reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny Pogoda fatalna Może dlatego już od rana czuje się zmeczona a moja Julka tryska energią:sick:
Pycha co się dziwisz U mnie wygląda podobnie Wielkie porządki a za chwile porównywalny syf. W weekend odkurzacz chodzi kilka razy w ciągu dnia . W tygodniu nie ma jak bo Julka jeszcze boi się odkurzacza ale też by się przydało:dry:
A zacjhód słońca śliczny:tak:
Iwonka c 28 no to dobrze że przyjdzie i naprawi co sknocił:tak:
Vici fajne macie promocje w moim mieście jeszcze nawet nie wszystkie sklepy organizują posezonowe wyprzedaże Ciekawe co robią z towarem któey im zostaje bo nie wierzę że wszystko schodzi:no:
Iwonka droga ciężarówko tobie dokucza kręgosłup mnie biodra. a tu jeszcze pierworodne domaga się uwagi ,ale co tam damy radę;-):tak:( mam dziwne przeczucie że zacznie nam się labado jak już drugie będzie na świecie;-))
A co do płci to nie mam przeczucia. Poki co w sklepach pod rękę podchodzą same dzewczęce ciuszki ale to pewnie dlatego że już jedna dziewczynkę mam:tak: Dlatego poki co nic nie kupuje choć nie powiem , korci;-). Chwilami chce mi się chłopczyka ( fajnie mieć parkę ) Raz chcę dziewczynkę ( Po Julce mam tyle ślicznych sukienek, zabawek nawet wiem jak bym pokój urządziła dziewczynom) ale czas pokaże .Najważniejsze żeby było zdrowe:tak:

reklama
Rety!!!!! Chyba za wcześnie się pochwaliłam. Jędrek już dwa razy zrobił kupkę :-:)-:)-:)-(

Iwonka odpoczywaj kochana. Napisz jak wyszedł ten posiew Vanesski, bo jestem bardzo ciekawa.

Cloe Ty też się trzymaj cieplutko. Współczuję Ci serdecznie bo ja w ciąży też cierpiałam na stawy biodrowe. Beznadziejna sprawa.

sikoreczka trzeba było zostawic kompa włączonego na noc :tak: to spokojnie przeniosłoby się. A tak to będziesz miała powtórkę z rozrywki.

Witam i juz po zakupach kupilam malemu 2 kurtalki jedna ta polarowa za 8 a druga cieplejsza troche z podszewka za 14:-).Na zime mam kombinezon z zeszlego roku tzn kurtka i ogrodniczki.kupilam 98 bo byl wywijany i teraz jest super.Ale trzeba cosik jeszcze bo jak to przemoczy to nie mam innego.
Pycha zachod boski:yes:
Ja tam z mojego bezorkowego jestem zadowolona no tylko to mycie po kazdym odkurzaniu mnie drazni.
Iwonka a ty lepiej odpoczywaj

Sewa caly czas trzymaj go na diecie i dawaj leki.Moja tez mialal juz poprawe a pozniej nawroty niestety.teraz juz jest niby dobrze ale....

hej Laseczki!
odzywam się na chwilkę.... ostatnio nie miałam czasu ani warunków zaglądać do sieci. Wczoraj wieczorem wrócilismy z Wawy, a tam nie mamy porzadnego połączenia z siecią, wszystko chodzi baaaadzo powoli więc aż się nie chce podłączać. Do tego mąż nadal w domu, z pretensjami, czepiający się, atmosfera aż gęsta....
normalnie się odechciewa :-(
Praca mgr złozona, ale gość w sekretariacie, na temat kultury osobistej którego nie będę się wypowiadac bo jest ona na poziomie kopalni w Wieliczce, robi wszystko zeby sprawy opóźnić. Powinnam się bronic pewnie w następny weekend.

Maksio miał urodzinki, zdmuchiwał świeczki na torcie chyba ze 20 razy trzeba było je poownie podpalać, fajnei się bawił :tak:

Gratulacje dla Ani i Dawidka!!!

Buzuaki dla wszystkich postaram sie bywać trochę częściej choć będzie trudno bo chłop mi internet okupuje ;-)
A poza tym humor nie ten - perspektywa mieszkania z teściami mnie dołuje :-:)-(

OlaK my tu wsyztskie juz o tobie pisalysmy... fajnie ze juz jestes. A co do M to mojego nie ma w domu a tez sie kluci ze mna co chwile:baffled:

Pycha ladne zdjecie.Majak to potrafi minki robic;-):-D

Vici mam jeszcze jedno pytanko odnosnie tego odkurzacza......:sorry2: czy ten filtr mozna pod woda splukac?

Ola K. - pracownicy dziekanatu mają to do siebie, ze są wredni z natury... Wiem coś o tym :no:
Dobrze, że praca już złożona :tak:

A w sprawie kurteczek - miałam upatrzoną jedną dla Natka, zieloną, bawełnianą kurteczkę na zimę w Kaphallu. Czekałam aż dostanę
kupon zniżkowy pocztą (przysylają mi co parę tygodni), no i przyszedł wczoraj.
Zniżka 25% czyli prawie 30 złoty na kurteczce... Pojechałam po nią i niestety,
zostały same małe rozmiary :(

Mamy jeszcze jednego Kaphalla w Łodzi, pojadę jutro do niego, może tam się ostał
jeszcze jakiś rozmiar 86.

reklama
CLOE I IWONKA bardzo wam wspolczuje tych bolow ciazowych - trzymajcie sie i duzo odpoczywajcie:tak:

SIKORECZKA szkoda ze te zdjecia ci nie poszly trzeba bylo zostawic kompik wlaczony na noc a tak to robota drugi raz

VICI gratuluje udanych zakupow:tak:

OLA K wreszcie sie odezwalas juz sie o ciebie martwilysmy dobrze ze praca zlozona a obronic sie napewno obronisz:tak:

Ja bylam u lekarza. Dzieci maja wirusowke i nie trzeba im dawac antybiotyku:-) wystarcza witaminki i syropki homeopatyczne ufff ulzylo mi:tak:. Teraz zrobilam sobie kawke i popijam

Do góry