reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny ale wy macie tempo:szok:
Ja mam ogrzewanie na piece, więc cieplutko ale żeby przy takiej temperaturze nie grzać?Skandal:no:
Udało mi się pozałatwiać co miałam a Karolek dziś grzeczny jak mały aniołek:-)Nawet książke poczytałam:-):-)Coś jeszcze miałam p[
Pycha ja też bym bigosiku zjadła, ale nie umiem go zrobić:-(Miałam coś jeszcze popisać ale jestem tak śpiąca, że nie pamiętam co...Mały piersiowy nadal, śpi z nami i do tego zęby mu idą.Nigdy już sie nie wyśpie....

reklama
My byliśmy na długim spacerze. Na dworze cieplej niż w domu :confused: przed chwilą chodził jakiś przemiły pan i obiecywał, że już jutro zaczną grzać bo maja awarię :confused: Był tak miły i sympatyczny, że nie objechałam go, bo jakoś tak głupio do kogoś z objazdem wyjechać jak ktoś taki miły. Nie zmienia to faktu, że będziemy marźli kolejną noc :wściekła/y:

Czarna ja jestem słomianą wdową. Też myślałam, że nie dam sobie sama rady, ale człowiek to takie stworzenie, że potrafi przystosować się do nowej sytuacji. Nie powiem, żeby było lekko, ale jakoś się to kręci. Raz lepiej, raz gorzej, ale się kręci.
Pamietaj, że zawsze możesz się nam wypłakać, a my wysłuchamy jak nikt inny. Trzymaj się kochana.

Pycha jak tam bigosik :-)

Iwona jak czytam co Twoja córa musi do szkoły robić, to słabo mi się robi :confused: ja tego bym tak nie zostawiła. Musicie porozmawiać z tą pania. Tak nie może być.

Bodzinka u nas takie tempo :tak::tak: ostatnio i tak jakoś przystopowałyśmy. Ale był czas, że dziennie wyrabiałyśmy taką ilość stron, że samo nadgonienie całego dnia zajmowało sporo czasu :-D:-D

Ewcia Ty nasza kobieto pracująca. Tęsknimy. Pisz częściej. Zdrówka dla Matiego.

Pycha alez mi zrobilas smaka na bigos,jutro chyba ugotuje
Dziewczyny ja wogole nie mam weny do pisania...czytam was ale nie mam sily odpisywac

SEWA w tej chwili Natalka jest chora i do szkoly nie chodzi, ale jak tak dalej pojdzie to ja porusze ten temat na najblizszej wywiadowce. Widzisz op** pomoglo od razu przyslali ci kozla ofiarnego zeby sie tlumaczyl;-);-):laugh2:. Pewnie dlatego byl mily ze sie bal ze go obleci:laugh2::laugh2:

BODZINKA tak jak Sewa pisala ty jeszcze malo widzialas;-) tutaj bywa jeszcze szybciej:tak::-):-D

Wlasnie dzis przed chwila pierwszy raz postawilam calkiem na swoim. Chcial szafke M otworzyc i ciuchy z niej wywalac a ja mu nie dalam. Alez byl ryk:szok::szok::szok: taka histeria ze :shocked2:. Serce az mnie bolalo ale bylam twarda i wzielam go na kolana na lozko i przeczekalam. Uspokoil sie i teraz grzecznie siedzi:tak:. No nic uciekam bo teraz trzeba malego wykapac i kolacje naszykowac Natali a za chwile M jak milosc. To dobranoc:-)

bigosik jest pyszny :-) wszystkim przesyłam na e-maila ;-):-D

a my byłysmy na 3-godzinnym spacerze, powiem wam że fajnie było, ciepło się ubrałysmy, trochę pobiegałyśmy i tylko nosy były czerwone :-)

Bodzinka bigos bardzo łatwo zrobic, jak chcesz to jutro ci napisze na naszym wątku kulinarnym jak ja robię

Witam wieczorkiem.Myśmy poszaleli na placu zabaw a potem jeszcze spacerek wózkiem i do domku mały zasną pięknie choć ciut wcześniej jak zawsze.
Pycha nosy czerwone to jak u mikołaja:-)

He dziewczyny:-)
No Sewa w takich sytuacjach cieszę się że nie mieszkam w bloku.Na moim starym osiedlu sezon grzewczzy zaczynała sięw konkretnym dniu a jeśli zima zawitała wcześniej to radź sobie sam:no:
Pycha muszę podczyać twój przepis na bigos Mój jakoś ostatnio niewychodi tak jakbym chciała:dry:
czarna 83 cały rok bez męża:szok: Ja coprawda co jakiś czas mam nerwy na mojego męża ale na tak długo to bym się z nim rozstać nie chciała:sorry2: Ale dasz radę :tak:
No i nie wiem co jeszcze miłam napiać Musze tu częsciej zaglądac

reklama
No to i ja dobranoc mówię:tak: Udało mi się dzisiaj doprowadzic kuchnię do porządku, ale kosztowało mnie to kupno bajki dla Adrianka i zabawę w garnkach (i w psiej misce:szok: Madzi). Otwarłam jej szafkę z garnkami, bo tak to ciągle wisi mi na spodniach i płacze. Unicestwia do reszty moje biedne naczynia:dry: Dobrze,że ich jeszcze po Adrianku nie zdążyłam wymienic na nowe:-D Zapytałam dziś mojego męża czy wie co będzie 10 listopada (miałam na myśli naszą 6 rocznicę ślubu) i wiecie co mi odpowiedział,że wie. Ja już ucieszona, że pamięta a on po chwili dodał wypłata:oo: No to się chyba będę musiała ponaprzypominac odrobinkę. Ech ci faceci:sorry:
Czarna83 trzymaj się kochana, poradzisz sobie:tak:
Pycha to ja już odbieram pocztę i próbuję:-p Planuję zrobic bigos na urodzinki do dzieciów. Trochę jeszcze jest czasu, ale za to będzie mi bardziej smakował
Sewa może wreszcie u was zaczną grzac:confused: U mnie dziś załączyli, ale M musi coś jeszcze poprawic, mam nadzieję, że już nie będą wyłączac:tak:
Ewcia jeszcze chwilka i weekendzik odsapniesz troszkę. Zdróweczka dla Matusia;-)
Bodzinka pisaj i zaglądaj często, bo dłuższa przerwa grozi dłuuuugim nadrabianiem:laugh2::laugh2::laugh2:
No to chyba na dziś tyle.
1488.gif

Do góry