reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja bylam w sklepie i ledwo wrocilam,wogole jestem bezsilna,boli mnie krzyz gdy dluzej chodze lub siedze i jestem spiaca i mnie ciagle mdli.Ja jeszcze nie mam obiadku na szykowanego ale bdzie u mnie schabowy,ziemniaczki i buraczki.Ale chyba pojde spac razem z dzieckiem zaraz na drzemke:sorry2::-)A i wlasnie przyszedl mi odkurzacz z Allegro caly i na chodzie wiec jest ok:tak::-)

Hellołka..ja juz po pracy..
Teraz zajadam sie bułeczka i pije kawe,,,wcześniej bylam na zakupach i na solakch...trzeba na wesele troszke sie opalic,,
Kurcze moja sukienka jeszcze nie dozszłaa,jzu mam nerwa,dwa tyg w sobote,a jak ona mi na wesele nie dojdzie,,,to:wściekła/y:..juz wysłaalm maila do tej facetki,niech mi przesle,bo mi potrzebna,,,a kase wpłaciłam w poniedizałek tamten,,kurcze ale sie ociągaja...
ja kupiłam kapuste dzisiaj,i właśnie ja gotuje i bede gołąbki robiła i bigosik dla męzula w słoiczki...roboty znowu,,no ale cóż onw piątek wraca,,trzeba brac sie do roboty,hehe
Id epcozytac co tam u was,,,,
A ciekawe jak ANia czy juz wyszła ze spzitala??

Dziendobry.
Ja tam meza ole hehe wczoraj juz mu przeszlo i zaczol sie odzywac ale ja mu pokazalam co potrafie i przepraszal pol dnia:-D:-D
no i bardzo dobrze,,super,ze juz oki u was...

witam
nie moge sie doczekac kiedy Ania z Dawidkiem wroca:blink:
U nas sloneczko dzisiaj ladnie swieci, choc jest zimno, pzynajmniej narazie.
no własnie ja tez nie moge sie doczekac Ani,ale ona bidulka bedzie musiała wypoczywac i teraz maluszkiem sie zając a nie BB,hehe..ale zapewne czas znajdzie...na nas...

Dzień dobry
zajrzałam sie przywitać i u mnie słonko świeci cieplutko od rana:-)
No i u mnie chorubska sie zaczęły Kubuś sie rozchorował:-(
Uciekam bo bardzo marudny:no:
Wszystkiego naj naj dla Ani i Dawidka
Ojej choróbska asio od Ani asio...zdrówka zyczymy..

Dzień dobry :))
Ani chyba jeszcze nie wypuszczą dziś, trzecia doba będzie we wtorek dopiero przecież.
a ja leżałam dwie doby ,,i szybko mogłam do domu wracać...może ona tez;-)

To mozemy sobie podac rece:blink:. Ja co prawda dopiero od dzis tak bede miec, ale juz czuje sie jak slomianka:sorry: Zobaczymy jak to bedzie wygladac.
:baffled:
no to witamy witamy w swiecie słomianek,,a wy to takie pół słomianki:-D:-D
A ja bylam w sklepie i ledwo wrocilam,wogole jestem bezsilna,boli mnie krzyz gdy dluzej chodze lub siedze i jestem spiaca i mnie ciagle mdli.Ja jeszcze nie mam obiadku na szykowanego ale bdzie u mnie schabowy,ziemniaczki i buraczki.Ale chyba pojde spac razem z dzieckiem zaraz na drzemke:sorry2::-)A i wlasnie przyszedl mi odkurzacz z Allegro caly i na chodzie wiec jest ok:tak::-)
oj ty nasza ciężaróweczko,,odpoczywaj,leniu**** i wogóle,,nie przesilaj sie tak,,masz dbac o siebie a nie sie zamęcząc...:tak:

Pycha dokaldnie, taka schodzaca skorka i w miejscach gdzie juz zeszla sa zaczerwienienia to jest niestety grzybica.
Ja dostalam na to pimafucort i zadzialal po 2 dniach. Tylko ze to jets na recepte....

jak dam rade to jeszcze dziś polecimy do lekarza :-:)-:)-( ale jestem zła na siebie, bo to musiało niedawno jej sie zrobić, na dodatek boli ją :-(

Ja też z kawka sobie siedzę:-)

Hello :)

Ja też już jestem po zakupach, piję właśnie drugą kawkę.
a045.gif
no to pijemyy...kaweee
i winko do kawy wirtualne oczywiscie
a035.gif

reklama
Do góry