reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej ja tez parę razy byłam na blogu Blanki:tak:Fajna dzidzia jak narazie cały tatuś ( według mnie)
Pycha twój mąż na d..usiedzieć nie może? Ja też chce takiego! Mój może , cały dzień najlepiej przed kompem:wściekła/y: a zajmowanie się Julką wygląda podobnie jak u Oli. Mój ogląda Dyscovery a dziecko niech samo się bawi najlepiej

reklama
Ale pustki :szok::szok::szok::szok: dziewczyny, gdzie Wy jesteście :baffled:

U nas jakoś wszystko się uspokoiło, mam nadzieję, że leki zadziałały w końcu. Jędrek sam zawołał, że chce jeść, to chyba dobry znak, bo przez ostatnie dni to musiałam w niego wmuszać. Oby znowu się nie nawróciło jak rano :baffled::baffled:

Buziaczek witaj. Blaneczka śliczniutka. Napisz co u Was słychać. Buziolki dla małej.

Co do mężów. To mój jest taki jak Pychy. Też nie posiedzi. I zawsze znajdzie czas na zabawy z Jędrkiem. Jaka szkoda, że jest tak daleko buuuuuuuu.......

Nie ma nikogo to i ja zmykam. Dobranoc.

Moje dziecko śpi, mąż bawi się z kolegami a ja powinnam pracować a tymczasem buszuję po BB...

Iwonka, czuję się niby ok, ale powiększyły mi się piersi i bolą, poza tym cały czas mam takie dziwne uczucie w ustach, niby nie jest mi niedobrze, ale dobrze też nie ;-) Straciłam ochotę na słodycze, to jedyny plus!

Dziewczynki, Maksio całuje wszystkie ciocie i bardzo dziękuje za życzenia!!

A ja DO PRACY z powrotem, DO PRACY!! kurka wodna ;-)

A co do płci to nie mam przeczucia. Poki co w sklepach pod rękę podchodzą same dzewczęce ciuszki ale to pewnie dlatego że już jedna dziewczynkę mam:tak: Dlatego poki co nic nie kupuje choć nie powiem , korci;-). Chwilami chce mi się chłopczyka ( fajnie mieć parkę ) Raz chcę dziewczynkę ( Po Julce mam tyle ślicznych sukienek, zabawek nawet wiem jak bym pokój urządziła dziewczynom) ale czas pokaże .Najważniejsze żeby było zdrowe:tak:
No i to jest najważniejsze. Mnie wszyscy wmawiali że ja teraz to pewnie chcę miec dziewczynkę, a jak odpowiadałam że jest mi to obojętne to mi nikt nie wierzył. A ja naprawdę chciałam urodzic zdrowe dzieciątko i to wszystko!

A ja poszłam dziś na zakupy. Weszłam do sklepu obuwniczego po sznurówki i .............. kupiłam sobie kozaki :baffled: ale jakie zarąbiste. Pierwsze jakie mi się spodobały od jakiegoś czasu. U mnie to norma. Wchodzę po pierdołę, a kupuję coś ekstra. Ale...... i tak miałam w planach taki zakup, tylko trochę później. :baffled:

.
Tez mi się to czasami udaje, ale wiesz takie zakupy są najlepsze!

a my niedawno wróciliśmy do domku po 3 godzinnym spacerku, troszke na koniec już zmarzłam, ale zaliczyliśmy 2 place zabaw i wesołe miasteczko
Musiałabym się wybrac z Adriankiem na taki spacerek bo okropnie go nosi i męczący jest, ale mam dwa problemy. Po pierwsze mały ma jeszcze katar, a po drugi ostatnio umęczona jestem i mi się nie chce:baffled:

Hej Kobiety !
Jak sie macie ?? co u Was? Jak dzieciatka i brzucholki?
Iwonka2006 - Jak brzunio? Jak samopoczucie? jak myslisz chlopiec czy dziewczynka?
Witaj Buziaczku! A co u was?

U nas jakoś wszystko się uspokoiło, mam nadzieję, że leki zadziałały w końcu. Jędrek sam zawołał, że chce jeść, to chyba dobry znak, bo przez ostatnie dni to musiałam w niego wmuszać. Oby znowu się nie nawróciło jak rano .
Zdrówka dla Jędrka!
Olak duże uściski dla ciebie! Męża nie będę komentowac bo mój też tak czasami robi a wtedy mnie trafia!:wściekła/y:
Centralne mam założone, jeszcze skończą na korytarzu i będzie ciepełko! Zdjęcia szły około 3 godzin ale mam już zamówione. Tego posta piszę od godziny i skończyc nie mogę, moje dziecie ma przerwę w spaniu. Zrobiła kupkę i teraz nie może zasnąc. DOBRANOC!

Dziendoberek ja troche zakrecona jestem i dopiero dzis
Wszystkiego naj naj dla Maksia

U nas w nocy lalo a teraz pada ale delikatniej.W przyszlym tygodniu neta man odlacza bo musza kable powymieniac i zakonserwowac cos tam.Wiec nie bedzie mnie jaos od srody czy wtorku az do poniedzialku.I co ja zrobie bez mojego okienka na swiat:-(

reklama
Do góry