reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj wszyscy mówią dobranoc a ja dopiero czas znalazłam- byłam na grzybach, zbierałam orzechy, trawę kosiłam i teraz grzyby gotowałam i suszyłam:szok:Normalnie kobieta pracująca:-DPadam z nóg ale jeszcze poczytałam co u Was:-)
Iwonka twoja lista jest poprostu bombowa:-Dale masz zachcianki:tak:
Ania grzyby możesz teraz jeść a mi kiedyś lekarka z oddziału dziecięcych chorób zakaźnych powiedziała że dzieciom do 12 lat nie powinno się grzybów dawać:tak:Fakt że ja jako dziecko to jadłam od zawsze ale dużo jest zatruć podobno i dziwnych wysypek:tak:
Wioecie co nie pamiętam już co miałam jeszcze napisać i to oznacza ze na mnie pora spać:tak:Dobranoc

Dziendoberek.U nas jest zimno i przymrozek ludzie juz skrobali szyby w autach brrrrrrrrrrrrrr.Ale widac,ze na dzionek zapowiada sie ladniutko:-)

U nas grzeja nawet w lecie i trzeba sie pilnowac aby przypadiem nie odkrecic kaloryfera bi juz nasakra by byla przy 30 na zewnatrz a w domu jeszcze kaloryfer.

Dzień dobry!

Buuuuuuu u mnie nie grzeją i mam okropną zimnicę :-(aby się wykapać muszę włączać dmuchawę, bo inaczej podczas kąpieli można zamarznąć :baffled:

Jędrek znowu wstał o 7:00 :baffled: ja chcę, aby spał do 9:00 tak jak ostatnio. Rety odzwyczaiłam się wstawać o tak wczesnej godz. ;-):tak:

Słonko dziś świeci piękne. Mam w planach wybrać się na spacer i do rodziców.

A na razie pije kawę i wcinam śniadanko. Przyłączy się ktoś?

reklama
Do góry