reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Leika, Pycha dziękuję w imieniu Kubusia...

My już po obiadku, rosołek chyba nawet Kubie smakował, bo jak za wolno łyżką wiosłowałam to krzyczał:-)

U nas na obiad była pomidorowa na wczorajszym rosołku, tak więc tylko makaron dogotowałam i miałam luzik. Zaraz będę piła kawkę, a potem zaczynam szykowanko na angielski. Jak na razie jestem w szoku, bo Jędrek strasznie się rwie do pójścia tam i ...... ciekawe jak już na miejscu się zachowa. Najgorsze jest to, że mały cały czas ma katar:confused2: mniejszy niż był ale ma :-(

Przed chwilą odkurzałam i..... zaraz muszę znowu, bo Jędrek całą miskę płatków kukurydzianych wywalił :wściekła/y: rety :szok::szok::szok:

Dziewczyny ale ja to mam los. Natalka ma na jutro napisac streszczenia z X rozdzialow lektury ktora przeczytala 2 tygodnie temu:wściekła/y: i oczywiscie nie duzo z niej pamieta. Wiec w tej chwili siedze czytam ( 132 strony) i pisze te chol** streszczenia. :no::wściekła/y:Czy nie mozna ich bylo od razu napisac:no:, ale zla jestem.

ELISABETH jejciu ale Kubus jest sliczny:tak::tak::tak:, a ta szparka miedzy jedyneczkami poprostu cudo:tak:

SEWA no to wspolczuje przez czyjes dlugi ty musisz marznac:wściekła/y:

ANIA 138 zapomnialam wczesniej napisac:zawstydzona/y: - masz super suwaczki:tak:

Dobra ide dalej czytac:confused2::errr:

Hej.
ja tak na chwilkę.
Ania138 jak dałaś sobie radę z maluchami, jestem pewna ze super, w końcu dzielna z Ciebie Babka
Mały od rana dał mi troche popalić ( sniadanie zjadłam dopiero o 13 :sick:), nie wiem co mu było :no:, a teraz śpi już o 2 godziny.
Dobrze że Majka jest taka inteligentna jak na swój wiek i troche mi pomaga a jak coś to jest wyrozumiała i potrafi zaczekać :tak:. Zdaje mi się że to ma po mnie ;-):-D.

Witam.

U mnie dalej zimnica. Przed chwilą dzwoniłam do administracji i dowiedziałam się, że nie zaczną wcześniej grzać, bo blok ma długi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co mnie do cholery długi innych obchodzą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: człowiek płaci regularnie i co z tego ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y:

Ania138 suwaczki śliczne. Cieszę się, że z chrzestnymi udało się wszystko załatwić.

Co za ludzie, szkoda słów, ale tak już jest że uczciwy człowiek zawsze ma po górę.
A z chrzcinami to coraz więcej ludzi ma jakiś problem :no:, pisałam już o chrzestnej i o mamie której nie podoba się lista gości, teściowi nie pasuje że w lokalu a nie u nich :szok: ( ale sobie wymyślił :no:), babci męża nie podoba się że to będą indywidualne chrzciny bez mszy tylko ceremonia :wściekła/y:. Ciekawe co jeszcze do 3 znajdzie się na NIE.

Acha zapomnialam napisac ze mnoje dziecko od rana do wieczora bawi sie w namiotach ktore zamowilam z Allegro.:)
Sewa to masz ci los .ale tak jest jak czesc nie placi to reszta za to odpowiada...
Majka tez miała kiedyś domek w pokoju i całymi dniami w nim przesiadywała, nawet gości do środka zapraszała :tak::-D, ledwo się mieścili ale musieli siedzieć :-D.

Iwonka to bardzo nie ładnie ze strony Twojej teściowej, Ty jej tak poszłaś na rękę a ona tak się odpłaciła :szok::no:, nie przejmuj się teraz przynajmniej wiesz że że nie warto się tak starać dla niej.
Moja teraz się trochę zmieniła na lepsze ale ja traktuję j a cały czas tak samo, czyli na dystans, bo nie wierzę w takie przemiany.
Idę budować :-D

Ja na obiad zrobilam wczorajszego kurczaka z ziemniakami i surowka bo wczoraj nie jedlismy drugiego dania:zawstydzona/y:

.
Dobrze że Majka jest taka inteligentna jak na swój wiek i troche mi pomaga a jak coś to jest wyrozumiała i potrafi zaczekać :tak:. Zdaje mi się że to ma po mnie ;-):-D.

Idę budować :-D

ANIA to fajnie ze Maja zachowuje sie tak "dorosle" przynajmniej w ten sposob ci pomoze - dzielna dziewczynka:tak::tak::tak:. Przepraszam ze pytam ale co budujesz??:eek::confused:

reklama
No to ja wypiłam kawkę i na czas jakiś wypisuję się z BB. Pojawię się pewnie jak mały pójdzie spać. Miłego popołudnia życzę.

Do góry