reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana Moje dziecko wstało dziś o wpół do siódmej:szok: No bez kawy sie nie obejdzie już to czuję:sick:
Vici jak ty sobie dasz radę? ja jeden dzień netu nie miałam i miałam oznaki głodu ;-)
no i juz uciekam Julcia wzywa

reklama
Witam:-) ja wlasnie ze sniadankiem pysznym zasiadlam,buleczka z bialym serem i dzemem i do tego kakao:tak::-)pysznosci:-)Moje dziecko jest chore:-:)-:)-(ma kaszel okropny i chyba zacznie sie katar:-(a ona nie chce brac zadnych lekow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zwariowac mozna.Wogole ostatnio jest jakas krzykliwa co mnie doprowadza do szalu:szok:czasami mam normalnie dosc wlasnego dziecka:eek:Jest cos na uspokojenie dziecka:confused:jakies leki? Mi tez by sie przydaly ale chyba nie moge nic brac:no:Moj chlop to jest malo domyslny iu dopiero hjak mu powiem zajmij sie dzieckiem to to zrobi.A ona tak mnie meczy,ze wszystkim do mnie a do taty nie pojdzie.Mamusi corusia a ja juz mam dosc:-:)baffled:

Co polecacie dobrego na przeziebienie:confused::confused::confused::confused::confused:
Vici kilka dni to cala wiecznosc:szok:ale dasz rade jak bylas na wczasach to tez do nas nie zagladalas;-)
Buziaczek Blaneczka sliczna:tak:ja juz nie wiem w koncu gdzie ty prowadzisz bloga,raz tu raz tam...:-D:-D:-DA ja srednio sie czuje,niestety w tej ciazy mam wszelkie dolegliwsoci :wściekła/y:co w pierwszej nie mialam wcale:tak:;-)
Cloe zrob sobie ten suwaczek w koncu:)

Iwonka, ja też mam czasem dość własnego dziecka, które również jest ostatnio małym wymuszaczem oraz synkiem mamusi ... staram się być spokojna i konsekwentna, ale czasem hmm nie wychodzi (albo spokój albo konsekwencja, wiem że to niedobrze...).

Vici, dziękujemy, dziekujemy :tak:

Leika, może w ciągu dnia uda Ci się troszkę przespać z malutkim?

hej

a ja wyspana :tak: choć Maja obudziłą sie juz o 7

iwonka my na przeziebienie stosowaliśmy sok z cebuli, ale podobno lepszy jest z selera

moja tez jest ostatnio córusią mamusi, to chyba taki wiek, ze wszystko mama, mama, mama, ostatnio nawet był wielki płacz, bo nie chciała żeby tata ją ubierał :no:

vici współczuje odłaczenia od neta :no: chociaz czasmi to mi się wydaje, że przydałoby mi sie trochę wolnego od BB, bo za dużo czasu trace i potem nie moge sie wyrobic z codziennymi obowiązkami

cloe popieram iwonke, zrób suwaczek :-)

sikoreczka jak mały ma tylko katar, a nie ma goraczki, to myśle, że mogłabys trochę go przewietrzyc :-)

No dzieki za wspolczucie:yes: mam tylko nadzieje ze teraz wyjedziemy i wrocimy jak juz necik bedzie:-D:-DMoja siostra w Pl i chcialabym jechac ale mezus ma kurs i nie wiem czy da sie namowic.A na urlopie fakt nie mialam neta ale nawet nad morzem czasu by nie bylo a w domu ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj same wiecie.

Ewcia
wszystkiego najlepszego
z okazji
rocznicy ślubu!!!
kwiaty030uy2.gif

Ewcia wszystkeigo najlepszego z okazji rocznicy slubu. Dużo miłości i wzajemnego zrozumienia.

No mój synalek też mi ostatnio daje do wiwatu. Ja szczerze mówiąc nieraz wychodzę z siebie i krzyczę chociaż cały czas się staram opanować ale bywają takie systuacje kiedy już nie wytrzymuję:tak: Iwonka2006 są czopki na uspokojenie homeopatyczne Viburcol i mają szeroki zakres stosowania a jeśli chodzi o przeziębienie to ja daję zawsze Calcium, witaminki Vibovit i jakiś syropek- przeważnie Malia. A z naturalnych srodków to syrop z buraka słyszałam ze jest dobry:tak:
Sikoreczka ja myślę ze powinnaś wychodzić z Adrianem. Moja lekarka to zawsze każe mi z dzieckiem na dwór wychodzić chyba że ma gorączkę to wtedy odpuszczamy:tak:
Vici ale się za Tobą stęsknimy przez ten okres czasu. :-)
Leika mam nadzieję ze uda Ci się odpocząć troszkę w dzień. Ja ostatnio 3 noce miałam problemy ze spaniem i czułam się okropnie- a te problemy miałam przez pełnię księżyca, nie wiem czemu zawsze wtedy nie mogę spać:baffled:

reklama
Ewcia, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Samych słonecznych dni i ....... czego tylko sobie życzycie.

Dzień doberek!

U nas dziś chyba będzie pogodny dzień. Słonko na razie nie śmiało przebija się przez chmurki, ale jest szansa na to, że wjdzie na dobre. Jędrusiowa choroba chyba poszła precz. Od wczoraj popołudnia żadnych ekscesów. Oby juz wszystko było ok.

Iwonka zdrówka dla Vanesski, ja nie wiem co może być na przeziębienie, bo mój mały to tylko raz był chory i to na gardło bez kaszlu. Na katar to Euphorbium homeopatyczny spray.

Vici bez neta tyle czasu :szok::szok::szok::szok: można oszaleć. Współczuję.

sikoreczka spacerek Adriankowi może dobrze zrobić na katarek. Przewieje mu trochę nochalka.

Aniab mnie tez pełnia przeszkadza w spaniu...... ja się zawsze śmieję, że to pewnie jakaś odmiana wampiryzmu.....

Do góry