reklama
Dzień dobry!!!!!!!!!!!!! Ja zaglądam teraz bo póxniej mam zebranie a znając tą panią to łatwe ono nie będzie i nie wiem w jakim stanie z niego wrócęTa pani ma zawsze coś do powiedzenia- ostatnio się dowiedziałam ze spinam córce włosy złymi spinkami a wogóle to najlepiej byłoby obciąć jej grzywkęNo a to dopiero początekDochodzą mnie słuchy że ona zawsze o wszystko się czepia- nawet o długość spodniAle damy radę i nie pozwolimy sobie wejść na głowę:-) Vici p[rzymrozek mówiszJa to bym już z domu nie wyszła Rany ja pomyślę o tych zimnych dniach to aż gęsiej skórki dostaję- jedyne pocieszenie że śnieg napada i będzie mozna szaleć na sankach
Ja bez codziennej miseczki płatków z jogurtem i kawy nigdzie się nie ruszam śniadanie u mnie to podstawa. Potem mogę nie jeść cały dzien, ale rano muszę.....
Ja to zawsze zaczynam dzień od kawy, ale ze śniadaniem to różnie bywa... Czasem jem je dopiero w południe...
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Kawka u mnie tez jest podstawa ale ja pije ja rano z mezulkiem o 6.10 :-)
Nie chcialabym nigdy trafic na taka pania na zebraniu bo nieraz mam za dlugi jezyk i nie mysle co mowie hehe
Nie chcialabym nigdy trafic na taka pania na zebraniu bo nieraz mam za dlugi jezyk i nie mysle co mowie hehe
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień doberek! Słoneczko przyświeca samopoczucie lepsze więc trzeba wyjśc troszkę na spacerek Tylko się ociepli bo narazie to 5 stopni. Brrrr... To ja się chętnie do kawusi przyłącze. Śniadanko u mnie też musi byc od ciąży z synem się tak nauczyłam. Wcześniej to była kawka i papierosek Ale rzuciłam te drugie i od razu lepiej. U nas podobno sezon grzewczy ma zacząc się w przyszłym tygodniu, ale u nas ciepło. A centralne mi stoi koło łózka hahahaha! Mężo się nalatał ale załatwił teraz założy i git. :-)
Aniab190 dużo spokoju na zebraniu!!!
Aniab190 dużo spokoju na zebraniu!!!
Pycha
mama Mai i Marty
hej
u nas tez zimno, bo w nocy było tylko 3,5 stopnia, teraz fajnie słonko grzeje, ale powietrze i tak zimne
ja ranki tez zaczynam od kawki, a ze sniadanie to różnie bywa,
u nas tez zimno, bo w nocy było tylko 3,5 stopnia, teraz fajnie słonko grzeje, ale powietrze i tak zimne
ja ranki tez zaczynam od kawki, a ze sniadanie to różnie bywa,
dla Matusia
sto lat sto lat
z okazji
skończenia
3 latek!!!!
sto lat sto lat
z okazji
skończenia
3 latek!!!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Matunio zyja nam 100 lat!!!!! W zdrowiu ,szczesciu i z usmiechem na twarzy:-):-):-)
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Jacie juz 3 latka ale fajowo
Matuniowi wszystkiego naj naj z okazji urodzinek,duzo zdrowka i radosci no i oczywiscie powodzenia w przedszkolu
Matuniowi wszystkiego naj naj z okazji urodzinek,duzo zdrowka i radosci no i oczywiscie powodzenia w przedszkolu
Podziel się: