśmy sie starać Iwonka2006,OlaK, Cloe no i ja,,,wszystkie zaciążyły,,,a ja co,,,,dupa dupa,,
CHyba musz eod was korki brac hehe,,,poprosze o lekcje płodności dla mnie lub mojego M....hahaha

No dobra zycie toczy sie dalej,,,wygadąłam co chciałam i lece spac,,jutro mam na 8:55,,tazkę z rana nie zagladam,,
DOBRANOC WAMMM
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
dziewczyny, dziekuje bardzo za gratulacje, odezwe sie jutro, buziaki...
E
Ewcia81
Gość
hejka Reniferku,,a ty juz w domku,,,buziaki dla maluszka twojego,,papa...spij dobrze...dziewczyny, dziekuje bardzo za gratulacje, odezwe sie jutro, buziaki...
ja tylko an chwile,,bo ojcu mecze potwierdzałam w siatke mailem..
dobranocc
Dobry wieczór.
Aniab mojemu samochodzikowi też by się przydało mycie
Mam nadzieję, że się nie spóźniłam.;-)

Ewcia nie poddawaj się!
Ja się już żegnam (ale tylko do jutra
). Wszystkim życzę spokojnej nocki i miłego początku dnia (życzenia na resztę jutrzejszego dnia -jutro
)
Aniab mojemu samochodzikowi też by się przydało mycie

Ewcia nie poddawaj się!
Ja się już żegnam (ale tylko do jutra

dawna cloe
Mamy lutowe'08
Moje dziecie właśnie zasnęła Oj jak ja lubię gdy ona jednak nie sypia w ciągu dnia te kilkugodzinne usypianie wykończyło mnie bardziej niz cały dzień na obrotach
Ja wkońcu zalogowałam sie w nasza-klasa.pl.Super sprawa.Musze jeszcze obczaić co i jak i zaczne poszukiwania
Tu juz pewnie pustki wiec i ja ide lulu...albo przyjrzeć sie naszej klasie;-)
Do jutra dziewczyny

Ja wkońcu zalogowałam sie w nasza-klasa.pl.Super sprawa.Musze jeszcze obczaić co i jak i zaczne poszukiwania

Tu juz pewnie pustki wiec i ja ide lulu...albo przyjrzeć sie naszej klasie;-)
Do jutra dziewczyny
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Melduję się wieczorkowo:-) Rodzinka zaśpiona
Wreszcie mi się udało męża do lekarza wygonic. Przyszedł z pracy z gorączką już go chyba z tydzień męczy, a dopiero dziś poszedł, bo nie mógł z bólu głowy wytrzymac. Ma zawalone zatoki i dostał anybiotyk. Oczywiście do pracy rano idzie bo się tam bez niego zawali
Mam nadzieje że mu minie i mi znów dzieciaków nie pozaraza
Wózek mam naprawiony na szczęście. Mykam do łóżeczka, może uda mi się zasnąc. Ostatnio się turlam do pierwszej w nocy. Nie mogę zasnąc

Podziel się: