reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej wieczorkiem.
Majka ugłaskała tatusia i pojechaliśmy kupić jej pralkę, a wszystko przez wizytę w Toruniu :tak:. Moja siostra ma nową i jak ją oglądaliśmy i się "zachwycaliśmy" to ona też była w łazience no i po powrocie do domu zameldowała że chciała by pralkę :laugh2:, no i ma.
Wszystko przeczytałam i zapomniałam :zawstydzona/y:
Vici zajefajne to zdjęcie :tak::tak::tak:
Ewcia głowa do góry na pewno sie uda :tak::tak::tak:, a z tym ;-) to jak z jazdą na rowerze ;-):tak::-D
Witam nową mamę, majandra czuj sie jak u siebie w domu :tak::-D
elizabeth fajna z was rodzinka :tak:
Sikoreczka no to się namęczyłaś :no:, nie zazdroszczę.
Kasiulla niestety ja mam 0 rh +, a mój M to ma A, POWODZENIA NA PEWNO SIĘ KTOŚ ZNAJDZIE
Cloe ja też wolę jak Majka nie śpi w dzień bo wieczorem szybciej zasypia, czasem nawet zaraz po bajce :tak:

reklama
Super dziekujemy za komplementy:yes:
Fajniusia pralka wcale sie nie dziwie,ze Maja zachwycona:yes:
Co do krwi to ja tez niestety mam A+ i nie pomoge a zreszta z Austrii bylo by trudno:-(

Witam
Pozdrawiam wszystkie mamusie w domku :-)
Reniferku gratulacje i wszystkiego dobrego
ania138 fajna pralka kiedys tez sie taka bawiłam:tak:masz siostrę w Toruniu ja własnie tam mieszkałam rok temu i tam mam rodziców i siostrę:tak:

Witam. Ja dzis wstalam przed 6 - maly sie obudzil i zaczal plakac, zmierzylam mu temperature i ma 37.9:no: chyba po szczepieniu, a juz sie cieszylam bo wczoraj zachowywal sie normalnie. Teraz spi. Natalka pierwszy dzien po chorobie poszla do szkoly a ja sama.

RENIFERKU ale szybko cie puscili ze szpitala:szok:. Caluski dla ciebie i malenstwa:tak:, a jak synek ma na imie?

ANIA fajna ta pralka - sama bym sie taka pobawila:-p:laugh2:

SIKORECZKA zdrowka dla meza:tak:

EWCIA zobaczysz ze uda ci sie i to w najmniej oczekiwanym momencie:tak:. Ja tez jak chcialam to nic, a jak przestalam o tym myslec i zaczelam pracy szukac to bach .... i jest Kubus:tak:

Dzień dobry!

Renifer, gratulacje!!!

Witam Majandrę!

Sikoreczko, trzymam kciuki za szybkie ozdrowienie maluszka!

Ewcia, uda Ci się, uda, tylko u Was tak niewygodnie, że mąż rzadko bywa.... ale na pewno traficie na dobry moment, trzymam kciuki!

Miłego dnia wszystkim!

Dziewczyny wrzucilam pare fotek z urodzin Kuby. Tort robila moja mama:tak:. No i jeszcze zdjecia jak Kuba lapie rozaniec, kroi tort i dmucha swieczke ( a raczej ja i Natlka dmuchamy:dry:) :tak::laugh2:

reklama
Dzień dobry wszystkim.
My już po śniadanku. Głowę umyłam, pranie nastawiłam. Teraz mogę chwilkę usiąść i odpocząć, ale tylko chwilkę.:-) Dziś idziemy zaszczepić Grzesia, a przy okazji zważyć i zmierzyć.
Iwona.c super torcik, wygląda bardzo apetycznie :tak:
Ania138 super pralka. Też bym taką chciała mieć :-)
Sikoreczka dużo zdrówka dla mężulka. A dla ciebie cierpliwości do niego, bo wszystkie wiemy jak to bywa z chorymi facetami.:laugh2: No i oby nie pozarażał was!

Do góry