reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry
zajrzałam sie przywitać i u mnie słonko świeci cieplutko od rana:-)
No i u mnie chorubska sie zaczęły Kubuś sie rozchorował:-(
Uciekam bo bardzo marudny:no:
Wszystkiego naj naj dla Ani i Dawidka

Dzien dobry. U nas tez sloneczko i cieplutko. Zaprowadzilam Natalke do szkoly i zrobilam zakupy. Teraz Kuba spi ja robie drugie pranie i nastawilam juz zupke. Dzisiaj maja u mnie wymieniac zawory w grzejnikach. Ciekawe o ktorej przyjda i czy zdaza przed moim wyjsciem bo musze Natalke ze szkoly odebrac. A w ogole to mam dola:-(. Moj M zaczal ta druga prace i dzis ma byc dopiero kolo 21 w domu:baffled:. Ciezko mi sie bedzie przyzwyczaic bo zawsze po poludniu byl juz w domku i cos tam mi pomogl a teraz wszystko na mojej glowie. :sad:

No wlasnie ciekawe kiedy Ania sie odezwie:confused:

hej laseczki

mielismy fajny weekend, trzeba było skorzystac z ładnej pogody, w niedziele to nawet do Międzyzdrojów chcielismy się wybrac, no ale finanse nas zatrzymały :-( bo w sobote na wesele

Agatka ja mam do ciebie pytanko, bo to twój synek miał problem z grzybem na stópkach???? bo ja dziś zauwazyłam u Majki , ze między paluszkami schodzi jej skóra i zastanawiam się co to?? cz y to nie jest czasem poczatek jakiegoś grzyba???

Witam:-) My wczoraj bylismy na Starowce i byl tez jakis maraton z festynem polaczony wiec do domu wrocilismy z kilkoma balonami ktore ciagle rozdawali.Tez milo dzien spedzilismy:tak::-)Moje dziecko wczoraj i dzis w nocy goraczkowalo,ale juz jest lepiej.Wszystkim zycze duzo zdrowka!!!!!!
Vici a mialam sie spytac wlsnie jak tam z mezem ale widze ze juz ok:-)

Iwonka z jego strony ok.Wygadalam sie wczoraj i powidzialam mu,ze ja nie jego mama i jak ma zamiar sie nieodzywac to ja mu potrzebna nie jestem.Kiedys do wlasnej matki 3 miechy sie nie odzywal a mieszkali razem ja na takie cos sobie nie pozwole.Moim atutem byl Victor,ze wszystko widzi i rozumie i nie mozna tak milczec.Najwazniejsze,ze podzialalo i powiedzial iz to byl ostatni raz takiego milczenia:-)

Dzień dobry wszystkim:-) Pogoda śliczna a mnie już się nic nie chce:sorry2: Jakiś wstrętny len we mnie wszedł:zawstydzona/y:
Leika mnie też wypuszczali szybciej dziewczyny z sali śmiały sie ze mnie że ostatnia przyszłam i pierwsza wychodzę.
Iwonka to super że miło spędziłaś czas .Mnie ostatnio szlak trafia bo z moim M nigdzie nie wychodzimy Dla niego to strata czasu:baffled: Porażka Ja tu mało w depresje nie wpadnę od tego ciągłego siedzenia w domu a temu sie nic nie chce:sorry: A nie zawsze tak było:no:
Iwonka c 28 witaj w klubie ;-)ja też całymi dniami siedzę sama w domu Myślę że śmiało możemy zaliczyć sie do słomianych wdów W końcu borykamy sie z takimi samymi problemami co dziewczyny z mężami daleko nasi wracaja tylko na noc;-)

hej laseczki
Agatka ja mam do ciebie pytanko, bo to twój synek miał problem z grzybem na stópkach???? bo ja dziś zauwazyłam u Majki , ze między paluszkami schodzi jej skóra i zastanawiam się co to?? cz y to nie jest czasem poczatek jakiegoś grzyba???

Pycha dokaldnie, taka schodzaca skorka i w miejscach gdzie juz zeszla sa zaczerwienienia to jest niestety grzybica.
Ja dostalam na to pimafucort i zadzialal po 2 dniach. Tylko ze to jets na recepte....

reklama
Iwonka c 28 witaj w klubie ;-)ja też całymi dniami siedzę sama w domu Myślę że śmiało możemy zaliczyć sie do słomianych wdów W końcu borykamy sie z takimi samymi problemami co dziewczyny z mężami daleko nasi wracaja tylko na noc;-)

To mozemy sobie podac rece:blink:. Ja co prawda dopiero od dzis tak bede miec, ale juz czuje sie jak slomianka:sorry: Zobaczymy jak to bedzie wygladac.

PYCHA wydaje mi sie ze nie powinnas zwlekac tylko isc do lekarza, bo to moze rzeczywiscie byc grzybica:no:
No a ja juz obiadek mam gotowy i tylko czekam na tych chol** hydraulikow tylko jakos im sie nie spieszy:baffled:

Do góry