reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej a ja sie dopiero na zakupy wybieram ale najpierw obiadek- dziś niezdrowe frytki:-Dale własnej roboty:tak:Wogóle nie mam na nic czasu dzisiaj- to chyba przez to że dziś ostatni dzień ciepła ma być:baffled:A szkoda:tak:Zajrzę wieczorkiem

reklama
Też mam ochotę na takie domowe frytki, może sobie zrobię w któryś dzień :)

A w sprawie wyjścia ze szpitala, to ja rodziłam w piątek, i wypuścili mnie w poniedziałek. Koleżanka z sali urodziła 30 minut po północy, czyli de facto już w sobotę i wypuścili ją dopiero we wtorek. Musiały być trzy pełne doby przy porodzie SN.
Tak przynajmniej jest w Łodzi.

Hej a ja sie dopiero na zakupy wybieram ale najpierw obiadek- dziś niezdrowe frytki:-Dale własnej roboty:tak:Wogóle nie mam na nic czasu dzisiaj- to chyba przez to że dziś ostatni dzień ciepła ma być:baffled:A szkoda:tak:Zajrzę wieczorkiem
ach szkoda tej pogody,bo tak pieknie dzisiaj....
ja i Matuś uwielbiamy fryty,hehe

o matko ja ziemniaków nie mam:szok: co ja na obiad zrobię:confused:chyba risotto mi tylko zostaje albo spagetti
oooo risotto mniam mniam

Ewcia a ja bym zjadla golabkow i bigosu:-):-):-):-)zrob i dla mnie troszke:tak::-):-):-):-):-):-):-pUwielbiam kapuste:-)tylko za kapusniakiem nie przepadam:no:

Nie wiem czy sie nie spoznilam ale dolaczam sie do kawki;-). Wlasnie pije. Obiad juz zjedlismy i teraz mozna kawke wypic. Wku** sie bo facet od grzejnikow przyszedl akurat jak ja poszlam po Natalke:wściekła/y: bylam pietro nizej i prosilam zeby przyszedl do mnie a gosc mi na to ze dzis to juz chyba nie zdazy i przyjdzie jutro:wściekła/y::wściekła/y:. To mu powiedzialam ze moze w ogole nie przychodzic dla mojej przyjemnosci a jutro tez mnie moze nie zastac bo mam inne plany a nie siedziec w domu i czekac na niego

Ewcia a ja bym zjadla golabkow i bigosu:-):-):-):-)zrob i dla mnie troszke:tak::-):-):-):-):-):-):-pUwielbiam kapuste:-)tylko za kapusniakiem nie przepadam:no:

oczywiście,ze zrobie dla ciebie takze...kobietom w ciązys ie nie odmawia,hehe...odłoże ci troszke i gołębiem przyśłe,hehhe

No ja tez uwielbiam golabki to moze i do mnie Ewcia tego golebia wyslesz;-):laugh2::laugh2:. Chyba musze sobie zrobic, bo mi smaka narobilas:tak:

Nie wiem czy sie nie spoznilam ale dolaczam sie do kawki;-). Wlasnie pije. Obiad juz zjedlismy i teraz mozna kawke wypic. Wku** sie bo facet od grzejnikow przyszedl akurat jak ja poszlam po Natalke:wściekła/y: bylam pietro nizej i prosilam zeby przyszedl do mnie a gosc mi na to ze dzis to juz chyba nie zdazy i przyjdzie jutro:wściekła/y::wściekła/y:. To mu powiedzialam ze moze w ogole nie przychodzic dla mojej przyjemnosci a jutro tez mnie moze nie zastac bo mam inne plany a nie siedziec w domu i czekac na niego
ale typ,,najpierw agda,z enie przyjdzie,a potem przylazł,,a ty babo siedx w domu,,a tu tak pięknie na dworzu..mialaś racje ze mu tak angadałaś...
:tak::tak:
No ja tez uwielbiam golabki to moze i do mnie Ewcia tego golebia wyslesz;-):laugh2::laugh2:. Chyba musze sobie zrobic, bo mi smaka narobilas:tak:
oczywiście,ze wyśle tobie tez,,,:-)

reklama
Do góry