reklama
mój rosołek jest już gotowy...:-)
Mój od godziny pyka na gazie Zrobię bez podprawiania vegetą, by Natek też mógł zjeść
Śliczne fotki! Przystojniacha z Twojego roczniaczka
Pycha
mama Mai i Marty
ja tez gotuję rosół jeszcze trochę i bezdie gotowy :-)
elisabeth fajne zdjecia, ładniutkiego masz synka
elisabeth fajne zdjecia, ładniutkiego masz synka
sewa
mamuśka ;-)
U nas na obiad była pomidorowa na wczorajszym rosołku, tak więc tylko makaron dogotowałam i miałam luzik. Zaraz będę piła kawkę, a potem zaczynam szykowanko na angielski. Jak na razie jestem w szoku, bo Jędrek strasznie się rwie do pójścia tam i ...... ciekawe jak już na miejscu się zachowa. Najgorsze jest to, że mały cały czas ma katar mniejszy niż był ale ma :-(
Przed chwilą odkurzałam i..... zaraz muszę znowu, bo Jędrek całą miskę płatków kukurydzianych wywalił rety
Przed chwilą odkurzałam i..... zaraz muszę znowu, bo Jędrek całą miskę płatków kukurydzianych wywalił rety
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Dziewczyny ale ja to mam los. Natalka ma na jutro napisac streszczenia z X rozdzialow lektury ktora przeczytala 2 tygodnie temu i oczywiscie nie duzo z niej pamieta. Wiec w tej chwili siedze czytam ( 132 strony) i pisze te chol** streszczenia. Czy nie mozna ich bylo od razu napisac, ale zla jestem.
ELISABETH jejciu ale Kubus jest sliczny, a ta szparka miedzy jedyneczkami poprostu cudo
SEWA no to wspolczuje przez czyjes dlugi ty musisz marznac
ANIA 138 zapomnialam wczesniej napisac - masz super suwaczki
Dobra ide dalej czytac
ELISABETH jejciu ale Kubus jest sliczny, a ta szparka miedzy jedyneczkami poprostu cudo
SEWA no to wspolczuje przez czyjes dlugi ty musisz marznac
ANIA 138 zapomnialam wczesniej napisac - masz super suwaczki
Dobra ide dalej czytac
ania138
miłość w trzech wymiarach
Hej.
ja tak na chwilkę.
Dobrze że Majka jest taka inteligentna jak na swój wiek i troche mi pomaga a jak coś to jest wyrozumiała i potrafi zaczekać . Zdaje mi się że to ma po mnie ;-).
Co za ludzie, szkoda słów, ale tak już jest że uczciwy człowiek zawsze ma po górę.
A z chrzcinami to coraz więcej ludzi ma jakiś problem , pisałam już o chrzestnej i o mamie której nie podoba się lista gości, teściowi nie pasuje że w lokalu a nie u nich ( ale sobie wymyślił ), babci męża nie podoba się że to będą indywidualne chrzciny bez mszy tylko ceremonia . Ciekawe co jeszcze do 3 znajdzie się na NIE.
Iwonka to bardzo nie ładnie ze strony Twojej teściowej, Ty jej tak poszłaś na rękę a ona tak się odpłaciła , nie przejmuj się teraz przynajmniej wiesz że że nie warto się tak starać dla niej.
Moja teraz się trochę zmieniła na lepsze ale ja traktuję j a cały czas tak samo, czyli na dystans, bo nie wierzę w takie przemiany.
Idę budować
ja tak na chwilkę.
Mały od rana dał mi troche popalić ( sniadanie zjadłam dopiero o 13 :sick, nie wiem co mu było , a teraz śpi już o 2 godziny.Ania138 jak dałaś sobie radę z maluchami, jestem pewna ze super, w końcu dzielna z Ciebie Babka
Dobrze że Majka jest taka inteligentna jak na swój wiek i troche mi pomaga a jak coś to jest wyrozumiała i potrafi zaczekać . Zdaje mi się że to ma po mnie ;-).
Witam.
U mnie dalej zimnica. Przed chwilą dzwoniłam do administracji i dowiedziałam się, że nie zaczną wcześniej grzać, bo blok ma długi co mnie do cholery długi innych obchodzą człowiek płaci regularnie i co z tego ma ale jestem wściekła
Ania138 suwaczki śliczne. Cieszę się, że z chrzestnymi udało się wszystko załatwić.
Co za ludzie, szkoda słów, ale tak już jest że uczciwy człowiek zawsze ma po górę.
A z chrzcinami to coraz więcej ludzi ma jakiś problem , pisałam już o chrzestnej i o mamie której nie podoba się lista gości, teściowi nie pasuje że w lokalu a nie u nich ( ale sobie wymyślił ), babci męża nie podoba się że to będą indywidualne chrzciny bez mszy tylko ceremonia . Ciekawe co jeszcze do 3 znajdzie się na NIE.
Majka tez miała kiedyś domek w pokoju i całymi dniami w nim przesiadywała, nawet gości do środka zapraszała , ledwo się mieścili ale musieli siedzieć .Acha zapomnialam napisac ze mnoje dziecko od rana do wieczora bawi sie w namiotach ktore zamowilam z Allegro.
Sewa to masz ci los .ale tak jest jak czesc nie placi to reszta za to odpowiada...
Iwonka to bardzo nie ładnie ze strony Twojej teściowej, Ty jej tak poszłaś na rękę a ona tak się odpłaciła , nie przejmuj się teraz przynajmniej wiesz że że nie warto się tak starać dla niej.
Moja teraz się trochę zmieniła na lepsze ale ja traktuję j a cały czas tak samo, czyli na dystans, bo nie wierzę w takie przemiany.
Idę budować
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ja na obiad zrobilam wczorajszego kurczaka z ziemniakami i surowka bo wczoraj nie jedlismy drugiego dania
ANIA to fajnie ze Maja zachowuje sie tak "dorosle" przynajmniej w ten sposob ci pomoze - dzielna dziewczynka. Przepraszam ze pytam ale co budujesz??
.
Idę budować
ANIA to fajnie ze Maja zachowuje sie tak "dorosle" przynajmniej w ten sposob ci pomoze - dzielna dziewczynka. Przepraszam ze pytam ale co budujesz??
reklama
Podziel się: