reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
PYCHA nic wiecej nie dodam bo dziewczyny napisaly wszystko tez tak robie przy pierwszych objawach przeziebienia:tak:. A mnie cos kompik fiksuje musze go przeskanowac czy wirusa nie ma. No nic ja tez sie zmywam bo obiad trzeba nastawiac a jeszcze musze posprzatac i salatke zrobic ( bardzo dobra i szybka) juz nawet zaczelam ta salatke bo piersi sie smaza:tak:. To narazie

Hej.
opiszę Wam teraz w skrócie mój wczorajszy dzień.
Z samego rana załadowałam całą pralkę, ale jak już skończyła okazało się że całe linki zajęte bo teściowa wyprała pościel ( a linkami podzieliłyśmy się pół na pół ):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, następnie zadzwoniła moja mama z kolejnym ale do chrzcin a mianowice że nie będzie alkoholu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, to jeszcze nie koniec około 12:30 wysiadł prąd i wszystko było by ok gdyby nie fakt że to znowu ( już trzeci raz ) mój teść zaczął grzebać, dzięki Bogu że Mariusz szybciej wrócił i zobaczył co się dzieję, zaraz tam wpadł i zrobił porządek ale prądu nie mieliśmy do godziny 18: 30 ( mój ojciec przyjechał i naprawił ). Wspomnę tylko że my wszystko w domu mamy na prąd :wściekła/y: i nawet herbaty nie mogliśmy sobie zrobić ( i dlatego poszliśmy do babci :-D), a obiadem uraczyła nas teściowa bo M wpadł do nich i powiedział że zaraz zamawia pizze na ich koszt :-D:-D.
A z mamą wyjaśniłam sobie chyba wszystko zobaczymy jakie będą efekty :-D

witajcie
ja koncentratem , a pierwsze słysze o tych sliwkach czy powidałach :szok:
Ja też lubię ze śliwkami :-p:tak:
dzien dobry dziewczyny! mam nadzieje ze bedzie dobry bo wczorajszy byl koszmarny. Lece dzisiaj po zasilek rodzinny, 48 zl na jedno dziecko, ale zaszaleje :wściekła/y:. Zaczynam myslec ze to jakas paranoja, nawet na mleko mi nie starczy. Ale coz poradze. Dzieki kochane za slowa otuchy. Wybaczcie ze jeszcze nie pamietam o waszych imionach ale ktoras z was pytala czy moj maz jest zolnierzem. Tak jest zolnierzem zawodowym, sluzy w Zandarmerii Wojskowej. I niestety ten zawod wiaze sie z wyjazdami na misje. Maja psie pieniadze za to i na dodatek nadstawiaja dupy za ambicje naszych panow z sejmu :wściekła/y:. Spadam kochane do dziewczynek, bo sie mamy domagaja. Buziaki!
Ja to najpierw dostawałam 45 zł, a potem była podwyżka na 48 :szok:, i śmiałam się że zabiorę całą rodzinę na obiad, 3 zł akurat wystarczy na Dzbanek Rodzinny Danona :-D. Ale fakt faktem to są kpiny, a ile załatwiania że te marne grosze dostać :no::no:.

Maja wypiła ciepłej herbatki z vibovitem, cytryna, miodem i sokiem malinowym, dałam jej wapno i witaminę c, kropeli do noska, na plecki maśc rozgrzewającą i śpi, oj jak chciałabym zeby nic poważnego sie nie wykluło, bo na weekend mam trochę planów
a ja własnie skończyłam kawkę i spadam robić porządki :no::-( niestety

sikoreczka dzięki

Witam
Ja dopiero teraz wczoraj przecieli mi kabel od neta i niestety nie miałam dostepu do Was wieczorem zgłosiłam do TP i przyjechali rano naprawiać całe szczęście że w ramach usługi bo by bulili kasiore.
Ja dostałam BIOARON C na początki zaziebienia polecam u mnie zdało rewelacyjnie nawet po kiedy jeszcze Kubuś troszke kaszlał:-)
ania138 ja mam te same przeboje z linkami w koncu sie wkurzyłam i założyłam swoje linki to teraz podbieraja mi kramelki ostatnio całe pranie mi spadło KTOŚ se je wziął nie wiem kto bo nie złapałam ale na pewno nigdzie nie leżą bo szukaliśmy z chłopcami po całym podwórku na wiosne planuje załozyc wielkie ogrodzenie i mieć wszystkich w ........:wściekła/y:
Pozdrawiam

z tymi linkami to cyrki, u nas tez, ja mieszkam w bloku 35-rodzinnym i za blokiem tez sa linki na pranie i podobno to sa linki jednej z sasiadek i nikt inny nie może tam wieszać prania, nawet jak sa puste :-D wogóle w tym moim bloku to ciągle coś sie dzieje, mam jedną fajna sasiadkę i wczoraj stwierdziłysmy, ze sami dziwni ludzie tu mieszkają :no: :-D

ania to mieliście wczoraj dzien :no:

a z tym rodzinnym, to normalnie śmiechu warte, o głupie 48 zł tyle zachodu i załatwiania :no: ja to na razie dostaję 448, bo mam wychowawczy :-)

Ja dostałam BIOARON C na początki zaziebienia polecam u mnie zdało rewelacyjnie nawet po kiedy jeszcze Kubuś troszke kaszlał:-)

U nas bioaron C nie sprawdził się :no: Jędrek za każdym razem jak go dostanie wymiotuje :confused2:

Ania138 to faktycznie miałaś wczoraj dzień....

Pycha zdrówka dla Majeczki życzę.

Ja też siedzę na wychowawczym, ale nic nie biorę, aby tyle, że do lat pracy mi się liczy.

reklama
u nas taki dodatek na dziecko tez nie jest duzy
ale sa inne dodatki do dochodow dla niepracujacych a wychowujacych i troche sie tego moze nazbierac jesli jedna osoba pracuje tak jak u nas w domu moj maz i utrzymuje 3 osoby

Do góry