reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry! Moje dzieciaki osttnio mnie rozpieszczają:-) Wstajemy o 9:tak: Właśnie piję sobie kawkę i do roboty. Mam dziś zaplanowane sprzątanko:crazy: Tylko ciekawe czy mi dzieci pozwolą:confused: Przed chwilą stoczyłam bój o moją gorącą kawę:dry: Madzia złapała z całej siły za ucho kubka i ciągnęła, na szczęście udało mi się zamienic na bułkę. Ufff.... Trzeba miec oczy dookoła głowy. A co do bułki to miałam z czosnkowym serkiem i małej okropnie smakowało:szok:
Pycha oby jak najmniej takich dni!!!!!! Gratuluję wygranej:tak:
Sewa nimi to naprawdę trzeba porządnie potrząsnąc. Nienormalni czy co, ludziom każą marznąc zamiast wziąśc za du** dłużników:no:
Iwonac.28 miłego zakupowania!:blink:
Bodzinka szybkiej wizyty! A Loluś niech się wyśpi:tak:
Iwonka2006 ale takie rośnięcie to milutkie jest:laugh2:
Pozdrowionka dla wszystkich. Odmeldowuję się:-D

reklama
Dzień dobry!

Za mną kolejna kiepska nocka... przez to niedospanie chodzę wiecznie zła:-( i powoli tracę nadzieję, że jeszcze kiedyś się wyśpię, w końcu planujemy niedługo kolejne dziecko... :dull:

Własnie piję drugą kawkę.

Sewa - strasznie Ci współczuję, z tym niegrzaniem... a nie macie farelki, żebyś choć małemu w pokoju nagrzała?

Za to dzwonili do mnie ze szkoły językowej - jutro mam pierwsze zajęcia z hiszpańskiego :) Jeśli zjawią się wszycy co się zgłosili to otworza nam grupę :-)

Witajcie Dziewczynki...

Ja tak na chwilke wpadłam zobaczyć co tam u Was słychac od wczoraj...bo za godzinke mój mąz już będzie w domku i musze obiad skończyć, dziś gulasz na jego życzenie...

Sewa współczuje Ci na prawdę, mam nadzieję że coś wywalczysz, ale wiesz jak to jest z urzędnikami czy jak tam ich nazwać? U nas gzreja a le ja mam pozakrcane grzejniki, bo w dzień całkiem ciepło, a wieczorkiem troche odkręcę, z resztą staram sie utzrymać temperaturę ok 20 stopni, żeby Kuby nie przegrzać bo jak potem wyjdziemy na dwór z cieplutkiego mieszkanka to by od razu cos załapał...

Pycha biedaczko, co Ty masz za sąsiadów, jak nie pies to fajki... oj.....

No i nie wiem co jeszcze komu miałam pisać???

Tak w ogóle to pewnie przez kilka dni będzie mi ciężkoi do Was pisac, bo w piątek przyjeżdżaja moi rodzice, bo w sobote mamy urodzinowa impreskę, no a jutro to tzreba wszystko przygotowac żarcie no i fryzjer (w końcu)... no to do "zobaczenie" prawdopodobnie we wtorek... to bawcie się...

Acha... Iwona.c- z racji tego że bedzie mi ciężko siąść do kopma to składam Twojemu Kubusiowi już dziś urodzinowe życzonke, choc to dopiero jutro:
Kochany KUBUSIU
Dziś jest Twój dzień. To właśnie tego dnia, rok temu, przyszedłeś na ten świat. Z tej oto właśnie okazji życzymy Ci wszystkiego co najcenniejsze - sukcesów, zdrowia i tego prawdziwego szczęścia.

Kubuś z mamusią

Sewa - strasznie Ci współczuję, z tym niegrzaniem... a nie macie farelki, żebyś choć małemu w pokoju nagrzała?

Włączam dmuchawę. Ale nie może to chodzić cały dzień :dry: a jak mieszkanie wyziębione to jak wyłączę to szybko zimno się robi :shocked2: błędne koło :wściekła/y:
Współczuję nocki.
Hiszpański.... fajnie.

elisabeth udanego imprezowania. Naciesz się kochana mężulkiem.

sikoreczka miłego sprzątanka :tak:

Bodzinka witaj! jakoś mi umkneło to, że mamy nową mamusię :zawstydzona/y: to wszystko przez te kaloryfery :confused:

Pycha Nie zlosc sie na meza juz bo jutro masz swoje swieto;-)
iwonka jak sie nie złościc??? jak on nawet by nie pamiętał, musiałam mu przypomniec, bo w niedzielę robię imprezke imieninowa i by sie chłopak zdziwił :no:

elisabeth miłego spedzania czasu z mężulkiem :-)

Leika hiszpański :szok: a czemu akurat ten jezyk??? i wspólczuję nieprzespanych nocek :no::-(

sikoreczka aby sprzatanie sie powiodło :-)

a Majka zasnęła mi w aucie :tak: specjalnie pojechałam na zakupy samochodem, bo widziałam ze już jest senna, a normalnie to ostatnio urzadza wielkie płacze przez zaśnięciem :no:

a ja zaraz zabieram się za bigos, ostatnio u teściowej jadłam i tak mi posmakował, ze dzis sama robię :-)

reklama
Do góry