reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kasiula czekamy na fotki po wizycie u fryzjera :tak:

Elisabeth witaj! juz za Toba tęskniłyśmy :tak:

Iwonka ja mam taki zwykły elektroniczny termometr. A teraz jak Jędrek jest duży i daje sobie spokojnie mierzyć to zwykłego najczęściej używam.

reklama
a my po zakupach, a przy okazji, ze babcia sie nawinęła, to zaliczyłam solarium i kosmetyczkę :tak::happy:

kasiula matula az jestem ciekawa jak bezdiesz wygladala w krótkich, jak najszybciej wklej fotkę :-)

iwonka my tez mamy zwykły elektroniczny i mi szkoda by było tyle kasy wydac, od poczatku używałam tego i zawsze pod paszką jakoś dawaliśmy rade, a kosztował chyba około 10 zł

elisabeth i jak??? pobyt u tesciów sie udał???

buziaczek zdrówka zyczymy :-)

Witam i konec z dobrym humorkiem bo tesciowa miala wypadek.Na szczescie nic sie nie stalo ale jedziemy do Pl.No przynajmniej za netem tesknic nie bede bo w Pl nie ma czasu na to_Och nie mam glowy do niczego teraz

reklama
Auto jezdzi wiec chyba bedzie dobrze.Zwazajac na to iz to audi co prawda 100 ale zawsze cos i wielkia krowa do tego to powinno byc oki.Taka mam nadzieje

Do góry