reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i mój syn zasnął:dry:No i jak mam się teraz do gina wybrać:confused:QA musze bo tablety mam do dziś.No nic sobie zorganizować nie umiem ostatnio, oj wsztstko z rąk leci:-:)-(Jakaś taka do niczego jezdem...
Iwona.c28 jak dobrze przeczytałam suwaczka to jutro Kuba ma roczek?????
Gratulacje:-):-)

Tak to juz jutro:tak::tak::tak: i z tej okazji robimy mu mala imprezke. Co prawda bedziemy tylko my i moi rodzice, ale bedzie tort i zabawy;-). Mieli byc jeszcze tesciowie ale nie przyjada:no: Nie robie duzej imprezy - poprostu zjemy torta i troche posiedzimy to wszystko.

Pojdziesz jak maly wstanie nie przejmuj sie przynajmniej nie bedzie ci marudzil bo wyspany bedzie:tak:

A ja dzis na obiadek robie kopytka z sosem:-)

reklama
Witam!

Od samego rana mam nerwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przed chwilą zadzwoniłam do administracji i zrobiłam taki dym, jak mi nie zaczną grzać to pójdę tam i komuś nawalę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taka piździawę mam w domu, że mała bania.

Z tego wszystkiego to nie wiem co komu miałam napisać :zawstydzona/y: wybaczcie.

Witam!

Od samego rana mam nerwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przed chwilą zadzwoniłam do administracji i zrobiłam taki dym, jak mi nie zaczną grzać to pójdę tam i komuś nawalę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taka piździawę mam w domu, że mała bania.

Z tego wszystkiego to nie wiem co komu miałam napisać :zawstydzona/y: wybaczcie.

SEWA nie denerwuj sie poprostu wez ich op** przeciez nie mozecie w domu marznac:no:

Iwona no właśnie według tego pal...nta z administracji możemy marznąć :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Przed chwilą zadzwoniłam do głównego szefa, może coś z tego będzie. Ale mówię Wam jak nie zaczną dziś grzać, to jutro pójdę i komuś nawalę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak Jędrkowi ma katar minąć, jak w domu zimniej jak na dworze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

co do grzania oj pamietam jak z noworodkiem w bloku wkurzalam sie bo zimno :wściekła/y:
teraz mozemy sami sobie wlaczac ogrzewanie na szczescie :-)gazowe

witam
sewa musisz z nimi krótko ale to dziwne ze nie grzeja u Was jeszcze przecież jest zimno.Na pewno wam właczą.:tak:
Ja to sie ciesze ze nie musze sie prosic sama ide napale kiedy i ile chce i mam ciepełko.
Pozdrowionka dla wszystkich mamus i dzieciaczków

hej

ale miałam wczoraj dzien,

najpierw próbowałam po raz 2 wysłać około 250 zdjęc do wywołania i jak się przesyałały to wyłączyłama sobie kompa :wściekła/y: a jak chciałam powtórzyc, to internet mi sie rozłaczył :wściekła/y:

następnie nie chciałam wczoraj Majki kłaść na drzemke, bo potem wieczorem szaleje, to usnęła mi na nocniku :-D

następnie poszliśmy do Intermarche na zakupy i okazało sie że wygrałam toster :happy::happy::happy: bo kilka dni prędzej wrzuciałam paragon

potem wracamy i na naszej klatce schodowej spotykamy sąsiada, który sobie pali parierosa więc zwróciałam mu uwage, że na klatce sie nie pali, a ten zaczął się bezczelnie burzyc, ze on nie pali na klatce, tylko w domu sobie odpalił :no::wściekła/y:

wróciliśmy do domu i pokłóciłam sie z Darkiem, bo zapytałam sie go dlaczego mnie nie poparł, a ten do mnie, że jemu to nie przeszkadza, a ja mu, że mi to tez nie przeszkadza, ale nie chcę zeby moje dziecko przechodziło przez zadymiona klatke, no i sie zaczęło :no:

a na koniec Majka urzadziła cyrk, bo nie chciała spać, ani w łóżeczku, ani ze mną na tapczanie :no::-(

vici współczuję przezyć, ja to jestem straszna panikara, więc nawet nie umiem sobie tego wyobrazić :-(

kasiula matula my mieliśmy bartkowe sandałki i po pierwszym spacerze wyglądały tragicznie, od razu pozdzierane, ale kozaczki chyba i tak kupie bartkowe, bo Maja jak skończyła rok, musiała chodzić w bucikach ortopedycznych i chce dla niej dobre buty, a te bartkowe maja jednak opinie najlepszych,

sewa współczuje tej zimnicy :no: to dziwne, przeciez dziś w nocy było tylko 3,5 stopnia

asiulinka fajowe masz zdjęcie w podpisie :-)

ufff...... ale sie napisałam

Witam:-)ja od rana wzielam sie za pranie bo pogoda idealna i wszystko ladnie wyschnie:tak:NIe mieszcze sie juz w swoje jeansy:no:dobrze ze kiedys moja mama przywiozla mi za duze wtedy jeansy a teraz sa juz na styk:szok:Moj R juz z rana na palil w kominku za nim my wstalysmy(a saplysmy do 9 ) i mam w domu ciepelko:cool2:

Vici dobrze ze juz wszystko jest ok!
Kasiula w PL sa to bardzo popularne buty:tak:
Sewa wspolczuje,mam nadzieje ze lada moment wlacza wam ogrzewanie...:tak:
Pycha Gratuluje wygranej...Nie zlosc sie na meza juz bo jutro masz swoje swieto;-)
Bodzinka
witaj!

reklama
no wlasnie ja tez slyszalam conieco ze sa bardzo dobre dla stóp i chcialam was zapytac i teraz wiem ze kupie kozaczki dla emi sopiero jak polecimy do pl juz nawet widzialam sliczne na stronce bartkowej :)

Do góry