reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej Ewcia ale mi sie net spowolnil a zamowilam wieksza predkosc:confused2: fajnie ze tobie babcia daje ja juz nie mam babci wiec korzystam z tesciowej;-). Siedze sama bo M w pracy nudy:sorry:

reklama
A tu nadal pustki:dull:. W takim razie ja tez uciekam. M juz robi kolacje a ja musze dzieci pokapac i polozyc spac. Potem jeszcze popatrzymy cos w tv. Dobranoc:-)

A tu nadal pustki:dull:. W takim razie ja tez uciekam. M juz robi kolacje a ja musze dzieci pokapac i polozyc spac. Potem jeszcze popatrzymy cos w tv. Dobranoc:-)
no własnie pustoo jak cholerka,,,wszyscy z rodiznkami hehe
A ja nie mogłam sie wogóle dostac do neta,ja odpalałam BB a mi wyskakiwała reklama biedronki albo czego innego,,,kurka lae mialam nerwa...
A moje dziecko spi,nawet ne chce wstac,,:szok:bedzie siedzial w nocy,,bo sie wyspi,,,ale ja ide lulki...tzn pozniej,,,cekam na mezullaaa/,,,

Hej a my dziś cały dzień na grzybach- mam trochę roboty:tak:Teraz mały usnął ajeszcze Madzia musi lekcje odrobić:szok:
Ewcia to miałaś niezłą imprezkę i trochę szaleństw:-)
Vici na pewno wszystko się ułoży a Ty też męża olej i się nieodzywaj;-):tak:
Iwonka to masz trochę tych zapasów:tak:
Ja też uważam że Ani poród to błyskawiczny był:-)I fajnie bo już sie bidula męczyła. Czekamy na nią i maleństwo- szybciutko ja wypuszczają:tak:ale najważniejsze zeby sie dobrze czuli i byli zdrowi
Ciekawe jak tam Ola?

Aniab grzybki super sprawa,,ale roboty przy nich,,no ale satysfakcja z jedzenia najlepsza..
ja tez dostane grzyby od szwagra,bo ma całe wielkie wiadro i mi obiecał,hehe
A ja słoiki robie,juz sie anmeczyłam z zakrecaniem i juz pól godz sie robia same...teraz czeka mnie andrabianei tychsłoików,,jeszcze z 30 musze zrobic,,:szok::szok:juz mi sie nie chce,,szokk:no:ale dam rade,bo musze:-).
wlasnie gadam z m przez skype...

dobra ja skończyłam agdac z mężulkiem, takze wyłączam kompika i ide sie kąpkac,a potem lulu,,,a moje dziecko spi,ciekawe o ktorej do mnie przyjdzie w nocy i powie dzien dobry;-):-)
dobranoc laseczki

reklama
Do góry