reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja mam sposob na moje dziecko,bo ostatnio nie do konca je jakies danie,zostawia i ucieka zaraz do zabawy i jej mowie za babcie,za dziadka itd wszystko wcina z apetytem nawet nie marudzi przy tym:-)

reklama
Kochane jesteście, że o mnie pamiętałyście!! :-)

Dziękujemy za życzenia dla Maksia :tak:

Cloe, lepiej niech mój M nie zastępuje niani, miałam próbkę w Wawie.... on chciałby siedzieć i czytac gazetę a dziecko niech się bawi grzecznie samo. W efekcie mogłam pracowac tylko wieczorami gdy Maks poszedł spać i jestem nieprzytomna. Bo oczywiście Maksio w dzień już nie sypia chyba że od wielkiego dzwonu :baffled:

W ogóle już M przygadałam, że bardzo się cieszę, że tak skwapliwie śledzi wydarzenia na świecie poprzez gazety i TVN24, bo gdyby na przykład wziął odkurzacz i odkurzył mieszkanie to jeszcze byśmy przegapili jakieś najświeższe informacje.... uśmiechnął się, ale nie bardzo to pomoglo. Zasadniczo ograniczał się do zmywania naczyń (zamiast wkładać do zmywarki), czepiania się mnie cały dzień, no raz wziął Maksa na spacer!
A ja: sprzątałam, gotowałam, pracowałam nocami i bawiłam Maksia. W dupie mam to równouprawnienie!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kilka godzin próbowałam się dostać na BB i dopiero teraz się dostałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Olak najważniejsze, że praca złożona. Teraz to juz z górki. Trzymaj się kochana i popędź swojego pana do robót domowych, niech zobaczy jak to fajnie:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Maksymilianka z okazji urodzinek.

Aniab dobrze, że córka ma zajęcia pozalekcyjne. Zajęcia plastyczne to fajna sprawa.
Życzę zdrówka dla Mateuszka. A Jędrek na razie spoko. Tak go falami bierze :baffled: Mam nadzieję, że to juz niedługo potrwa.

Cloe Jędrek też dziś przed telewizorem siedzi :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale nie mam polotu co mogę mu wymyśleć. Ja chyba też moge mieć gorszy dzień ;-) co o tym myślicie?

Iwona dobrze, że obeszło się bez antybiotyków.

Leika życzę, aby w drugim sklepie kurteczka na Ciebie czekała :tak:

Iwonka ta senność to chyba też od pogody. Ale śpij jak najwięcej jak masz taką potrzebę i możliwość.

A ja poszłam dziś na zakupy. Weszłam do sklepu obuwniczego po sznurówki i .............. kupiłam sobie kozaki :baffled: ale jakie zarąbiste. Pierwsze jakie mi się spodobały od jakiegoś czasu. U mnie to norma. Wchodzę po pierdołę, a kupuję coś ekstra. Ale...... i tak miałam w planach taki zakup, tylko trochę później. :baffled:

Musze się kawy napić bo padam na twarz.

Maksiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!

A my też po spacerku. Teraz pewnie seriale będziemy oglądać z siostra przy piwku:-D

A ja mam sposob na moje dziecko,bo ostatnio nie do konca je jakies danie,zostawia i ucieka zaraz do zabawy i jej mowie za babcie,za dziadka itd wszystko wcina z apetytem nawet nie marudzi przy tym:-)

a u nas ostatnio jest wszystko teletubisiowe, np. teletubisiowa zupka :-D albo od zwierzatek, np. kiełbaska od zajączka, od misia, od króliczka..... itp. :-D

Ola K. dziwi mnie trochę postawa twojego M :confused: nie jest mu głupio tak siedziec i nic nie robić :confused: a zajmowanie sie dzieckiem to powinna być dla niego przyjemnośc :confused:
bo mój to przeciweństwo, on nie może spokojnie posiedziec na d... i ciągle musi coś robić

a my niedawno wróciliśmy do domku po 3 godzinnym spacerku, troszke na koniec już zmarzłam, ale zaliczyliśmy 2 place zabaw i wesołe miasteczko

teraz musze zmykac, bo Maja znów nie spała w dzień, więc musze ją wykąpać i połozyc, mam nadzieję, ze szybko zaśnie, a ja spokojnie zasiąde sobie na M jak Miłość

reklama
Do góry