reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia to sie wybawilas:)
a084.gif
nom wybawiłam...
n015.gif
d025.gif
a063.gif

Właśnie ciekawe jak OLAK....
Aniu nono my czekamy na was...buziaki:-)

Hej dziewczyny :-) Piękny dzien dzisiaj mamy:tak:
Ania 138 ogromniaste gratulacje dla cienbie dawidka i taty

Ania rzeczywiście szybko wraca ale najważniejsze że wszystko dobrze. No i spory chłopak z Dawidka:tak:
Iwonka to sie opkupiłaś Suer Moja darderoba też wynmaga małego zasilenia ale poczekam az dzidzia bedzie na świecie prawdopodobnie nie zmieszczę się w swoje dopasowane ciuchy:-(Choć fajnie by było gdybym jednak wróciła:sorry2:
Ewcia zdawaj relacje jak to na paniejskim było:tak:
Ola K co u ciebie ? Jak magistrka ? Na razie uciekam Pa pa

Dziendoberek ja tylko na moment:-)
Oj ucaluj Anie i Dawidka od nas i szybkiego wyjscia do domku zyczymy.
Dzionek jest oki i chyba ladnie bedzie a ja w Srode chyba do PL pojade bo z mezem ciche dni nastaly to wole przeczekac z dala hehe.Niech sie sam tu pomeczy i moze pojmie co robi.Ach ci faceci trudne i ciezkie myslenie nieraz maja.Najbardziej nienawidze jak sie nieodzywa a wlasnie tak teraz jest milczy do mnie a to mnie wkur.....oj spadam i nie przynudzam narka.

Cloe no wiec,najpirw bylismy w domu u tej kuxynki,tam żarło wódka i szampan,,potem do baru na rezerwacje i tam balety,piwo,,zabawa itp itd...takz eluzik
oczywiscie impra zaczynała sie o 18:30 a ja ze szwagierka na 20:30 dojechalysmy,hehe.....ale spoko..karniaki poslzy i było oki:-D:tak:.
No to lece po synka i chyba na obiedzie zostane u mamy,,jeszcze nie wiem,,bo m na necie ma byc,,takze do uslyszena,papapa

Cześć jestem mężem Ani138 piszę aby Was poinformować że Dawid urodziłsię o 15 40 ważył3700 i mierzył 56cm.pa pa:-)
ANIA OGROMNE GRATULACJE DLA SZCZESLIWYCH RODZICOW:-) DAWIDKU WITAJ NA SWIECIE:tak::tak:

Ja juz wrocilam tesciowa nadawala mi ziemniakow cebuli dzemow bylo co dzwigac do piwnicy:happy2:.
Wiecie jaka jestem zadowolona moja Natalka ma komunie 4 maja:-) wiec nie zejda nam sie komunie z siostra mojego M i siostra, a wiec Natalka bedzie miala na komuni i dziadkow i chrzestnych:tak::tak::tak:Kubus mi sie obudzil musze mu mleczko zrobic bo obiadek jedlismy dzis u tesciowej o 11:confused2: to juz glodny napewno i musze jeszcze malej w lekcjach pomoc:crazy:. A tak w ogole to mialam ciezka droge, bo nie dosc ze slonce mi grzalo to jeszcze ruch :szok:, az mnie glowa boli

reklama
Iwona fajnie,ze teściowa tyle ci nadawała,zapasy na zime są..hehe
Mi zawsze babci nadaje tone i ciut więcej,,,,
A jak niedziele mija...
Ja wróciłam od mamy,Matunio zasnął mi w aucie i śpi dalej...

Do góry