reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pycha - hiszpański dlatego, że angielski już umiem ;-) niemieckiego nie chciałam, francuski piękny, ale ponoć trudny i niepraktyczny. A hiszpańskim mówi 1/3 świata więc padło na hiszpański :-)

Kurs językowy wybrałam po to, aby mieć powód wychodzenia z domu dwa razy w tygodniu bez męża i dziecka ;-)

Witam w końcu my po baseniku a w domku ogarnełam i mam labe:-)
Leika fajnie z tym kursem a co do wychodzenia z domu to każdy pretekst jest ddobry:-D
Pycha ja też zwracam wszystkim uwage a co w końcu po coś są przepisy(nie tylko do ich łamania) i ja bigos chcę:yes:może prześlesz mi trochę bo w 2 godzinki się nie wyrobię do ciebie;-)
Kasiula ja miałam jesienno wiosenne bartki i byłam zachwycona :yes:

Wpadlam tylko na chwilke bo mam mala przerwe na kawke. Od rana mam bieganine - dobrze ze chociaz samochod mam bo bym sie nie wyrobila. Jeszcze mi Kuba pranie zrobil bo mi wylal cala miseczke zupy pomidorowej na siebie kocyk i dywan:wściekła/y::wściekła/y:, wiec musze poprac. Napisalam Natalce krotsze streszczenie tym razem calej ksiazki i teraz siedzi i przepisuje a ja wzielam sie za kopytka. Troche pozno ale tak to czasem bywa. Zupke juz zjedlismy to wytrzymamy zanim sie kopytka nie ugotuja;-)

ELISABETH dziekuje bardzo kochana i bawcie sie dobrze:tak: nie tyle wy co Kubus niech ma dobra zabawe;-):tak:

LEIKA hiszpanski no no:szok::szok::laugh2:

PYCHA to rzeczywiscie wczoraj mialas niezly dzien:shocked2: pocieszajace jest to ze chociaz cos wygralas:tak::tak:.

No i nie wiem co jeszcze:zawstydzona/y: uciekam bo woda zaczyna sie gotowac :dry:

Hej Dziewczyny! Udało Mi Sie Poczytac Co U Was Sie Dzieje I Mam Taki Ogolny Wglad. Ja Mam Chwilke Wolna Starsza Corka Z Mezem U Tesciow A Moje Mniejsze Szczescie Spi W Pokoju Obok. A W Tle Wirowanie Prania Slysze :-d. Ja Mam Kiepski Dzien Bo Wczoraj Dowiedzialam Sie Ze Moj Maz W Lutym Wyjezdza Do Syrii Na Misje Na Caly Rok, Mam Zostac Sama Z Dziewczynami Gdzie Bedzie To Przelomowy Rok Bo Doma Ma Isc Do Przedszkola, Diana Zaczac Sikac Na Nocnik Itp. Jestem Przerazona. Ze Nie Wspomne Ze Chyba Uschne Z Tesknoty. Normalnie Odechcialo Mi Sie Wszystkiego. Macie Jakis Pomysl Jak To Wszystko Przetrwac?:-(

Witaj Czarna no to się wam szykuje,no cóż przetrwać jakoś musicie.Pomysłów mi brak bo nie byłam w takiej sytuacji powiem tyle tu na forum zawsze jest z kim pogadać komu się wyżalić,są też słomiane wdowy(bez obrazy kochaniutkie:-))Widzę jesteś początkująca ale trzymaj się dzielnie i pisz może zabawisz z nami dłużej tu jest naprawde wesoło:yes:

Dzieki vici Za Slowa Otuchy. Mam Nadzieje Ze Bede Miala Staly Dostep Do Internetu I Bede Mogla Podzielic Sie Z Wami Wszystkimi Moimi Bolaczkami Bo Ktoz Mnie Lepiej Zrozumie Niz Wy.

cześc mamuśki..
Ja dalej zalatana,,już bym chyba wolała w domku siedziec,hehe jak wy...wtedy miałam na wszytsko czas..
Latamz prac y do domu,w pracy jakies szkolenia cały ten tydzien,,Matuś chory,maruda mała z niego..
W niedziele M wyjeżdza,,ja sobie dopiero w piatek odpoczne....tzn w cały weekend..
Alez mamy grona,co zagladam to coraz wieksze....juz sie gubie:shocked2::-p:dry:..ale chyba dam rade..
Chciałam tylko was pozdrowic i niedlugo wpadne,,podczytuje troche,,ale mało...
w weekendzik pogadamy do bólu...:laugh2:

a ja jeszcze gotuję ten bigos, bo predzej zabrałam sie za przestawianie w szafkach, bo musiałam gdzieś ten toster wcisnąć :-)

czarna nie zazdroszcze:-( nie wyobrażan sobie rozstania az na tyle :no::-(

reklama
Hej Dziewczyny! Udało Mi Sie Poczytac Co U Was Sie Dzieje I Mam Taki Ogolny Wglad. Ja Mam Chwilke Wolna Starsza Corka Z Mezem U Tesciow A Moje Mniejsze Szczescie Spi W Pokoju Obok. A W Tle Wirowanie Prania Slysze :-d. Ja Mam Kiepski Dzien Bo Wczoraj Dowiedzialam Sie Ze Moj Maz W Lutym Wyjezdza Do Syrii Na Misje Na Caly Rok, Mam Zostac Sama Z Dziewczynami Gdzie Bedzie To Przelomowy Rok Bo Doma Ma Isc Do Przedszkola, Diana Zaczac Sikac Na Nocnik Itp. Jestem Przerazona. Ze Nie Wspomne Ze Chyba Uschne Z Tesknoty. Normalnie Odechcialo Mi Sie Wszystkiego. Macie Jakis Pomysl Jak To Wszystko Przetrwac?:-(
CZARNA a jesli mozna zapytac twoj M jest zolnierzem?? Nie martw sie napewno jakos sobie poradzisz w razie czego zawsze mozesz pisac do nas - zawsze wysluchamy:tak::tak:

EWCIA ale ty biedna zalatana jestes, ale szczerze tez juz bym do pracy poszla. Duzo zdrowka dla Mateuszka:tak:
Ja wreszcie skonczylam gotowac jeszcze tylko pranie wywiesze :tak:

Do góry