reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wierczorkiem.
Vici -ale miałaś przeżycia. Nie zazdroszczę:no: Ale dobrze, że juz wszystko ok.

Iwona.c ja także jestem zdziwiona tymi zadaniami domowymi dla drugoklasistow. Wiem, że powtórzę, ale według mnie to przesada!

A Maciuś dziś już nie miał takich akcji jak wczoraj. Za to Grzesio dziś koło południa dał popis -był za bardzo zmęczony, żeby jeść, spać i w ogóle na nic. A kiedy już zasnął, spał...15 minut!:wściekła/y:

OK. Pozdrawiam i zmykam, bo mam już dość.
Życzę spokojnej nocki, a wszystkim chorowitkom (także moim) duuuuużo zdrówka!

Dobry wieczorek.
Menu ustalone, będzie pysznie, ale nauczona juz ostatnimi wydarzeniami wiem że nie wszystkim dogodzimy ale mam to głęboko :-D:-D.
Poszliśmy do restauracji z dziećmi, Majka sie wytańczyła na parkiecie a mały spał, także poszło sprawnie, ale oczywiście moja mama sie obraziła że nie zostawiliśmy maluchów u niej :no:.

Witam dopiero teraz.
U nas kataru ciąg dalszy. Najgorsze jest to, że on siedzi gdzieś w nosie i nie chce wyjśc na zewnątrz :confused2:męczy się to moje dziecko. Miałam iść do lekarza i już nawet poszliśmy, ale okazało się, że nasza pediatra dziś przyjmuje rano :confused2: a do innej to za bardzo nie miałam nastroju, bo nie trawię tej kobity. Zresztą jest beznadziejna. Na powietrzu Jędrkowi wylazły smarki na zewnątrz :szok: no to pospacerowaliśmy,żeby ich więcej wyszło ;-):tak::-D Przy okazji wydałam trochę kasy. Kupiłam sobie perfumy, szalik (kolejny) Jędrkowi dwie pary spodni w szmateksie i ..... no właśnie. Moje dziecko nie chce chodzić w ciapach, dziś wypatrzyłam skarpety z gumową podeszwą, super, cena też super :confused2::szok: ale myślę sobie, że może to zadziała i będzie to nosił. Kupiłam z ciężkim sercem i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chodził w nich 10 min. a potem zdjął. Jestem taka wpieniona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ania138 gratuluję pierwszego spacerku :tak::tak::tak: Co do suwaczków, to już wcześniej pisałam, że ich nie widzę :no: a teraz już widzę :-)
:-D:-D:-Dfajnie z tymi skarpetkami. Ja miałam ten sam problem do czasu aż teściowa mojej siostry kupiła w górach Majce takie ciepłe góralskie bamboszki, tak jej się spodobały że teraz wystarczy jej przypomnieć tylko i cały dzień spokój :tak:
Robiłam gołąbki twoim sposobem i wyszły idealnie:tak:Teraz to juz mój sposób
Ania i jak po spacerze? zastaanwiam się jak to u mnie bedzie wyglądać do porządnych sklepów, do centrum mam kawał drogi... oj oby nie oznaczało to że utknę na moim osiedlu na kilka m-cy:szok::no:
No ja sie cieszę że to Polo w końcu wybudowali bo tak to nawet nie miała bym gdzie iść bo najbliżej mam do Reala ale to też wyprawa autobusem a z wózkiem i dzieckiem to nie wiem czy sie tak szybko wybiorę, także ja chyba właśnie utknęłam :wściekła/y::no:
A co do gołąbków to ja zrobiłam tak jak babcia Iwonki powiedziała ( zwijałam tym grubym na zewnątrz ) i faktycznie wyszły super.:tak::-p
Jutro postaram się wybrać jakieś zdjęcia.
Dobranoc.

Miałam dzisiaj totalnego niechcieja:no: jedyną rzeczą jaką zrobiłam był obiad (no nie liczę tego co robię zwykle zajmowanie się małymi, spacer, kąpiel dzieciaków itp) Jutro się muszę koniecznie wziąśc za robotę, bo mąż mi nową lodówkę ustawił i trzeba ją wymyc i podłączyc:tak: Dobra zmykam spac! Buziaki dla wszystkich;-)

wpadlam sie przywitac bo lece na basen z malym.Dzieki dziewczynki za wspolczucie naprawde bylo nieciekawie.Cloe bez obaw tak szybko mnie z tad sie nie pozbedziecie:-D:-D
Gratki pierwszych spacerkow a co do psow to niektorzy naprawde przesadzaja.oki uciekam do pozniej papap

Witam i ja sie z rańca :-)
u nas pogoda nieciekawa a mam starszna ochote sie gdzies dzis wyrwac na zakupy na spacer gdziekolwiek
Powiedzcie mi prosze cos o butkach bartek dla dzieci uzywacie? kupujecie? dobre???

Lece do gina po tabletki anty.Mój szkrab to się nachodzi tam ze mną;-)Pół nocy nocy nie spałam, cała szczęka mnie bolała:wściekła/y:Teraz Karolek włazi na pufke i bawi się myszką i jak tu pisać:confused:

Witam i ja z rana:-) Jestem juz po badaniach z Natalka teraz jemy sniadanie bo musiala byc na czczo. A potem jedziemy na zakupy bo jutro u nas mala imprezka:tak: musze sie przygotowac;-)

reklama
No i mój syn zasnął:dry:No i jak mam się teraz do gina wybrać:confused:QA musze bo tablety mam do dziś.No nic sobie zorganizować nie umiem ostatnio, oj wsztstko z rąk leci:-:)-(Jakaś taka do niczego jezdem...
Iwona.c28 jak dobrze przeczytałam suwaczka to jutro Kuba ma roczek?????
Gratulacje:-):-)

Do góry