reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witaj OlaK:-)
Ja dopiero wstalam:eek:razem z dzieckiem spalismy.Mam nadzieje ze u nas jakas choroba nie wisi w powietrzu ze moje dziecko tez tak wczesnie spalo:confused:
Iwonac szybkiej i udanej kuracji zycze:tak::-)

Ola K to jeśli chodzi o magisterkę to juz masz z górki Super! Gdyby nie fasolka byłoby oblewanie.;-):tak::-D
Współczuje perspektywy mieszkania z teściami Gdybym ja miała mieszkac z moimi:szok: Oj chyba byśmy mieszkali osobno:angry: A mężowi trzeba znależć jakieś zajęcie Skoro taki czepialski to pewnie mu się nudzi. Niech nianie zastąpi Wkońcu pozna jakie to miodzio;-)
Iwonka nie martw się na zapas. Dziś taka pogoda że wszyscy jak śnięte ryby Pewnie i na Wanesskę podziałało:tak:
Pycha Maja świetnie wygląda w kucyczkach:tak:
A u nas terror bajek. Rany Wyrodna matka jestem że pozwalam dziecku cały dzień przed telewizorem siedzieć:zawstydzona/y:Ale nie mam siły na organizowanie Julce czasu

Hej a u nas po wczorajszym deszczowym i zimnym dniu dziś jest upał:szok:I jak tu nie chorować skoro takie wahania temperatur są:no:Mati dziś lepiej- daje mu standardowe leki na biegunkę- nifuroksazyd i syrop Calcium i Malia oraz zaczęłam robić inhal;acje z soli fizjologicznej:tak:Myślę ze obejdzie się bez lekarza:tak:W czwartek w nocy mąż przyjeżdża na weekend a raczej do dentysty i auto chce sprzedać no i oczywiście czeka mnie szykowanie jedzonka dla niego:-DMoja Madzia zapisała się na kółko plastyczne i niedługo idę po nią. Śmieję się że ja tyle lat byłam jedną z lepszych uczennic ale nigdy do żadnego kółka nie należałam a Madzia już w zerówce zaczyna:-)Ale co tam przynajmniej w domu się nie będzie nudzić jak tak zorganizuje sobie czas:tak:
OlaK gratuluję złożenia parcy a co do osób pracujących w dziekanacie to też mogłabym wiele napisać bo pamiętam jak ja do swojego dziekanatu chodziłam i co tam się działo- zero kultury i uprzejmości:no::wściekła/y:
Sewa nie martw się Jędrkowi minie ale biegunka ma to do siebie że trochę pomęczy i na jednym dniu się nie kończy ale ucałuj go od ciotki z BB i niech się dzielnie trzyma:-)
Vici ale ci się okazja trafiła ja uwielbiam wszelkie takie promocje a jak mieszkałam w Szwecji to wiecznie męża ciągałam po sklepach gdzie były wyprzedaze bo tam to napreawde były okazje:tak:
Cloe i Iwonka dużo odpoczywajcie:-)
IwonaC zdrówka:tak:

a my po spacerku, słonko do nas zawitało,

Ola K. spóźnione ale
najlepsze zyczonka urodzinowe dla Maksa!!!!
156rt9.gif

a my po spacerku, słonko do nas zawitało,

Ola K. spóźnione ale
najlepsze zyczonka urodzinowe dla Maksa!!!!
156rt9.gif
dolaczamy sie do zyczen:-)
Ja dopiero obiadek robie bo M jednak wroci pozniej z tego Krakowa a ja na niego z obiadem czekalam, ale pol godzinki i bedzie . DZis spaghetti sosik juz ugotowalam teraz tylko makaron sie musi ugotowac i bedziemy jesc. Kuba juz spi 2 godz a ja ucze i przepytuje Natalke bo jutro znowu sprawdzian:no::angry:. Pani ich zaczela ostrzej traktowac zobaczymy jak to bedzie. Zegnam sie z wami do jutra bo teraz obiad a potem kolezanka ma przyjsc a potem M wraca wiec juz nie bede miala jak zajrzec. Do jutra:-)

reklama
Do góry