reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
to fajnie ze dostalas stoweczke.... kup sobie cos koniecznie, w koncu to dla ciebie :tak: a raz za czas mozna sobie nowego ciuszka kupic. Fajna masz babacie :-)
hehe nom wiem ze fajna,,każdy by chcial taka..ale 50zł dla synka a 50zł dla mnie....także pól na pół z synem mam...

Ewcia a jak Matus rano i w przedszkolu? lepiej?

Ewcia a jak Matunio i przedszkole????
U nas nasadka sie lepiej sprawdza jak nocnik:-D

A w przedszkolu oki,mały cały weekend gadął,ze zamknięte,gdzie pani itp..takze dizisaj chętnie poszedł,,ale rano coś chodizl i gadał weź mnie opka bo ja płacze,,a jak sie zpaytałam dlaczego płacze,,to pwoiedział,ze jest mały i wszytskie małe dzieciw przedszkolu płacza,hehe Ale jakw szedł to powiedział papa,i dął buziaka...

Victorowi też nie wadzi.Wiem bo ostatnio miał mega odparzenie i latał w majtkach to go pilnowałam no ale przynajmniej teraz kupę pokazuje jak ma.Przychodzi i podciąga bluzkę i ciągnie spodnie.Fakt,że już jest zrobiona ale to już coś:-)

nie pocieszy :no::-D;-)

a mojej to nie przeszkadza, jak sie zesika, to zakomunikuje mi, ale bawi sie dalej taka mokra :no::wściekła/y:
a mój jak był mokry to od razu sie dał,zeby go przebrac,,zatem dla niego była kara chodizc mokrym,,
ale ja sama go co chwile sadzałam...i co chwile pytałam chcesz siusiu,,siadamy
Może pycha wymyśł jakąś zabawe na nocniku,zeby mała chętnie siadąła...czy coś,,,

a
Może pycha wymyśł jakąś zabawe na nocniku,zeby mała chętnie siadąła...czy coś,,,

ale ona bez problemu siada na nocnik, tylko chodzi o to, żeby w odpowiednim momencie na niego usiadła :-(

a dzisiaj to juz była taka akcja, ja siedzę na kibelku, a ona bawiła sie, nagle słyszę "sisi" no to lece, mało sie nie zabiję przez spadające spodnie, a ona już stoi nad nocnikiem, a ja krzycze sciągaj majtki, ona niby próbuje, ja dobiegam, ściągam jej te majtki, sadzam na nocnik, patrze a ona ma juz mokre te majtki, a tam gdzie siebawiła, to kałuża

Witajcie
Zycie mi sie skomplikowalo, szkoda gadac... Poprosilam siostre o tzw azyl i mi go uzyczyla... Nie mam pojecia co teraz bedzie, chcialabym jakas prace znalezc i moze zostac tu juz na stale...

Co do nocnika ja narazie nie mam sily... Maly jest ze mna a starszy zostal z mezem... Zycze powodzenia w nauce korzystania z nocnika...

O Sylwia przykro mi a jak bez starszego nie tęsknisz?Co do nocnika to w niemczech labe na to kładą z tego co wiem i jak się dziecko nauczy to ok a jak nie to później i tak będzie umiał

Ewcia to super czyli już lepiej Matunio to znosi
no super,,ciesze sie bardzo,,,

ale ona bez problemu siada na nocnik, tylko chodzi o to, żeby w odpowiednim momencie na niego usiadła :-(

a dzisiaj to juz była taka akcja, ja siedzę na kibelku, a ona bawiła sie, nagle słyszę "sisi" no to lece, mało sie nie zabiję przez spadające spodnie, a ona już stoi nad nocnikiem, a ja krzycze sciągaj majtki, ona niby próbuje, ja dobiegam, ściągam jej te majtki, sadzam na nocnik, patrze a ona ma juz mokre te majtki, a tam gdzie siebawiła, to kałuża
no,ale grunt ze siada,,musisz byc dzielna i co chwila pytac sie,sadzać,ja wiem z eto monotonne,ale trezba byc dzielnym,,mamusia musi byc dzielna....a zobaczysz jaka ulga bedzie jak zacznie robic...powodzonka

reklama
Do góry