reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czesc dziewczyny:-). Ja juz po zakupach teraz ide zrobic sobie sniadanko i zasiadam przed kompikiem bo Kubus usnal.

LEIKA powodzenia - oby tym razem domek sie podobal i bylo wszystko ok:tak:

SIKORECZKA duzo zdrowka dla dzieciakow:tak:

ASIULINKA witaj na watku :-)

Witam po kilkudniowej przerwie

Strasznie sie juz stesknilam za wami:sorry2:

Ile tutaj nowych mamus:-) witam wszystkie bardzo serdecznie, swietnie ze do nas dolanczacie.

Ania wiemz e wszyscy ci to pewnie mowi ale ja sie tez nie powstrzymam i musze..... Dwidek jest przesliczny i kochaniutki, nie moge sie na niego napatrzec...matkko jaki on piekny..:laugh2: jak tak patrze na niego to tak strasznie chcialbym miec takiego maluszka w domku.....:sorry2:

Teraz troche mam mniej czasu na BB bo popoludniami chodze do pracy... kurcze brak kasy mnie od tego zmusilo:dry:

Weszłam tylko powiedzieć dzień dobry!
muszę teraz kilka rzeczy w domku zrobić pojawię się potem.

Witam kolejną nową mamusię. Pisz z nami często, gęsto :-D:tak:

Witam,
dziekuje za takie mile przyjecie :-)

Iwonka -nie ukrywam, ze czasem bywa ciezko. Ale na szczescie po Maciusiu nie widac zazdrosci. Bardziej jest troskliwy -jak wrocilam ze szpitala, to nawet podnosil mi bluzke, zebym nakarmila dzidziusia, bo placze. :-) Tylko nie ma wyczucia jak sie z nim bawi- czasem za mocno przytuli, czy scisnie. Ale ogolnie nie jest zle. Macius pomaga mi jak moze -czasem go pobuja w lezaczku przez chwilke (byle nie za dluga :-p), cos mi poda itp. Ale i tak nie moge sie doczekac, kiedy pojdzie do przedszkola -wtedy bedzie mi lzej (tylko jeden szkrab na glowie ;-)).
Aha, Macius zrobil sie tez troszke nie znosny -zaczal wiecej plakac, probuje czasem tez cos wymuszac placzem. Chyba zauwazyl, ze przy Grzesiu to dziala -on placze i zaraz ktos jest przy nim. No i coraz czesciej zaznacza swoje zdanie -ale to chyba taki wiek... :tak:

Witam:-)u mnie pochmurno dzis :-(
Leika powodzenia przy ogladaniu domku:tak:
Asiulinka a teraz nie moglas oddac do przedszkola? Od kiedy idzie?

czesc dziewczyny ja tez jestem mama siedza w domu i troszke uziemiona przez dzieci. Jestem Mama Emilki 1 i 8 m i Natalki 8 m. Nie pracuje od maja 2005 mialam zagrozona ciaze i musialam sie oszczedzac wiec juz troszke czasu kibluje w moim M. Tak nam sie trafilo ze mamy dzieci rok po roku:-p.........czasami jest mi tak ciezko ze jak dziewczynom cos nie pasuje i placza to ja najchetniej usiadlabym z nimi i ryczala tez. ale na ogol sa kochane. Choc Emilka bywa zazdrosna o Natalke albo ma przyplywy matczynych uczuc i traktuje ja jak zywa lalke:szok::eek::angry:.........co ja sie wtedy namecze............:baffled:Najgorsze jest to ze Emilka jest wlasnie a etapie zabierania innym zabawek czego nie potrafie u niej wytepic............:confused:

TYNKA witaj na watku:-). Teraz jest ci ciezko ale jak dziewczynki beda starsze to bedziesz sie cieszyc ze miedzy nimi taka mala roznica:tak:

AGATKA my za toba tez:tak: gdzie ty sie podziewalas

reklama
Dziewczyny tak przy okazji - mialam dzis robic golabki, ale przyjezdza siostra i bedzie mi wlosy robila wiec nie mam za duzo czasu i musze zrobic cos innego ( golabki jutro) - doradzcie mi co moge ugotowac, bo ja juz kompletnie pomyslu nie mam:confused::baffled::eek:. Chcialabym zeby to bylo cos szybkiego i takiego zeby i Kubus mogl zjesc:tak:

Do góry