reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia podjeżdżaj autkiem to sie na mycie załapie:-DTy nauczyciel korepetytor a ja to chyba myjnię otworzę;-)
Co do krwi to niestety nie pomogę moja cała rodzinka ma A rh+

nom nikogo...uuuu..gdzie wy??
to ja zmykam spac...tylko sie wyżale wam...bo wam wszytsko moge powiedziec
Miałam dziś dostać @,,no ale nie doszła,,więc kupiłam testa zrobiłam ,no i co jedna krecha:zawstydzona/y::-(standard u mnie ostatnio ...ale @ nie ma,,chociaz ja czuje z eona idzie do mnie juz na te moje 3 pietro,,tylko odpoczywa gdzies na drugim,,,albo kogoś innego także zachaczyła...cholerkkaaa:wściekła/y::wściekła/y:
Tak sobie myśle jeszcze,ze miałyśmy sie starać Iwonka2006,OlaK, Cloe no i ja,,,wszystkie zaciążyły,,,a ja co,,,,dupa dupa,,
CHyba musz eod was korki brac hehe,,,poprosze o lekcje płodności dla mnie lub mojego M....hahaha:-D:-D.
No dobra zycie toczy sie dalej,,,wygadąłam co chciałam i lece spac,,jutro mam na 8:55,,tazkę z rana nie zagladam,,
DOBRANOC WAMMM

Ewcia autko wypucowane na wysoki połysk;-):-D
Reniferku ty już w domku? Tak szybko?:szok:Buziaczki i uściski dla Ciebie i maleństwa:tak:
A moje maluchy spią i mi jakoś też sennie się zrobiło:tak:Dobranoc

Dobry wieczór.
Aniab mojemu samochodzikowi też by się przydało mycie:tak: Mam nadzieję, że się nie spóźniłam.;-):-D:-D
Ewcia nie poddawaj się!
Ja się już żegnam (ale tylko do jutra:-D). Wszystkim życzę spokojnej nocki i miłego początku dnia (życzenia na resztę jutrzejszego dnia -jutro:laugh2::rofl:)

Moje dziecie właśnie zasnęła Oj jak ja lubię gdy ona jednak nie sypia w ciągu dnia te kilkugodzinne usypianie wykończyło mnie bardziej niz cały dzień na obrotach:tak:
Ja wkońcu zalogowałam sie w nasza-klasa.pl.Super sprawa.Musze jeszcze obczaić co i jak i zaczne poszukiwania:tak:
Tu juz pewnie pustki wiec i ja ide lulu...albo przyjrzeć sie naszej klasie;-)
Do jutra dziewczyny

reklama
Melduję się wieczorkowo:-) Rodzinka zaśpiona:tak: Wreszcie mi się udało męża do lekarza wygonic. Przyszedł z pracy z gorączką już go chyba z tydzień męczy, a dopiero dziś poszedł, bo nie mógł z bólu głowy wytrzymac. Ma zawalone zatoki i dostał anybiotyk. Oczywiście do pracy rano idzie bo się tam bez niego zawali:wściekła/y: Mam nadzieje że mu minie i mi znów dzieciaków nie pozaraza:wściekła/y: Wózek mam naprawiony na szczęście. Mykam do łóżeczka, może uda mi się zasnąc. Ostatnio się turlam do pierwszej w nocy. Nie mogę zasnąc:baffled:

Do góry