reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka wieczorkirm.
Miała Wam zdjęcia wkleić ale nie mam już siły. Dobrze że dzisiejszy dzień dobiega końca bo mam juz go serdecznie dość. Jutro wszystko napiszę :tak:.
Pamiętam jak w bloku mieszkałam to też z tym grzaniem różnie bywało a teraz jak chcemy to palimy w piecu a jak nie to nie :laugh2:.
A ja mam bigos w zamrażarce tylko wyjmę i bedzie. Wprawdzie ja nie zjem, bo jeszcze małego brzuszek rozboli ale mężulka i kuzynkę nakarmię.
Coś mi nie bardzo działa ale nie wiem czy internet czy komputer, bardzo wolno chodzi :dry:.

Powiedzcie mi prosze cos o butkach bartek dla dzieci uzywacie? kupujecie? dobre???

Moja córcia miałam butki Bartka i byłam z nich bardzo zadowolona :tak:, Majka też , nosiła je przez dwa sezony bo one niby 22 ale troche większe wypadały.

DOBRANOC

reklama
:wściekła/y::wściekła/y: Komp juz chodzi normalnie bo sie okazało że w drugim otwartym okienku wyskoczyła reklama która tak mi zmuliła :wściekła/y::wściekła/y:.

CZARNA ale Ci współczuję. Bądź dzielna i korzystajcie z siebie ile tylko możecie.

Do jutra.

Witam porannie.
Sikoreczka moze to dobze,ze maz o wyplacie pamieta prezencik wiekszy;-),moj o rocznicy zapomniec nie moze bo jest w jego urodziny:-D
U nas z ogrzewaniem nie bylo problemu jak tem spadla to odrazu grzali w PL a tu szkoda gadac kasy chyba nie maja na co wydawac bo grzeja caly rok dobrze,ze kaloryfery mozna pozakrecac

Iwona.c28 przesyłamy z Karolkiem życzonka dla roczniaka:-):-)
W dniu tak pięknym i wspaniałym,
życzę Ci serduszkiem całym,
dużo zdrowia sto lat życia
milion złoty do zdobycia.
Snów sadem pachnących,
myśli lekkich jak motyle,
i uśmiechu w głębi duszy
na przekór pokręconemu światu...

Witam:-), ale mnie dzis Kuba zaskoczyl pospal do 7.30:tak:. Wypije kawke i lecimy na zakupy. Dzis przyjezdzaja moi rodzice i tata bedzie stawial banki Natalce a i chyba mnie tez postawi. Zdjecie rtg pluc juz odebralam i wszystko jest ok:tak:, ale ten kaszel juz mnie dobija:wściekła/y:

PYCHA a jestem ciekawa czym zaprawiasz bigos:confused:, bo niektorzy sliwkami czy powidlami a ja dodaje koncentrat pomidorowy;-)

CLOE no wlasnie cos malo do nas ostatnio zagladasz musisz sie poprawic;-);-):-D

BODZINKA a dziekuje przekaze:tak::-)

dzien dobry dziewczyny! mam nadzieje ze bedzie dobry bo wczorajszy byl koszmarny. Lece dzisiaj po zasilek rodzinny, 48 zl na jedno dziecko, ale zaszaleje :wściekła/y:. Zaczynam myslec ze to jakas paranoja, nawet na mleko mi nie starczy. Ale coz poradze. Dzieki kochane za slowa otuchy. Wybaczcie ze jeszcze nie pamietam o waszych imionach ale ktoras z was pytala czy moj maz jest zolnierzem. Tak jest zolnierzem zawodowym, sluzy w Zandarmerii Wojskowej. I niestety ten zawod wiaze sie z wyjazdami na misje. Maja psie pieniadze za to i na dodatek nadstawiaja dupy za ambicje naszych panow z sejmu :wściekła/y:. Spadam kochane do dziewczynek, bo sie mamy domagaja. Buziaki!

STO LAT DLA KUBUSIA Z OKAZJI ROCZKU:tak:

czarna to rzeczywiscie paskudna fucha

dzieki za rady co do butow jestem juz na 100% przekonana wczoraj kupilam emi takie trzewiki za kostke a w pl kupie kozaczki z bartka juz nawet wyrbalam wtpasione na stronce a myslicie za maja zawsze wszystko co na stronie i na sklepie?

Iwona, Dla Kubusia z okazji 1 urodzinek składamy życzenia wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka i szczęścia.
Jędruś z mamą. Przesyłamy buziaki!

Pycha, Tobie też życzę wszystkiego najlepszego z okazji imienin!

Dzień dobry!

U mnie dalej nie grzeją :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: okazało się, że już wszędzie jest ciepełko tylko dwa bloki w tym mój mają jakąś awarię i...... nie dało się tego wczoraj naprawić. Chyba się załamię :-:)-:)-(

Czarna83 tylko nie szalej za bardzo z tą kasą ;-) rety ja nie wiedziałam, że to tylko tyle dają :szok: lekkie przegięcie. To na nic nie starczy, no może na paczkę pampków. Paranoja. To się nazywa polityka prorodzinna :no:

Iwona zdrowiejcie szybko.

sikoreczka super, że udało Ci się trochę posprzątać. Jędrek też obrabiał mi garczki. Dzieci to lubią :-D:-D

kasiula jak to jest nowa kolekcja to pewnie w sklepie też jest :tak: W Bartku co sezon wymieniają. Przynajmiej u mnie tak jest. Ja osobiście kupuję małemu buty z elefantena. Jakoś bardziej mi odpowiadają.

reklama
Do góry