reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny tak piszecie o tych zdjeciach..... a ja nie bardzo sie orientuje:zawstydzona/y:
Macie zdjecia na kompie i przesylacie je do fotografa internetem i on je wywolouje???
czy mowicie o takich normalnych kliszach?:zawstydzona/y: sory za pytania, ale naprawde ja nie mam o tym pojecia:zawstydzona/y:

Tak zgrywam zdjęcia z lustrzanki na kompa, potem te co chcę na płytkę wypalam i osobiście oddaję w "foto labie", jakoś wolę tak z ręki do ręki :tak:
Napewno można, w jakimś hipermarkecie pewnie masz stoisko fotograficzne to tam zapytaj.

Sewa no właśnie myśłe kogko,czy mu nas oboje cz y cała trójeczke nas jeszcze myśle,hehe...
A gary u mnie tez leża,bo jakos nie lubie zmywac,kiedys lubilam,ela chyba mi przeszło hmmm.

Ja już pozmywałam i mam czyściutko :-D

Ja też dziś pozmywałam. Niecierpię tego robic,:no: ale może niedługo dorobię się zmywarki. Przez tę choler** lodówkę muszę czekac na zmywarkę.:wściekła/y: Wytrzymam do remontu kuchni!:tak:
Mężo przywiózł dzisiaj grzejniki i będzie ciepełko w tym roku bez męczarni!:-) Tak wogóle to mnie od dwóch dni M rozpieszcza. Przynosi mi wieczorami czekoladę. :-p Uwielbiam!!!
Dawidku proszę nie męczyc mamusi i wyjśc!!!! Koniec tego dobrego!!!!:-D

Ja też dziś pozmywałam. Niecierpię tego robic,:no: ale może niedługo dorobię się zmywarki. Przez tę choler** lodówkę muszę czekac na zmywarkę.:wściekła/y: Wytrzymam do remontu kuchni!:tak:
Mężo przywiózł dzisiaj grzejniki i będzie ciepełko w tym roku bez męczarni!:-) Tak wogóle to mnie od dwóch dni M rozpieszcza. Przynosi mi wieczorami czekoladę. :-p Uwielbiam!!!
Dawidku proszę nie męczyc mamusi i wyjśc!!!! Koniec tego dobrego!!!!:-D

:-D:-D:-D:-D to do mojego? :-D:-D:-D:-D:-D
Mi też marzy się zmywarka. :-D
Ale fajnie, takie słodkie.

Sikoreczka ja również uwielbiam słodkości tyle że sama raczę sie nimi przez cały dzień a potem sie dziwie że w ciągu dwóch miesięcy przybyło mi osiem kilo:zawstydzona/y::dry:
Mnie również szlak trafia jak widzę gary w zlewie ale jeszcze większy szlak mnie trafia jak ja to musze pozmywać:dry:Mamy zmywarkę ale nie wszystko do zmywarki się nadaje Dobrze że przynajmniej talerze i szklanki odpadaja bo tego "tałatajstwa" zawsze najwięcej:dry:
Agatka ty się niczym nie przejmuj bo ja pewnie jeszcze bardziej zielona jestem w te klocki:baffled: Ładnie mnie nastraszyłaś z tą grzybicą. Teraz będzie trzeba dokładnie wycierać stopy u Julci tylko pytanie "jak" ostatnio moje dziecko jest na nie cokolwiek sie przy niej robi a co nie wyszło z jej incjatywy. Dziś na przykład chodziła cały dzień z buzią brudną od ketchpu bo wszelkie proby doprowadzenia jej do porządku kończyły się mega wyciem u dziecka .:dry:Rany kiedy bunt dwulatka minie? Mam nadzieje że do czasu kiedy urodze przynajmniej troche jej sie poprawi bo nie wyobrażam sobie noworodka i wyjącej Julki:szok::no:

hej

wpadłam poczytałąm ( a trochę togo mi sie nazbierało) i teraz musze spadac

ja dziś cąły dzień sprzątałąm, potem jeszcze krótki spacerek, zeby sie przewietrzyć

dobranoc

Ja zmykam, bo zmęczona jestem bardzo i chyba położę się już do łóżeczka.

Spokojnej nocki życzę. Dobranoc.

Witam oj malo czasu malo ale w koncu porzadeczek cacy:-)
Widze wiekszosc jakas zabiegana sie zrobila.
Basenik rzeczywiscie fajniusia sprawa ale w sumie od niedawna bo w koncu plywa sam z kolkami(rekawkami)ja obok niego i teraz oboje mamy frajde.
Oj Iwonka ty to masz fanie jak nie chce ci sie gotowac moj nie lubi gotowcow no chyba,ze opakowania nie wiedzi to nie zawsze sie kapnie:-D:-D
Oj Dawidek wyjdz wyjdz bo chcemy cie poogladac:yes:

Dobrej nocki życzę! Ja dziś śpię z małymi, bo Adrian się ostatnio boi ciemności i łazi ciągle do męża. A męża mi coś zbiera i kazałam mu iśc spac do drugiego pokoju. Jakoś się wyśpię z dzieciami.;-)

reklama
Ale się grzybów najadłam :-p.
No życzcie mi powodzenia ( i żeby mężuś nie zasnął :-D)

Witam oj malo czasu malo ale w koncu porzadeczek cacy:-)
Widze wiekszosc jakas zabiegana sie zrobila.
Basenik rzeczywiscie fajniusia sprawa ale w sumie od niedawna bo w koncu plywa sam z kolkami(rekawkami)ja obok niego i teraz oboje mamy frajde.
Oj Iwonka ty to masz fanie jak nie chce ci sie gotowac moj nie lubi gotowcow no chyba,ze opakowania nie wiedzi to nie zawsze sie kapnie:-D:-D
Oj Dawidek wyjdz wyjdz bo chcemy cie poogladac:yes:

Też bym chciała na basen chodzić.
A mój jak ostatnio 2 czy 3 razy obiadu nie dostał to teraz się cieszy jak cokolwiek dostanie :tak::-D:-D, czy ze słoika czy zrobione od podstaw :-D
Oj tak, oj tak, :yes::yes::yes:

No to dobranoc ;-)

Do góry