reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nowe mamusie!

My jak poszliśmy do apteki, to jeszcze weszłam do fryzjera, obciąc Jędrka, pospacerowaliśmy i do domu dotarliśmy przed 19 :szok:

Muszę Wam powiedzieć, że moje dziecko dużo i ładnie mówiło już od dawna, ale teraz to buzia mu się nie zamyka :tak:on gada bez przerwy :tak:i przy tym jest taki śmieszny, że czasami to padam ze śmiechu. Dziś zadzwonił mój mąż i zobaczył, że mały jest obcięty i mówi "fiu, fiu, fiu ktoś tu u fryzjera był" A Jędrek na to z taką powagą "byłem, ale nie chciałem, mama kazała to było ciach, ciach" :-D

elisabeth życzę owocnych rozmów z M :tak::tak:

Aniab fajnie, że dzieci są za soba. Ja mam siostrę starszą o 5 lat i jest super.

Iwona życzę, aby wizyta w poradni była tą ostatnią.

Iwonka jak tam tata? Mam nadzieje, że lepiej....

sikoreczka my na Jędrka czekaliśmy rok. Nie chciał u mnie zamieszkać długo ;-)

reklama
Poszłam z Adriankiem do lekarza bo mu temperatura skoczyła do 39,5 i dostał antybiotyk. Ma początki anginowe i w środę do kontroli. Jeszcze żeby mi się nie nudziło to wykryłam pleśniawki u Magdy. Musiałam męża pogonic do apteki 10 minut przed zamknięciem. Ale był zły. No ale się teraz nie dziwię że nie chciała dzisiaj wcale jeśc. Dobrej nocki życzę!

sikoreczka :-(zdróweczka dzieciaczkom życzę :tak:

A ja buszuję po necie i szukam jakiegoś miejsca, gdzie mogłabym zapisać Jędrka, aby trochę pobył z dziećmi, poznał coś nowego. No i chyba znalazłam. Mianowicie język angielski, dla takich właśnie maluchów. Jutro tam zadzwonię to wszystkiego się dowiem.
Zmykam już z BB.

Dobranoc.

Witam, chciałabym do Was dołączyć:-) Jestem mamą Maciusia (ur. grudzień' 04) i Grzesia (lipiec' 07). Siedzę w domku już 3 lata i szczerze mówiąc mam tego czasem dosyć. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swego grona?

Hej dziewczyny:-) Moje dziecię znów spało wciągu dnia i znów nie chciało iść grzecznie spać o dwudziestej jak to miała w zwycaaju .Rany ja juz wolę żeby cały dzień nioe spała a potem mieć wieczór dla siebie:sorry2:
Witajcie nowe mamusie :-) Piszcie jak najwięcej i często zaglaajcie Tu dużo się dzieje Czasem można nienadążyć;-)
Iwonka to ty wysoka jesteś:eek: Z jakiegoś powodu myślałam że do tych średnich należysz. No ale mnie nikt nie przebije :-p;-)
No i nie martw sie różnicą wieku między twoimi dziećmi bo według mnie będzie idealna.Vanesska będzie na tylke duża że dużo będzie rozumiała nawet to czemu mama nie jest na jej zawołanie jak wcześniej tylko zajmuje sie tym rozwrzeszczanym maluchem;-) Będzie na tyle duża że sama się soba zajmie kiedy ty będziesz musiała zająć sie dzidzią ni i to jeszcze będzie ten wiek że znajdą wspólne tematy
Między mna a mojeą siostra jest trzy lata różnicy Co prawda wspólnych znajomych nie mieliśmy bo jeśli takowy był to walczyłyśmy między sobą o jego uwagę:eek: i kłociłyśmy strasznie ( jakie rodzeństwo sie nie kłóci) ale jak przyszło co do czego stałyśmy za sobą murem i byłyśmy dla siebie oparciem Według mnie to najbardziej optymalana różnica wieku między rodzeństwem i dlatego między moimi będzie mniej więcej tyle samo:cool2:

O Cloe a ty jeszcze na warcie:-)ja niestety tez a to dlatego ze przezylam koszmar,mialam atak ostrego bolu zoladka:szok::szok::szok:myslalam ze padne,a bol porownywalny z porodowym,az mnie pot zalewal:-:)-:)-:)eek::eek::eek:kiedys juz tak mialam czesto jak bylam bardzo nerwowa bo mialam swoje problemy no i obawiam sie ze treaz znow sie to odnawia:-(albo cos sie dzieje mi z zoladkiem:dry:
Witam wszystkie nowe mamy!!!!!A tak sobie myslalam co u Jusi22 sie dzieje:confused:

Witam, chciałabym do Was dołączyć:-) Jestem mamą Maciusia (ur. grudzień' 04) i Grzesia (lipiec' 07). Siedzę w domku już 3 lata i szczerze mówiąc mam tego czasem dosyć. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swego grona?
Witaj:-)jak sobie radzisz z taka dwojka maluchow:confused:mnie tez to czeka niedlugo:tak::-)jak rodzenstwo starsze reaguje na mlodsze:confused::-)

Sewa nic konkretnego nie wiem....jutro sama sprobuje dodzwonic sie do szpitala bo z mojego taty zona nie rozmawiam ...
Sikoreczka zdrowka zycze dzieciaczka!

Dobra ja zmykam bo padam ze zmeczenia.Oczy mi sie zamykaja a wracajac do oczu to moj Robert ma je tragiczne,on jest alergikiem i od tygodnia strasznie go swedza i ma czerwone i napuchniete jakby pil z tydzien.....biedny,ale grac gra na kompie i siedzi i mu nie przeszkadza wtedy.Kazalam jutro mu isc do apteki po jakies krople..Ja tam sie nie znam,nie wiem czy o tej porze roku cos moze uczulac...
Dobranoc!

reklama
Do góry