reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:tak:
a wie ktos jaki to rozmiar angielksa 5 ?? na polskie to jaki bo ja nie obcykana w tych polskich 20 coś:unsure: czy 5 to 25 ???? bo cos znalazlam na necie ale nie napisane ze dziecieca numeracja wiec nie jestem pewna napisane ze ang 5 to polskie 25cm ale czy to odpowiada numeracji obuwia
ale zamieszałam help :D

Kochanemu Kubusiowi wszystkiego najlepszego i naj szczęśliwszego!!!
1646.gif

. Wybaczcie ze jeszcze nie pamietam o waszych imionach ale ktoras z was pytala czy moj maz jest zolnierzem. Tak jest zolnierzem zawodowym, sluzy w Zandarmerii Wojskowej. I niestety ten zawod wiaze sie z wyjazdami na misje. Maja psie pieniadze za to i na dodatek nadstawiaja dupy za ambicje naszych panow z sejmu :wściekła/y:. !

CZARNA ja pytalam kochana jak ja cie rozumie:tak:. Moj M tez jest zolnierzem zawodowym i prawdopodobnie w przyszlym roku czeka mnie to co ciebie:-( Trzymaj sie;-)

Dzień dobry!

U mnie dalej nie grzeją :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: okazało się, że już wszędzie jest ciepełko tylko dwa bloki w tym mój mają jakąś awarię i...... nie dało się tego wczoraj naprawić. Chyba się załamię :-:)-:)-(

.
:szok::szok: to oni dopiero teraz zauwazaja awarie:no: bardzo ci wspolczuje tego zimna oby jak najszybciej to naprawili

:tak:
a wie ktos jaki to rozmiar angielksa 5 ?? na polskie to jaki bo ja nie obcykana w tych polskich 20 coś:unsure: czy 5 to 25 ???? bo cos znalazlam na necie ale nie napisane ze dziecieca numeracja wiec nie jestem pewna napisane ze ang 5 to polskie 25cm ale czy to odpowiada numeracji obuwia
ale zamieszałam help :D

KASIULA :szok::szok: ale trudne pytania zadajesz;-)

W imieniu Kubusia bardzo dziekuje za wszystkie zyczonka:tak::tak::tak:.

PYCHA Z OKAZJI IMIENIN :
Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia.

co do bigosu to ja dodaje koncentrat i zupe w proszku grzybową:tak:
IWONA juz zapytalam dziewczyn na watku z uk moze one wiedza lepiej ode mnie :p

witajcie

ja koncentratem , a pierwsze słysze o tych sliwkach czy powidałach :szok:

Moja ciotka robi bigos ze sliwkami ( nie dodaje koncentratu) a moj tesciowa z kolei tez nie daje koncentratu tylko powidla sliwkowe. Powiem ci ze ja zwsze robilam z koncentratem i tak robie teraz ale bigos mojej tesciowej tez jest pycha:tak::tak: tzn . nie ty tylko smaczny;-);-):laugh2::rofl2:

ja na pierwsze kichanie zawsze podaje herbatę z miodem i cytrynką na drzemke lub na noc smaruje piersi i plecki czyms rozgrezwajacym kropelki do noska i tyle:blink:

reklama
Pycha na początek zaziębienia możesz Majce modać DOLICOCCIL 1000 to są granulki homeopatyczne, które pediatra poleciła. Rozpuszczasz je w łyżce wody i podajesz. Jędrkowi pomaga.
No i sok z malin. Ale to raczej na noc, bo to rozgrzewająco działa.

Do góry