reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia

wszystkiego najlepszego
z okazji
rocznicy ślubu!!!
kwiaty030uy2.gif

EWCIA ja rowniez dolaczam sie do zyczen wszystkiego najlepszego:-):-):-)

BUZIACZEK witaj co u ciebie malo sie do nas odzywasz

Co do mezow to moj nie lubi siedziec ale jesli ma cos robic to jest to cos przy samochodzie czy w garazu a w domu raczej mi nie pomaga:no: no chyba ze go poprosze bo sam sie nie domysli:baffled:. Dziecmi w sumie tez tylko ja sie zajmuje, lekcje z Natalka i wszystkie obowiazki przy Kubie i Natalce tez naleza do mnie i tu tez chyba ze mu powiem bo sam z siebie to nie bardzo. Jedynie zabawa z Kuba jest czynnoscia o ktorej mu nie musze przypominac. Hmm nie wiem co komu mialam napisac:zawstydzona/y::sorry2:. Generalnie to mam dola jestem chora zmeczona i w ogole czuje sie do d.....:-:)-:)-( Dopadla mnie straszna chandra:sick::sorry:

reklama
Dzień dobry wszystkim! Alemi Madzia dała nockę! Zasnęła dopiero o 2 w nocy i to z ogromnym płaczem, dzisiaj rano pobudka o 7.30 i znów kupka w pieluszce. Zaczyna mnie to już zastanawiac bo mi mała już dawno w pieluchę kupki nie robiła a tu wczoraj z 5 razy dziś rano jeszcze na śpiąco:confused: Nie ma bieunki ale chyba muszę ją poobserwowac. Teraz odsypia a ja muszę kawę! Jeśli chodzi o spacerki to cały czas wychodzimy ale Adriankowi przydałoby się takie wymęczenie na placu zabaw, a nie chcę zeby się spocił. Jutro go wyślę do przedszkola bo z nosa już nie leci, a mają zdjęcia, więc niech idzie!:-)
Vici trzymaj się, będziemy tęsknic:tak:
Iwonka zdrówka dla Vanesski, wiem co to znaczy jak dziecko nie chce żadnych leków. A na uspokojenie dla was obu proponuję herbatkę z melisy.
Idę kawkę zrobic. Właśnie się siostra pojawiła więc napijemy się razem. Prze z GG oczywiście:laugh2:

dołaczamy sie do wszystkich życzeń nie nadąrzamy za wami bo nie zagladamy regularnie czasu brak a jak juz jest to zaglamy na blogi na bb niestety czasu nie starcza
dzis postanowilam zmienic fryzurke teraz mam dosc dlugie wlosy i praktycznie codzien uciekam w latwizne i kucyk to moja ,,cudna'' fryzura dzis jestem umowiona z fryzjerka i bedzie krotko ale sie zobaczy co z tego wyjdzie nigdy nie bylam ZA krotkimi postaram sie po wszystkim wkleic wam foteczke :D

Witam Dziewczyny przepraszam ze sie nie odzywam ale pochlania Mnie Blania, dom , szkola.. tak do przodu. Jeszcze teraz ze zdoriwoem nie najlepiej u Nas.:-(
U Nas nocka nie przespana Nusia sie budzila, plakala, i krecila nie mogla spac przez katarek,Ja nie lepiej sie czulam i wygladalam... musialam jej w nocy wyciagac ta beznadziejna gruszka nuka wielkie gile i zakraplalam nosek disne mar - sola morska.a ile placzu bylo..:-:)-(podalam jej calpol wczoraj i teraz rano popila butle i poszla spac.:-(Bidulka meczy sie strasznie i placze, ciezko jej oddychac...chyba bede musiala pojechac do Gp jak jutro tak bedzie.Bo nie bede meczyc dziecka , i poprosze o leki tez dla Siebie.:sorry2::eek:

Iwonko2006 - NIemam czasu pisac na Blogu , wklejam tylko foteczki na stronie w podpisie. Pozdrawiam

Witajcie!
Ja się melduje... żyję... byłam u teściów... nie bardzo mam czas żeby pisać i czytać 68 stron:szok:... odezwe sie..

A mam pytanko czy Ania już urodziła i jak poszło? Napiszcie mi prosze:sorry2:

reklama
Do góry