reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Leika, Pycha dziękuję w imieniu Kubusia...

My już po obiadku, rosołek chyba nawet Kubie smakował, bo jak za wolno łyżką wiosłowałam to krzyczał:-)

U nas na obiad była pomidorowa na wczorajszym rosołku, tak więc tylko makaron dogotowałam i miałam luzik. Zaraz będę piła kawkę, a potem zaczynam szykowanko na angielski. Jak na razie jestem w szoku, bo Jędrek strasznie się rwie do pójścia tam i ...... ciekawe jak już na miejscu się zachowa. Najgorsze jest to, że mały cały czas ma katar:confused2: mniejszy niż był ale ma :-(

Przed chwilą odkurzałam i..... zaraz muszę znowu, bo Jędrek całą miskę płatków kukurydzianych wywalił :wściekła/y: rety :szok::szok::szok:

Dziewczyny ale ja to mam los. Natalka ma na jutro napisac streszczenia z X rozdzialow lektury ktora przeczytala 2 tygodnie temu:wściekła/y: i oczywiscie nie duzo z niej pamieta. Wiec w tej chwili siedze czytam ( 132 strony) i pisze te chol** streszczenia. :no::wściekła/y:Czy nie mozna ich bylo od razu napisac:no:, ale zla jestem.

ELISABETH jejciu ale Kubus jest sliczny:tak::tak::tak:, a ta szparka miedzy jedyneczkami poprostu cudo:tak:

SEWA no to wspolczuje przez czyjes dlugi ty musisz marznac:wściekła/y:

ANIA 138 zapomnialam wczesniej napisac:zawstydzona/y: - masz super suwaczki:tak:

Dobra ide dalej czytac:confused2::errr:

Hej.
ja tak na chwilkę.
Ania138 jak dałaś sobie radę z maluchami, jestem pewna ze super, w końcu dzielna z Ciebie Babka
Mały od rana dał mi troche popalić ( sniadanie zjadłam dopiero o 13 :sick:), nie wiem co mu było :no:, a teraz śpi już o 2 godziny.
Dobrze że Majka jest taka inteligentna jak na swój wiek i troche mi pomaga a jak coś to jest wyrozumiała i potrafi zaczekać :tak:. Zdaje mi się że to ma po mnie ;-):-D.

Witam.

U mnie dalej zimnica. Przed chwilą dzwoniłam do administracji i dowiedziałam się, że nie zaczną wcześniej grzać, bo blok ma długi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co mnie do cholery długi innych obchodzą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: człowiek płaci regularnie i co z tego ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y:

Ania138 suwaczki śliczne. Cieszę się, że z chrzestnymi udało się wszystko załatwić.

Co za ludzie, szkoda słów, ale tak już jest że uczciwy człowiek zawsze ma po górę.
A z chrzcinami to coraz więcej ludzi ma jakiś problem :no:, pisałam już o chrzestnej i o mamie której nie podoba się lista gości, teściowi nie pasuje że w lokalu a nie u nich :szok: ( ale sobie wymyślił :no:), babci męża nie podoba się że to będą indywidualne chrzciny bez mszy tylko ceremonia :wściekła/y:. Ciekawe co jeszcze do 3 znajdzie się na NIE.

Acha zapomnialam napisac ze mnoje dziecko od rana do wieczora bawi sie w namiotach ktore zamowilam z Allegro.:)
Sewa to masz ci los .ale tak jest jak czesc nie placi to reszta za to odpowiada...
Majka tez miała kiedyś domek w pokoju i całymi dniami w nim przesiadywała, nawet gości do środka zapraszała :tak::-D, ledwo się mieścili ale musieli siedzieć :-D.

Iwonka to bardzo nie ładnie ze strony Twojej teściowej, Ty jej tak poszłaś na rękę a ona tak się odpłaciła :szok::no:, nie przejmuj się teraz przynajmniej wiesz że że nie warto się tak starać dla niej.
Moja teraz się trochę zmieniła na lepsze ale ja traktuję j a cały czas tak samo, czyli na dystans, bo nie wierzę w takie przemiany.
Idę budować :-D

Ja na obiad zrobilam wczorajszego kurczaka z ziemniakami i surowka bo wczoraj nie jedlismy drugiego dania:zawstydzona/y:

.
Dobrze że Majka jest taka inteligentna jak na swój wiek i troche mi pomaga a jak coś to jest wyrozumiała i potrafi zaczekać :tak:. Zdaje mi się że to ma po mnie ;-):-D.

Idę budować :-D

ANIA to fajnie ze Maja zachowuje sie tak "dorosle" przynajmniej w ten sposob ci pomoze - dzielna dziewczynka:tak::tak::tak:. Przepraszam ze pytam ale co budujesz??:eek::confused:

reklama
No to ja wypiłam kawkę i na czas jakiś wypisuję się z BB. Pojawię się pewnie jak mały pójdzie spać. Miłego popołudnia życzę.

Do góry